League of Legends Oynayan Bayanlar Buraya

ay ne güzell ya bende benimkini başlattım oyuna öğrensin beraber oynayalım diye:KK37:

Aa oyle mi iyi etmissin :)
Benim nisanlim oynuyordu ben ondan gorup basladim simdi ondan daha cok oynuyorum:KK70:
Bazen beraber oyuna giriyorduk o kadar sinir stres yapiyo ki en ufak bi hatayi bile.kabul etmiyo kiziyo bagiriyo fln ben de onla oynamiyorum artik ne hali varsa gorsun:KK53:

Bir tane bile minyon kacirmama tahammul edemiyo kendisi cok iyi oynadigi icin:63:

Aa oyle mi iyi etmissin :)
Benim nisanlim oynuyordu ben ondan gorup basladim simdi ondan daha cok oynuyorum:KK70:
Bazen beraber oyuna giriyorduk o kadar sinir stres yapiyo ki en ufak bi hatayi bile.kabul etmiyo kiziyo bagiriyo fln ben de onla oynamiyorum artik ne hali varsa gorsun:KK53:

Bir tane bile minyon kacirmama tahammul edemiyo kendisi cok iyi oynadigi icin:63:
Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızınca:KK53:

Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızınca:KK53:

Insanin morali bozuluyo :KK53:
Ya bi de.onlarin ilk etapta (hic oyle oyunlar oynamadilarsa) sol ellerini klavyede kullanmak zor gelebilir ben oyuna lol ile basladim:KK53:

Kuleye ulti attim fln ilk baslarda:KK53:

Insanin morali bozuluyo :KK53:
Ya bi de.onlarin ilk etapta (hic oyle oyunlar oynamadilarsa) sol ellerini klavyede kullanmak zor gelebilir ben oyuna lol ile basladim:KK53:

Kuleye ulti attim fln ilk baslarda:KK53:
aynen bende ilk başladığımda hem mouse hem qwer skillerini beraber yapmakta zorlanıyordum, erkek kardeşimle beraber oynuyorduk ben qwer skillere basıyodum o mouse hareket ediyodu falan böyle :KK70:ama sevgilim böyle oyunlara yatkın o yüzden çözer yakında bende lol ile başlamıştım:KK70:

aynen bende ilk başladığımda hem mouse hem qwer skillerini beraber yapmakta zorlanıyordum, erkek kardeşimle beraber oynuyorduk ben qwer skillere basıyodum o mouse hareket ediyodu falan böyle :KK70:ama sevgilim böyle oyunlara yatkın o yüzden çözer yakında bende lol ile başlamıştım:KK70:

Hahahaha biz de aynen nisanlimla oyle yapiyorduk :KK70:
Ilk hangi sampiyonu oynadin? Ben Ashe :)

Selamlar ne var ne yok lol sever hatunlar:21:
Ranked oynamaya başladım bi hayli zorluyor support gitmekten başka bir yere gitmeye cesaret edemiyorum dahao_O

Selam kızlar ben de varım. Aslında 6 aydır yani anne olduğumdan beri oynayamıyorum ama Ahri'mi, Jinx'imi, Lux'ı Miss Fortune ve diğerlerini çoook özledim...

Ne düşünüyorum ya, patlatayım gitsin! - Jinx :KK70:

Selam kızlar ben de varım. Aslında 6 aydır yani anne olduğumdan beri oynayamıyorum ama Ahri'mi, Jinx'imi, Lux'ı Miss Fortune ve diğerlerini çoook özledim...

Ne düşünüyorum ya, patlatayım gitsin! - Jinx :KK70:

ben de ashe ile başlamıştım.
hiç de azik değildir ya, iyi bir adc dir o. Yeter ki iyi kullan stilleri :)

Aleykum selam ooo hem anne hem lol player :)

Ashe nin ultisine bayiliyorum ben uzaklardan tutturmak cok keyifli oluyor hele cani azalip baseye ucan adama ulti atip surpriiiz yapmak cok guzel oluyor :P

Ben de yakinda evleniyorum inş 28 gun oyuna girmeyince ligde bi alt kumeye dusuyormussun ya bosuna ugrasmasam mi ki evlenince oynayamayabilirim belki :)

Aleykum selam ooo hem anne hem lol player :)

Ashe nin ultisine bayiliyorum ben uzaklardan tutturmak cok keyifli oluyor hele cani azalip baseye ucan adama ulti atip surpriiiz yapmak cok guzel oluyor :p

Ben de yakinda evleniyorum inş 28 gun oyuna girmeyince ligde bi alt kumeye dusuyormussun ya bosuna ugrasmasam mi ki evlenince oynayamayabilirim belki :)

ben henüz kümelerde değilim 24 lvl im zaten.
Ulti konusunda lux ve jinx tavsiye ederim süperler :)

ben henüz kümelerde değilim 24 lvl im zaten.
Ulti konusunda lux ve jinx tavsiye ederim süperler :)

Himm anladimm:)
Lux u pek severim ben de kümelerde support oynuyorum genellikle adc/jungle oynayacak kadar yeterli gormuyorum kendimi lux morgana takiliyorumo_O
Gerci silver dan basladim fena sayilmaz millet bronze dan baslayip cikamiyor bir turlu

Hangi server da oynuyorsun

Back
X