Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

Ben bu cumartesi lazerle burun estetiği olucam fakat sonrası konusunda endişelerim var ağrılar şişlikler çok olur mu?Daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini yazabilirler mi ayrıntılı?

bende burun estetigi olacagim..lazerlimi normalmi karar veremedim..burnumun ucu kalkik ve guzl.sadece kemik torpulenmesi gerekiyor.tavsiyelerinz neler??

suspus sen ameliyat oldun mu

Merhabalar. Ben 30 Mayıs'ta Dr Mustafa beye burun eseteiği oldum lazerle. Size istersenizsüreci anlatayım biraz. Öncelikle ameliyatım 1 saat sürdü uyandığımda burunumun üstüne annem buz koymakla meşguldü. Ağrım ilk saatten sonra bile hiç olmadı. Kansız bir ameliyat diyorlar ama tabiki operasyon sonrası bir miktar sızıntı oluyor 6-7 saat kadar. Burunum önüne bir gazlı bez koyuyorlar. Aşağıya akmasın diye. Vallahi ben 2 saat sonra hastaneden çıktım sıkıldım kendimide gayet rahat hissediyordum. İlk 24 saat hiş Şişliğim bile yoktu dedim oh ne güzel dedim sonra tabi gözlerim hafif kapandı. 48 saat buzkompresi çok işe yarıyor kesinlikle öneriyorum . Daha sonra benim ailem Yalova'da olduğu için oraya geçtim 10 gün onların yanındayım. Hiç ağrım olmadı yani ağrı kesici dahi kullanmadım. 6 gün doktoruma konuşarak bantlarımız çıkardım kedim ilk günler tabi biraz şekilsizdi ama sonra mesajlarla şekillenmeye başladı burunum. 10 gün doktoruma kontrole geldim. Kapalı teknikle olduğu ve tampon koymadınız için de sadece muayene etti dikiş bile almadı. Burunum 4.5 ayda oturdu. Çok memnunum ameliyat olduğumu kimsecanlamıyor. Çok doğal oldu rahat nefes alabiliyorum doktoruma çok teşekekkürle. Olacak arkadaşlarda iyi araştırsınlar lazerle burun esteiği varken başka türlere yönelmesinler çok memnunum.

Lazeri ilk defa duyuyorum. Nasıl oluyor?

ya bende burun ameliyatı olmak istiyorum lazerle fiyatı nedir acaba? para biriktiriyorum bende:)))

muayeneye gtmelisin cnm kişiye özel fiyatlar çok sorunlu dglse doktor bey yardımcı olur

kesinlikle ben de öğrenmek istiyorum mininmum ne kadar max ne kadar acaba ? bugün tiyatroya katıldım 50 yaşındaki hoca bile sen karadenizli ol esprisi yaptı ( karadenizliler yanlış anlamasınlar genetik yapı bakımından) hala ağlıyorum

fiyatı hakkında bilgin var mı? 20 yaşındayım iki seneye biriktiririm ancak o kadar parayı çok mu geç kaldım sizce

istanbulda değilim ama izmitteyim varsa gönderirsen sevinirim sen olmuştun değil mi nasıl?özel mesaj atamıyorum en az elli yorum lazımmış

evet cnm cildim hassas oldugu için hafif bi morluk olmştu göz altlarımda oda bir hafta gibi kısa sürede geçmişti. memnunum başarılı geçti operasyon ilteşim bilgisini veryorum msjla

Lazer ile burun estetiği nasıl bişeymiş ya :44: Hiç güvenli gelmiyo kulağa açıkcası.En iyisi bana göre normal bi estetik uygulama.Çok da iyi ve güvenilir doktorlar var bunun için.Kendi doktorumu öneririm size.Doç.Dr.Serkan Yıldırım...Burun ve göğüs ameliyatlarında çok iyi.Göğüs değil ama burun ameliyatı oldum kendisine.Göğüs de düşündüğüm için sadece resimlerine baktım oldukça başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…