Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bronz ve silver ölüm ya:) insanı çıldırtmak için birebir orda oynamak hahah hatta gold bile çıldırtıyor insanı. Platin olupta oyun bilgisi sıfır olanlar bile var..
nickleriniz nedir? bir el atak mı?![]()
cogu baskasına cıkarttırıyor cunku :)Silver dan cikamayacagim ben galiba 4ten 5e dustum ya nasi moralim bozuldu yaa tum emekler bosa gidiyo
Platin olup nasil oyunu bilmiyorlar ya ilginc![]()
cogu baskasına cıkarttırıyor cunku :)
Tesekkur ederim :) oyunda misiniz?
Tesekkur ederim :) oyunda misiniz?
Himm ben de cok basedemezsem nisanlima oynatirim herhalde ya![]()
oynat tatlım
inşallah canım ordan çıkış çok zorYine ranked girdim bakalim umarim bronze a dusmem![]()
inşallah canım ordan çıkış çok zor![]()
yaparsın sen inanıyorumOh iyi bu macı kazandık bir tane daha oynamaya cesaret edemedim 91 puanım şu an100 puan olcam da serilere geçecem de silver IV e geri yukselecem ohooy
![]()
Heeey kızlar sizi görmüyorum oyunda hiç yaaa isminizi görmesem sildi derim
Napıyorsunuz nasılsınız?
Var mı başka lol oynayan arkadaş buralarda ayrıca??Keşke olsa..Kızlarla küfürsüz oyun çok güzel oluyor
![]()
iyiyiiiim kursa gidip geliyorum sınava hazırlanıyorumSelam canım benim oyunu oynadigim pc bozuldu yaklasık 20 gündür fln oynayamıyorum yaa özledim lol ü
Iyiyim ben nolsun lol oynayamadigim icin yabanci dizi izliyorum bol bol sen nasilsn napiyosun bakalim?
iyiyiiiim kursa gidip geliyorum sınava hazırlanıyorum
arada Lol atıp stres atıyorum ööle
özlenmez mi ya ^_^ gelirsen söyle :))