ya ben geçen sene temmuz ayında yaptırmıştım.istanbul da. sonra sanki görüşüm yine bulanıklaştı.aralık ayında kendi şehrimde bi doktora gittim bişey yok dedi.şimdi hala bulanık gibi.az da olsa var bişeyler şimdilik rahatsız etmiyo yani bundan şikayetçi değilim ama büyümesinden korkuyorum.ne olur sizce ya?
bi de sizin gözünüzde kanlanma kızarıklık falan oluyomu.hani bilgisayarda tvde çok vakit geçirilince olur ya.bunun için bi ddamla varmıdır acaba
bilmiyorum ki benim doktoru da ilerlemsinin ne zaman duracağı belli olmuyo demişti.30 yaşından sonra bile olabiliyomuş.ki dayımın oğlunun da aynen öle oldu.o da lazer yapıcaktı ilerletince vazgeçti.genelde doktorlar son 1 sene içinde hiç büyümemişse durmuş kabul ediyolar.
peki senin durumun nolucak şimdi canım.yine gözlüğemi dönüceksin
öle olunca da e nie lazer yaptım ben dio insan.ben tekrar gözlüğe dönmek istemiyorumya :2:
peki ikinci bi ameliyat yapılabiliyomu acaba.haftaya gidicektin dimi.görüşme sonucunu paylaşımısın?
yok ya danışamdım .aslında senesi bitmeden kontrole gel demişti gidemedim işte.başka bi doktora göründüğümde de bişe yok demişti adam.
peki senin gözlerinde kızarıklık kanlanma falan oluyomu.sağlık açısından bi zararı varmı yok mu bilmiyorum ama estetik açısında kötü görünüyo.gözüm kırmızı gibi görünüyo.bilgsyr ve tv ye çok uğraşmaktan oluyo aslında ama napıım çok sıkılıyo canım.bütün yaz evdeydim zaten
uzak olduğu için gidemedim.şu an için rahatsız değilim dediğim gibi ama büyümesinden korkuyorum ben.tabi bunu hiç bi doktor önceden tahmin edemez herhalde.
Kızlar 18 yaşındayım iki gözümde de 3 derece miyop var ve 15 yaşımdan beri gözlük numaram artmadı.Üniversiteye başlamadan ameliyat olmak istedim birkaç yer araştırdım ama netten izlediğim videolar gözümü acayip korkuttu.Göz tabakasını ince bir şerit halinde çıkarıp takıyorlar( yanlışşsa düzeltin lütfen izlediğim kadarını yazıyorum) ve bunu bayıltmadan yapıyorlarmış.Benim canım inanılmaz tatlıdır :2: Kızlar aranızda lazerle gözünü çizdiren varsa lütfen bana yardımcı olsun ameliyat aşamaları nedir ,sonrasında ağrı acı oluyor mu, riskleri nelerdir?
Şimdidenn çok tşkler
bende miyobum hemde astigmatlisindan
bakiyorum tum goz dr lari
gozluk takiyo hatta lens takan lazerle cizdiren yok
o yuzden bende lazer istemiyorum ama
arada lens kullaniyorum.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim
4 gün önce oldum ameliyatımı çok şükür güzel geçti korkulacak bir ameliyat değilmiş.Halen ışığa karşı duyarlı gözüm ameliyat sonrası takılan gözlüğü halen çıkarmadım doktorum bir hafta geçsin öyle ışığa aşışır dedi sizde de mi böyle oldu?
Kızlar onun dışında yanma batma sulanma yok .net görebiliyorum uzağı.Ha tavsiye eder misin diyen olursa inanın bende bilmiyorum inş yaptırdığıma pişman olmam
4 gün önce oldum ameliyatımı çok şükür güzel geçti korkulacak bir ameliyat değilmiş.Halen ışığa karşı duyarlı gözüm ameliyat sonrası takılan gözlüğü halen çıkarmadım doktorum bir hafta geçsin öyle ışığa aşışır dedi sizde de mi böyle oldu?
Kızlar onun dışında yanma batma sulanma yok .net görebiliyorum uzağı.Ha tavsiye eder misin diyen olursa inanın bende bilmiyorum inş yaptırdığıma pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?