Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazerle kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum yardım eder misiniz?
geçmiş olsun canım, iple ve cerrahi yöntemlerini duydum da lazerle kepce kulak ameliyatını ilk duyuyorum .ameliyattan sonra bize bilgi verirmisinin durumla ilgili.
ben de ilk defa duyuyorum ve çok merak ettim, ameliyattan sonra bilgilendirmeyi unutma lütfen...
iple kulak estetiği çok mantıklı geldi ama 15-20 dakikalık bir operasyon için 2000 tl istiyorlar ya yuh..
ben de ilk defa duyuyorum ve çok merak ettim, ameliyattan sonra bilgilendirmeyi unutma lütfen...
iple kulak estetiği çok mantıklı geldi ama 15-20 dakikalık bir operasyon için 2000 tl istiyorlar ya yuh..
kulak ameliyatlarında derideki kıkırdağa ulaşmak için kullanılan yöntemlerden biride lazer. gayet pratik bir yöntem. işlem esnasında kulağınız ısınıyor bilginize,dumanda görebilirsniz...