bu sizin başarısızlığınız hanımefendi. burada ne Alper Bey'e ne de diğer insanlara bu şekilde atıfta bulunamazsınız. Çok merak ediyorum kontrollerinize gittiniz mi, madem böyle br durum oluştu neden konuşmadınız? Bu sizin hayata karşı zayıflığınız ve boğazınıza düşkünlüğünüz!!!! Bir de burada gelip böyle anlatmanız beni hayretler içinde bıraktı. Madem aldığınız kararları uygulama süreniz sadece 6 ay bence artık estetik cerraha değil psikologa görünün, tavsiye olarak söylüyorum bunu.
Ben de geçen yıl yaptırdım geçtiğimiz yaz, hiç kilo almadım. Görüntüm o kadar güzel oturdu ki bozulacak diye şekeri, tuzu, hamuru kestim. Şimdi çok daha sağlıklıyım, spora gidiyorum yani hayatımı değiştirdim ve bu bana öyle iyi geldi ki ışık saçıyorum her yerde. HERKES KENDİ TERCİHİNİ YAŞAR, BUNU UNUTMAYIN!!! Madem öyle dikkat edecektiniz kendinize. Biz de bilirdik sabah akşam yemeyi, emeksiz olmuyor hiçbir şey. Kızlar böyle yorumlara gelip de karamsarlaşmayın, kendinize inanın, değişime inanın. insan istedikten sonra her şeyi başarıyor ve yemek-içmek konusu laf bile değil, 2 hafta yemeyin beyin unutuyor!! Hayata bir kez geliyorsunuz kilolardan kurtulun, inanın hafifliyor insan ve bir daha asla eskisi gibi olmamak için dikkat ediyo kendine ve dikkat ettikçe değer gösteriyor kendine, iyi hissediyor