LE PASSION parfüm

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.708
430
yeni bir açık parfüm markası, piyasaya çıkalı 6 ay oluyormuş ben bugün denedim levent metrosunda(taksim mecidiyeköy metrosunda da varmış).. öncelikle şunu söyleyeyim çalışan beyefendi çok kibar, anlayışlı, ılımlı bir beydi hiç öyle suratsız çalışanlardan değildi.. birkaç parfüm denedim şimdi ismini hatırlayamadığım birkaç tanesi iyi değildi pek ama c.aguilera by night ve naomi cat deluxe çok güzeldi gerçekten(asıllarını bilmiyorum dolayısıyla orjinaliyle benzerlik konusunda birşey söyleyemem ama alkol değil parfüm kokuyorlardı ki bu benim için bir açık parfüm markasının direkt üç beş adım öne geçmesine sebep=) ve bu kokularda benim zevkime uyan birer nota yakalamışlar en kısa zamanda bunları almayı düşünüyorum.. britney spears midnight fantasy de oldukça başarılıydı bu arada seveni varsa duyurulur.. bir de yüzde 20 esans kullanıyorlarmış(orjinaller yüzde 40, diğer açık parfüm markaları ise en fazla yüzde 15 kullanıyormuş) ve en az 3hafta karanlık odalarda bekleme süreleri varmış parfümlerin.. bunlar ne kadar doğru bilemem tabi ama dediğim üç parfüm başarılıydı gerçekten.. denedikçe yazarım yine.. son olarak boyut olarak sadece 50cc mevcut, tek şişe 15 iki şişe 25 liraymış ve bir de deneme kartları var karta sıkıp da deneyebilirsiniz yani.. uf amma da yazmışım ama müşteriyi karşılayışları ve bazı parfümlerinin gerçekten başarılı oluşlarıyla kalbimi fethettiler, ben de görev bildim acıcık reklamlarını yapmayı hem de bu dediğim parfümleri kullananlar ya da kullanmak isteyenler varsa onlara yardımcı olmuş olurum.. :KK6:

Ben de hep görüyordum bu markayı metrolarda.
Kuzenim bir parfüm almıştı buradan.
Adı ne bilmiyorum ama çok güzel falan diyordu.
Veee benim ennn sevdiğim parfümlerden biri olan ama orijinalinin üretimi kaldırılan christina aguilera by night'ı yapmışlarsa ve sen de çok güzel bulduysan mutlaka denemem lazım.
Umarım orijinaline benziyordur.
Birkaç şişe birden alırım benziyorsa. :KK53::KK51:

Ben de hep görüyordum bu markayı metrolarda.
Kuzenim bir parfüm almıştı buradan.
Adı ne bilmiyorum ama çok güzel falan diyordu.
Veee benim ennn sevdiğim parfümlerden biri olan ama orijinalinin üretimi kaldırılan christina aguilera by night'ı yapmışlarsa ve sen de çok güzel bulduysan mutlaka denemem lazım.
Umarım orijinaline benziyordur.
Birkaç şişe birden alırım benziyorsa. :KK53::KK51:

canım orjinaliyle benzerliğini bilemeyeceğim onu da sen denedikten sonra yazarsın ama koku çok güzel böyle baymayan bir tatlılığı var, alkol kokusu hemen geçiyor ve diğer açık parfümlerdeki gibi asıl kokuyu alırken alttan alttan hafif de olsa bir alkol kokusu kalır da onu da alırsın ya o yok işte ama tabi denediğim birkaç parfümü de pek iyi değildi onu da hatırlatmak isterim.. bir de bargello da ilk çıktığında böyle iyiymiş yorumları okudum da, şimdilerde bozdu anlaşılan.. umarım bu marka kendini daha da geliştirerek devam eder, kim uygun fiyatlısı dururken pahalısını almak ister ki değil mi.. :KK69:

c.aguilera by nightı alalı 1 buçuk ay oluyor ve hala ilk aldığım gibi, hiçbir ekşime vesaire durumu olmadı(bargellodan aldığım parfümlerin çoğu ekşimişti bu vakte, bilmiyorum her arkadaş aynısını söylemiyor ama bargello parfümleri en fazla 1 ay kullanılabiliyor bence sonra ekşiyor sadece rose the one biraz daha uzun gitmişti ).. neyse bu çok hoş beğenerek kullanıyorum, ağır değil meyvemsi tatlı bir koku ama şimdi yaz ayında daha böyle hafif, fresh, kremimsi ferah kokular kullanasım var.. o yüzden by nightı buz dolabına kaldırdım sonbaharın gelişini bekliyor kendisi(evet cidden buzdolabına kaldırdım garip gelenler olmuş olabilir ama bir parfümcüden öğrenmiştim bunu da bozulmalarını engelliyormuş=)).. geçen de yine geçerken uğradım le passionun levent şubesine(metro içinde olması harika ya, yol üzeri resmen=)) be delicious denedim ama onun aslını da pek sevmem ben aslında, bilmiyorum çok da iyi bir imitasyon olmamış gibiydi sonra amaaa omnia crystalline denedim ve harika çok beğendim hemen bir sonraki gidişimde almayı düşünüyorum.. böyle hafif, kremimsi bir koku tam istediğim gibi, orjinalini de deneyip beğenmiştim ama şimdi tam net detaylarıyla hatırlamıyorum kokuyu o yüzden orjinalinin birebiri falan diyemem ama kesinlikle benziyor o da böyle birşeydi .. bir de kardashian vardı onu da denedim, o da by night tarzı tatlı meyvemsi çok hoş bir koku bunu da sonbahara alacağım.. bu arada by nightın kalıcılığı 3-5 saat falandı, 15 liralık bir parfüm için başarılı bence etkisi geçtikçe tazelenir nolcak..:cool: umarım bu çizgilerini bozmazlar..

By night'ın orijinali hiç kalıcı değildi.
Burada kalıcıysa süpermiş.
Birkaç hafta içinde ben de alırım herhalde.

X