Merhaba,
4-5 sene kadar önce çeşitli doktorları gezip Alper Tuncel’de karar kılarak kalça, üst bacak ve diz bölgeme lazer lipoliz yaptırdım. Aslında ne yapıldığını bilmiyorum ama ben lazer lipoliz zannederek ameliyat oldum. Ameliyat sonrası hastanede kalmana bile gerek yok demesine rağmen ben kendimi kötü hissettiğimden hastanede kaldım. O gece ve ertesi gün 2 defa baygınlık geçirdim. Doktora zor ulaştım. Cep telefonunu vermiyor, ben asistana, asistan doktora söylüyor. Sonra ondan gelen cevabı bana geri döndürüyor, saçma sapan uzayan bir süreç sonrası ben ve ailem bağırıp çağırınca cep tel numarasını alabildik ve konuşabildim. Sonuçta “sen çok hassassındır, ameliyatla alakası yok” dedi bana. Tamam olabilir belki ben çok hassasım ama sonuçta ameliyat ettiğin hastan son 24 saat içinde 2 kere düşmüş bayılmış. Telefonla konuşmak neden bu kadar kaçınılacak birşey?!
Neyse hadi o geçti, çok önemsemedim ama ASIL OLAY operasyonun sonucu; tam bir fiyasko! Kesinlikle vaad ettiği gibi olmadı, kanül girişleri kocaman kocaman izler oldu hatta bir tanesi resmen çöktü, tam bikini bölgemde fındık kadar çukur var. Gördüğünde kesinlikle abartmıyorum aynen şöyle dedi “aa burayı çökertmişiz biraz ama sorun değil, sürekli masaj yaparak düzeltebilirsin”
Sonra kalçamın yanlarını almış ama geriye doğru tamamen kalmış, önden bakınca düz hafif yan dönünce birden sivri birer çıkıntı ortaya çıkıyor. Ona da “evet orası da kalmış ama sen fazla kiloluydun” dedi!!! Benim fazla kilolu olduğum o anda mı aklına geldi. Neden daha önce söylemedin ki ben o kısım için operasyon öncesi özellikle altını çizerek belirtmiştim, bana merak etme demişti! Ha şunu da belirteyim boyum 1.74, fazla kilolusun dediği kilom da 72-73 kiloydu. Dizlerimin içini almış, dışını bırakmış. Dengeli olmadığı için dıştan dizlerim sarktı. Vücudum tamamen düzensiz patates tarlası gibi oldu. Adeta lipoliz değil de liposuction yapılmış gibi. Önce 1 sene bekle tam otursun demişti, 1 sene sonra gittim, bu sefer de “kilo almışsındır da ondandır bu görüntü” dedi. Almadım diyorum, yok yok almışsın bence diyor
Sonra ben başka bir doktora gittim. Bana lipoliz değil, liposuction yapılmış dedi. Lipolizde böyle düzensizlikler olmaz, kanül girişleri de böyle kocaman olmaz dedi. Nitekim daha sonra alt bacağıma başka bir doktora tekrar lipoliz yaptırdım ve izler minnacık hatta bazıları yok oldu bile... Alper Tuncel’in açtığı yerler hala aynı mercimek kadar, kasığımdaki fındık kadar duruyor. Bir de bana 3 ay sürekli korse ve her gün merdane masajı vermişti ki, bütün lipoliz doktorları böyle birşeye gerek olmadığını, bunun liposuctionda gerekli olduğunu söylüyorlar.
Özetle ben hala her aynaya baktığımda o adama beddua ediyorum. Benim yeterince ahımı aldı. Siz siz olun, kapısından bile geçmeyin derim, naçizane...