Lazerlipoliz

yok ödemden küçük gibi gelmiştir sonra bollaşacak merak etme

valla ben bir an önce işime gücüme dönmek için sabırsızlanıyorum patladım evde bu süreç de iyileşme evresi beni sıkar hep :)
Kaç gündür evdesiniz ayıptır sorması

Nazdan değil canım ya... Bende dolgu da yok, kol da yok. Aynı değil. Yoksa sen de cesursun:)

2 hafta bittikten sonra, morluklar birden düzelmeye başladı. Çok az kaldı.

Ben pzt aml oldum. Perşembe ilk banyomu bantlarla yaptım. Ctesi 2. banyomdan önce bantları çıkardım. Bıl bol alkol dökerek çıkarttım. Hiç acımadı. Sırttakiler için yardım gerekiyor tabii.

hahhahah evet ya benim zaten lipo olayı az bakma yağ lazımdı bacaklar için o arada kol sağolsun Ercan bey sütyen katı girmiş ben mumya gibi çıktım:)))) yazıştık bugün arnica kremi bol bol sürün dedi

Bugün 12 gün çok çok daha iyi herşey kadınımdan yardım almadan korsemi takıyorum sırtımı gördüm müthiş olmuş resmen oymuş dr kemiklere kadar :) kilo aldığımda sırtımın sutyen katları yağları pist gibi olmuştu uçak inerdi belime sırtıma bayıldım bacak içine kolunan yağ daha top gibi bende durumlar böyle

Benimde 4.günüm ameliyattan sonra kg olarak ameliyata girdiğim kilodan fazla kilodan şu anda sislerimde var gibi baya bi ağrı sizi pek yok ama

Benimde 4.günüm ameliyattan sonra kg olarak ameliyata girdiğim kilodan fazla kilodan şu anda sislerimde var gibi baya bi ağrı sizi pek yok ama

daha erken ben 12 gündeyim ağrı olması acele etme şişlerim iniyor günde 4 dilim ananas yiyorum ve doktorumun dediği otlarla cay demliyorum çok fark etti

daha erken ben 12 gündeyim ağrı olması acele etme şişlerim iniyor günde 4 dilim ananas yiyorum ve doktorumun dediği otlarla cay demliyorum çok fark etti
Canım Doktorum bana sis için çay tarifi vermedi özel değilse benimle paylaşır misin o çayın tarifini bu arada incelme hissedio musun

Canım Doktorum bana sis için çay tarifi vermedi özel değilse benimle paylaşır misin o çayın tarifini bu arada incelme hissedio musun

verim ama kendi doktoruna sor mutlaka her doktorun tekniği sonrası süreç de takibi falan başka
mısır püskülü,kiraz sapı, avakado yaprağı alıp demleme günde iki fincan çok faydasını gördüm ben karın germe ameliyatımda da içmiştim valla ben farkı sırtımda ve belimde bariz gördüm eve buradan tanışıp kanka olduğumuz arkadaşlarım da incelmişsin dedi kaldıki sonuçlar biliyorsun en erken 1. aya belli oluyor herkesin yapısı başka süreci de

Evet canim doğru diyorsun

jelesec sen kaç yaşındasın canım?_

Soğuk Lipoliz & Lazer Lipoliz Nedir?

Soğuk Lipoliz Nedir ? Lazer Lipoliz Nedir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu Kadınlar Kulübü Tv için anlattı.
Kadınlar Kulübü'nün sevgili forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için tıklayın!

Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ben Yen'i üyeyim dün tam 1 hafta oldu benimde aynen senin bölgelerden yapıldı 5 lt yağ alındı ama ben iki Sezer'den oldum bu daha ağrılı 1 haftadır nerdeyse kendime beddualar ettim ne zaman düzeleceğim ben birde bikini bölgem benim acayip şişti yumruk kadar sizin böyle bir sorununuz oldumu

doktorunuz kim öğrenebiliyor muyuz?

Geçmiş olsun bikini bölgesi lipo sonrası şişiyor ödemler aşa iniyor ondan sonra geçiyor evet ya ağrılı bir işlem lipo bende hep yakındım:))) ama bazı bünyeler kolay atlatıyor

Mrb,öncelikle çok geçmiş olsun.msjları yeni gördüm.şimdi nasılsın?operasyonundan memnun musun? doktorun kim öğrenebilir miyim?özelden msj yazmak istedim ama özel msj kısmı yok

Mrb,öncelikle çok geçmiş olsun.msjları yeni gördüm.şimdi nasılsın?operasyonundan memnun musun? doktorun kim öğrenebilir miyim?özelden msj yazmak istedim ama özel msj kısmı yok

Canım selam özel mesajını okudum Ercan beye oldu hesapkitap aktif değil pek çalışıyor yazar girdiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…