Lazerle kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum yardım eder misiniz?

emotion1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
22
0
36
İstanbul
cuma gününe kepçe kulak ameliyatı olacagım superplastta hüseyin Güner'e. hüseyin beye ameliyat olan varmı?_ yorumlarınızı bekliyorum lütfen lazer uygulaması beni tedirgin ediyor kalıcı olurmu verdigi şekil acaba

cuma gününe kepçe kulak ameliyatı olacagım superplastta hüseyin Güner'e. hüseyin beye ameliyat olan varmı?_ yorumlarınızı bekliyorum lütfen lazer uygulaması beni tedirgin ediyor kalıcı olurmu verdigi şekil acaba

geçmiş olsun canım, iple ve cerrahi yöntemlerini duydum da lazerle kepce kulak ameliyatını ilk duyuyorum .ameliyattan sonra bize bilgi verirmisinin durumla ilgili.

ben de ilk defa duyuyorum ve çok merak ettim, ameliyattan sonra bilgilendirmeyi unutma lütfen...
iple kulak estetiği çok mantıklı geldi ama 15-20 dakikalık bir operasyon için 2000 tl istiyorlar ya yuh..

ben de ilk defa duyuyorum ve çok merak ettim, ameliyattan sonra bilgilendirmeyi unutma lütfen...
iple kulak estetiği çok mantıklı geldi ama 15-20 dakikalık bir operasyon için 2000 tl istiyorlar ya yuh..

canım iple de sorun oluyormuş zamanla sarkma ve eski haline dönebiliyormuş. en saglıklı yöntem cerrahi yöntemiymiş.

kulak ameliyatlarında derideki kıkırdağa ulaşmak için kullanılan yöntemlerden biride lazer. gayet pratik bir yöntem. işlem esnasında kulağınız ısınıyor bilginize,dumanda görebilirsniz...

emotion 1 merhaba, acaba ameliyati oldun mu ve memnun musun biraz anlatabilir misin? ben de su an cok kararsizim.

Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

emotion1ameliyati ı oldunuz mu. 536624 .!.:

Siz kepçe kulak ameliyati

Bende yaptırdım ama lazerle değil keserek kulak tutmayabiliyo tekrarlanması gerekiyo benim Sol kulağım biraz açıldı ben acibademde yaptirdim

Back
X