- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
- Konu Sahibi hesapkitap
-
15 gün oldu. Kilom aynı. 82,5kg. Oysa 5 litre yağ alındı. Demek ki çok ödemim var. Zaten ben de hissedebiliyorum ödemi.
Ölçülere gelince;
Göğüs altım 5 cm
Basenim 2cm
Bacaklarım 1er cm
Göbeğim 10 cm
Simit 6 cm incelmiş. Yani üst bedenim incelmiş, alt bedenim henüz pek fark etmemiş. Doktorum da, alt bedende sonucu daha geç göreceğimi söylemişti. Ben memnunum şimdiden.
Aslında haklısınJelesec . Benim ödemlerimin geçmesi çok uzun sürüyor. 3 aydan önce ölçmek doğru değil. Amaaaaa ben dayanamayıp ölçtüm
canım çok iyi ya incelme varsa valla benim ameliyat incelmeden çok kol izi düzelme ve bacak içi tekrar yag doldurma idi 4 litreye yakın yağ almış daha zorlamamış doktor dedi risk alamam bu bile diyet sporla desteklersen memnun eder seni de okuyunca memnun edecek demektir eşin nasıl pekiii onda varmı incelme
Eşim iyi. Kütük olarak girdim, kalas olarak çıktım diyor
Bitki çayı ne içiyon bacım..bak ananası unutmuşum..bugün hemen alayım..bende bugün araba kullanıcam..umarım yarı yolda kalmam :))Senin başlıktan yazayım ben başlık açma özürlüsüyüm :)))))
bugün daha iyiyim bende ağrım sızım azaldı su bol içiyorum morluk feci etimin kalitesi iyi değil zaten ufak çarpmada morarırbitki çayıma ananasımı atlamıyorum doktorum aradı yürüyüşe ufak ufak başla dedi bir hafta sonra daha ii olurum herhalde
Bitki çayı ne içiyon bacım..bak ananası unutmuşum..bugün hemen alayım..bende bugün araba kullanıcam..umarım yarı yolda kalmam :))
Daha önce kullandığım bi çay vardı bir bardak içebilirsin dedi..tekrar sormak lazım hangisi daha etkili..he ya hemen yürüyüş dedi:))ben daha iki büklüm yürüyorum..düzeltemedim kamburu :))o deli zaten insanlık ötesi bişey:))herkeste süreç farklı oluyor işte..ben daha dr.kontrolu ve bi kez yemek dışında dışarı çıkamadım..iki büklümümKuzu Ercan bey mısır püskü kiraz sapı avakoda yaprağını demletiyor iki fincan içiyorum ama bizim dr nin kötü huyu hemen ayaklan spora sar demesiananas iyi heryerdede var al ye valla ben zaten severim çok hahhahhaha BİZİM DELİ N. çağır o kullansın malum karın gerdirip 3 günde araba kullnanan zat
Daha önce kullandığım bi çay vardı bir bardak içebilirsin dedi..tekrar sormak lazım hangisi daha etkili..he ya hemen yürüyüş dedi:))ben daha iki büklüm yürüyorum..düzeltemedim kamburu :))o deli zaten insanlık ötesi bişey:))herkeste süreç farklı oluyor işte..ben daha dr.kontrolu ve bi kez yemek dışında dışarı çıkamadım..iki büklümüm(
Senin başlıktan yazayım ben başlık açma özürlüsüyüm :)))))
bugün daha iyiyim bende ağrım sızım azaldı su bol içiyorum morluk feci etimin kalitesi iyi değil zaten ufak çarpmada morarırbitki çayıma ananasımı atlamıyorum doktorum aradı yürüyüşe ufak ufak başla dedi bir hafta sonra daha ii olurum herhalde
Kızlar Merhaba ben bugun oldum ameliyat hatta şu an size hastane odadan yazıyorum doktorum karın ve komple bacak yapacaktı alt bacağı yapmamış çıkınca gördüğüm mnzara o kas ti belki o yüzden yapmadı olabilir ama korse vücuduma tam oturma mis cis yaparken sknti yaşıyorum
Çok geçmiş olsun alt bacağa ben en son ameliyat günü yine dedim bileğe yapıyoruz bu işlemi ama alt bacak sinirlerin yoğun olduğu yer oraya uygulama yapmıyorum dedi benimde az kaslı gibi dr öyle değince zaten ok dedim; korse işi sıkıntı ya hemşireye mutlaka de korseni tam oturtsunlar yoksa çok zorlanırsın bende sonta vardı ilk gün rahattı vallaKızlar Merhaba ben bugun oldum ameliyat hatta şu an size hastane odadan yazıyorum doktorum karın ve komple bacak yapacaktı alt bacağı yapmamış çıkınca gördüğüm mnzara o kas ti belki o yüzden yapmadı olabilir ama korse vücuduma tam oturma mis cis yaparken sknti yaşıyorum
Senin-benim mi var hayatım? Maksat, okuyanlara faydamız olsun.
Daha iyi olmana sevindim. Bende de çok ödem olur, yaralarım da çok geç iyileşir. 2 hafta bitti. Hala bacaklarımdaki morluklar geçmedi.
Valla eve çıktım smdi en olmadı göbekten kopcali korse accam siyircam geri takıcam kızlar ayıptır soylemesı korse bana küçük gelmiş :))Çok geçmiş olsun alt bacağa ben en son ameliyat günü yine dedim bileğe yapıyoruz bu işlemi ama alt bacak sinirlerin yoğun olduğu yer oraya uygulama yapmıyorum dedi benimde az kaslı gibi dr öyle değince zaten ok dedim; korse işi sıkıntı ya hemşireye mutlaka de korseni tam oturtsunlar yoksa çok zorlanırsın bende sonta vardı ilk gün rahattı valla
Sağol canim.inşallah bu zorluklara degecekGeçmiş olsun. Alt bacağı, gerek görmediği için yapmamıştır belki doktorun. Konuşur, sorarsın. Korseni üstüne oturtmaları için hemşirelerden yardım iste bence. Kendin yapman zor olur şu anda. İnşallah rahat bir sürecin ve mutlu sonuçların olur.
yok ödemden küçük gibi gelmiştir sonra bollaşacak merak etmeValla eve çıktım smdi en olmadı göbekten kopcali korse accam siyircam geri takıcam kızlar ayıptır soylemesı korse bana küçük gelmiş :))
yok ödemden küçük gibi gelmiştir sonra bollaşacak merak etme
valla ben bir an önce işime gücüme dönmek için sabırsızlanıyorum patladım evde bu süreç de iyileşme evresi beni sıkar hep :)
Ben pazartesi aml oldum. Cuma işe gidecektim, iyiiydim, eşim göndermedi. Ama pazartesi, yani tam 1 hafta olunca rahatlıkla başladım.
Benim kollarda bişey yapılmadı tabii.
Sen oturamazsın evde. Rahatlık batar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?