- Konu Sahibi hesapkitap
-
Kaç gündür evdesiniz ayıptır sormasıyok ödemden küçük gibi gelmiştir sonra bollaşacak merak etme
valla ben bir an önce işime gücüme dönmek için sabırsızlanıyorum patladım evde bu süreç de iyileşme evresi beni sıkar hep :)
sana braowo ya ben nazlıyım kuzum ah uh kol skar düzeltme bacaklara tekrar yag dolgusu yaşlıyım da ben ondan zorlandım:)))) işe güce haftaya döneceğim artık evde pc de takılmak sıkıyor beni :))))) morluklar ne alemde kuzum şu bantaları ne zaman söktün sen kolay çıktımı birde
bugün 9 günüm iş kıyafeti normal kıyafetlerim olmuyorKaç gündür evdesiniz ayıptır sorması
Nazdan değil canım ya... Bende dolgu da yok, kol da yok. Aynı değil. Yoksa sen de cesursun:)
2 hafta bittikten sonra, morluklar birden düzelmeye başladı. Çok az kaldı.
Ben pzt aml oldum. Perşembe ilk banyomu bantlarla yaptım. Ctesi 2. banyomdan önce bantları çıkardım. Bıl bol alkol dökerek çıkarttım. Hiç acımadı. Sırttakiler için yardım gerekiyor tabii.
Küçük mu geliyor kıyafetleriniZ,bende 10 gün rapor aldım 10.günde baya rahatlarim o halde değil mibugün 9 günüm iş kıyafeti normal kıyafetlerim olmuyorama ağrım sızım çok haifledii
Küçük mu geliyor kıyafetleriniZ,bende 10 gün rapor aldım 10.günde baya rahatlarim o halde değil mi
Benimde 4.günüm ameliyattan sonra kg olarak ameliyata girdiğim kilodan fazla kilodan şu anda sislerimde var gibi baya bi ağrı sizi pek yok ama
Canım Doktorum bana sis için çay tarifi vermedi özel değilse benimle paylaşır misin o çayın tarifini bu arada incelme hissedio musundaha erken ben 12 gündeyim ağrı olması acele etme şişlerim iniyor günde 4 dilim ananas yiyorum ve doktorumun dediği otlarla cay demliyorum çok fark etti
Canım Doktorum bana sis için çay tarifi vermedi özel değilse benimle paylaşır misin o çayın tarifini bu arada incelme hissedio musun
Evet canim doğru diyorsunverim ama kendi doktoruna sor mutlaka her doktorun tekniği sonrası süreç de takibi falan başka
mısır püskülü,kiraz sapı, avakado yaprağı alıp demleme günde iki fincan çok faydasını gördüm ben karın germe ameliyatımda da içmiştim valla ben farkı sırtımda ve belimde bariz gördüm eve buradan tanışıp kanka olduğumuz arkadaşlarım da incelmişsin dedi kaldıki sonuçlar biliyorsun en erken 1. aya belli oluyor herkesin yapısı başka süreci de
jelesec sen kaç yaşındasın canım?_verim ama kendi doktoruna sor mutlaka her doktorun tekniği sonrası süreç de takibi falan başka
mısır püskülü,kiraz sapı, avakado yaprağı alıp demleme günde iki fincan çok faydasını gördüm ben karın germe ameliyatımda da içmiştim valla ben farkı sırtımda ve belimde bariz gördüm eve buradan tanışıp kanka olduğumuz arkadaşlarım da incelmişsin dedi kaldıki sonuçlar biliyorsun en erken 1. aya belli oluyor herkesin yapısı başka süreci de
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ben Yen'i üyeyim dün tam 1 hafta oldu benimde aynen senin bölgelerden yapıldı 5 lt yağ alındı ama ben iki Sezer'den oldum bu daha ağrılı 1 haftadır nerdeyse kendime beddualar ettim ne zaman düzeleceğim ben birde bikini bölgem benim acayip şişti yumruk kadar sizin böyle bir sorununuz oldumu4 gün önce, bacaklar, simit, göbek ve sırttan lazer lipoliz oldum. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir olur diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim çünkü ben de burdan çok faydalandım. Ameliyattan önceki geceyarısından itibaren, su dahil, hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah hastaneye yattım. Genel anestezi ile yapıldı. Açıkçası doktorum başka bir alternatif de sunmadı. Ben de zaten başka türlüsünü yaptıramazdım. Anestezi doktoru geldi odama. Sorular sordu. Bu arada damar yolum açıldı. 9:30da sakinleştirici bir şurup içirdiler. 9:45te de ameliyathaneye indirdiler. 13:30 da odamdaydım. Sonda vardı ama drenim yoktu. Diz altımdan göğüs altına kadar uzanan bir korse giydirmişlerdi. Bu korsenin üzerinde de belimi saran ayrıbir korse vardı. Kendimi oldukça halsiz hissettim. Kıpırdadıkça da özellikle bacaklarımda bir acı oldu ama inletecek kadar değildi. Zaten ağrı kesiciler veriliyor. Akşama doğru kalkıp, hemşire yardımıyla birkaç adım attım ama tansiyonum düştü, yatağa döndüm. O yüzden sondanın çıkmasını istemedim. Geceyi rahat geçirdim. Uyudum. Sabah sondamı çıkarttılar. Öğlen de evime geldim. O gün biraz daha kötüydüm doğrusu. Acıyan yerlerimi daha çok hissettim. Yatakta dönerken, kalkarken, dayanılmayacak kadar olmasa da canım yandı. Yalnız kalkabiliyordum ama zorlandığım için yardım aldım. 3. gün sabahı düzelmeye başladığımı hissettim. Bugün 4. günüm. Hareketlerim çok rahat. İzinli olduğum için evdeyim ama işe bile gidebilirmişim. Bol su içiyorum. Bir de ödem çözücü bitki çayı. Su tutmasın diye ekmeği kestim. Herkes süreci farklı yaşayabilir. Benden 1 ay önce, aynı doktora, aynı işlemi bir arkadaşım yaptırdı. Onun çok kanaması olmuştu mesela, benim hiç olmadı. O, aynı akşam rahatlıkla koridorları dolaşıyordu, bense kalkamadım. Bünyeye göre süreç farklı olabiliyor. Bu arada, 82,5kg ile ameliyata girdim. 5litre yağ alındı. Eve geldiğimde 86 kg tartıldım. Böyle olacağını bildiğim için moralim hiç bozulmadı. 2 aydan önce bir değişiklik görmeyi beklemiyorum. Ağrı, sancı açısından korkulacak bir durum yok yani. Hastaneye giderken yanımda önden komple düğmeli, kısa kollu bir gecelik, ameliyattan gelir gelmez giydirsinler diye kalın bir çorap, su içebilmek için pipet bir de terlik götürdüm. Giderken de rahat giyip çıkartabileceğiniz, esnek bir eşofman giymenizi tavsiye ederim. İmkanı olan arkadaşlar yanlarında bir refakatçiyle giderlerse daha rahat ederler. Aklıma gelenler bunlar. Ben de sizlere borcumu ödemiş olayım çünkü bana çoook yardım eden arkadaşlar oldu burada. Umarım hepinizin sorunsuz süreçleri ve gönlünüzce sonuçları olur.
doktorunuz kim öğrenebiliyor muyuz?Süreci yazmaya devam ediyorum:) 5. günümde banyo yaptım. Korseyi çıkartınca insan kendini çok korumasız hissediyor. Hızlı bir banyo yaptım. Zaten vücudumun çoğuna bandaj yapıştırılmış. Tavsiyem, ilk banyonuzu oturarak yapın ve yanınızda biri olsun. Vücudumda pek bir incelme görmedim. Sadece yanlardan fırlayan basenlerimin biraz küçüldüğünü farkettim. Vücudum çok fazla şişiyor. 3 ay sonra sonucu göreceğime inanıyorum.
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ben Yen'i üyeyim dün tam 1 hafta oldu benimde aynen senin bölgelerden yapıldı 5 lt yağ alındı ama ben iki Sezer'den oldum bu daha ağrılı 1 haftadır nerdeyse kendime beddualar ettim ne zaman düzeleceğim ben birde bikini bölgem benim acayip şişti yumruk kadar sizin böyle bir sorununuz oldumu
Mrb,öncelikle çok geçmiş olsun.msjları yeni gördüm.şimdi nasılsın?operasyonundan memnun musun? doktorun kim öğrenebilir miyim?özelden msj yazmak istedim ama özel msj kısmı yokGeçmiş olsun. Alt bacağı, gerek görmediği için yapmamıştır belki doktorun. Konuşur, sorarsın. Korseni üstüne oturtmaları için hemşirelerden yardım iste bence. Kendin yapman zor olur şu anda. İnşallah rahat bir sürecin ve mutlu sonuçların olur.
Mrb,öncelikle çok geçmiş olsun.msjları yeni gördüm.şimdi nasılsın?operasyonundan memnun musun? doktorun kim öğrenebilir miyim?özelden msj yazmak istedim ama özel msj kısmı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?