- 16 Temmuz 2013
- 444
- 264
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tr de mi oynuyorsun ? tr deysen ekleşelimmbende oynuyoruummm ^^
Sonayla herkese kafa tutarım urfta Sona'nın üstüne tanımıyorumU.R.F modu nasıl gidiyor oynuyor musunuz :)
Morgana ile Yasuo'ya Sona ile Katarina'ya kafa tutabileceğimiz tek mod bu sanırım![]()
canım senin nick mi değişti listemde yoksun.iyiyiiiim kursa gidip geliyorum sınava hazırlanıyorum
arada Lol atıp stres atıyorum ööle
özlenmez mi ya ^_^ gelirsen söyle :))
bikaç gündür girmiyorum:)canım senin nick mi değişti listemde yoksun.
edit : şimdi gördüm sorun yok![]()
bende girmiyordum ne güzel geçen girdim dereceli seriye kadar çıktım..seriden düştüm falan yine sinir bozuldu bendebikaç gündür girmiyorum:)
sınav için :)
bende girmiyordum ne güzel geçen girdim dereceli seriye kadar çıktım..seriden düştüm falan yine sinir bozuldu bendene güzel huzurluydum.
![]()
Sonayla herkese kafa tutarım urfta Sona'nın üstüne tanımıyorum![]()
Janna candırOo isim degisikligi :) janna :)![]()
tr de mi oynuyorsun ? tr deysen ekleşelimm![]()
Merhabaasitede geziniyordum bu başlığı görüp üyelik aldım, ben de sizdenim
![]()
Hoşbuldum :)
Tr ben. Sen :)Hangi server da oynuyorsun TR-West?
Tr ben. Sen :)
tebrik ederim ben de sınavlar dolayısıyla girmiyorum en iyisi biz oyuna yeniden başlayınca yazalım buradan :)Tr ve west ikisinde de hesabim var 30 level :) bu aralar oynayamuyorum ama 1 aydir 1 bucuk aydir fln evde lol oynayacak pc yok yeni evlendim de![]()
tebrik ederim ben de sınavlar dolayısıyla girmiyorum en iyisi biz oyuna yeniden başlayınca yazalım buradan :)