Lazerlipoliz

Mrb,öncelikle çok geçmiş olsun.msjları yeni gördüm.şimdi nasılsın?operasyonundan memnun musun? doktorun kim öğrenebilir miyim?özelden msj yazmak istedim ama özel msj kısmı yok

canım cevap yazıyorum atıyorum sorun var galiba gitmedi oldum evet benim biliyorsun Hasan beye olduğum bacak ameliyatında iç bacakta ve dışta sarkma ve çökmeler vardı oraya tekrar yağ konuldu lipoda oldum iyiyim şükür sonuç eskiye oranla iyi sen hala olmadın demek hayırlısı acele etme iyice araştır

Tamam canım. çok teşekkür ediyorum.sen nasılsın? Bacak içine yağ mı koydurdun? neden koydurdun?top top mu duruyor,düzeldiler mi?

canım forumda yazmıştım geçmişte iç bacakta hatalı çekimden oluşan sarkma vardı dış tarafta da klasik liodan dolayı top top duran görüntüler iç bacağa tekrar yağ konuldu yağ zamanla eriyor biliyorsun top top durması tam düzelmiyor bilgin olsun yine var ama eskiye oranla daha iyi görüntü

Yinede eskisinden iyi olduğuna sevindim canım.

merhaba, siz hangi doktora yaptırdınız? bende yaptırmak istiyorum dr araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…