Lekelenme

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
Ben 31 martta tüp bebek dondurulmuş embriyo 3 adet transferi sonrası

11 nisan da BETA HCG 35
13 NİSAN DA BETA HCG 85
15 NİSAN DA BETA HCG 175

sonuçlarını aldım.Ancak bugün hafif bir lekelenme yaşadım eve gelince ve kasıkta hafif ağrı.
çok korktum ve kafam çok takılı .
doktorum test sonuçlarına göre beni 10 gün sonra çağırdı ama kafam bulanık.

bu duruma yaşayanlar oldu mu

test sonuçların çok güzel gayet düzenli artış olmuş..lekelenme tarzındaki lekelenmeler pek önemli değildir ancak artarsa ve kasık ağrıların dayanılmaz olursa hemen doktorunu ara...

hiç bişi olmıcak korkma hayırlı uğurlu olsun Alah kucağına aldığın günleride göstersin.

canim benim de transferim 29 mart'da oldu ve 2 gun oncesine kadar araliksiz lekelenmem oldu. hatta beta testinden once hafif kanama da oldu ben adetim geliyor sanip agladim. son derece normalmis lekelenme meger. hic kafani takma. beta artisin gayet guzel, onemli olan bu.

Merhaba Mambammm.Seni yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum canım kanda baktırmama 2 gün var halen dun kasıkta agrılarım kanamam oldu hemen ıdrar testi yaptım 2 cizgi ama şimdi de kahve rengi lekelenmem var :(.Acaba artık kan testi yaptıra bilirmiyim?

selam arkadaşlar
pınary benimde dondurulmuş embriyolarla transferim olmuştu bhcg testinden 2 gün sonra lekelenmem başladı hatta leke değil bildiğin kanamaydı dr um progesteron jeli kesti iğne verdi ve yatmamı tavsiye etti sonra lekeye dönüştü sonrada kesildi 12. haftaya kadar kanamalarım aralıklarla sürdü bende hep yattım ve iğne vuruldum.şimdi bebeğimi bekliyorum çok şükür rabbime bişe olmadı darısı sana ve senin gibi isteyen herkesin başına canım Allah yar ve yardımcınız olsun

benimde dondurulmus embriyo transferimin 8.9. günü lekelenmem oldu.test sonucum pozitif. birde kan testinden 1 hafta sonra 1 gün lekelenmem oldu.tutunma kanamasıymıs.korkacak birsey yok.eğer yoğunlasırsa doktorunu ara.

hepinize yazdıklarınız için teşekkür ederim

ancak sabah yoğun bir kahverengi akıntı oldu
az önce de biraz kırmızı kan geldi

çok korkuyorum kaybetmekten...

şu an jel
coraspin folik asit
ve estrofem

az önce aradım.test yaptır artmışsa problem yoktur.korkma dedi ama çok korkuyorum

hepinize yazdıklarınız için teşekkür ederim

ancak sabah yoğun bir kahverengi akıntı oldu
az önce de biraz kırmızı kan geldi

çok korkuyorum kaybetmekten...

Öncelikle tebrik ederim .. Şeniz Allah yavrunu sana bagislasin ..
Üzülme dualarimiz seninlee ve tüm arkadaslarimizlaa ... Üzülmek bebege de iyi gelmiyecektir ..
Ama hemen doktorunla konusmani tavsiye ederim . Kanamanin oldugunu bildir ve doktorundan progesteron igne iste.. Bu ignenin faydasinin olacagini düsünüyorum .. Kanamayi durduruyor ve düsük riskini azaltiyor diye biliyorum ..
Kendini yorma vee bol bol yatt ..

Allahin izniylee hicbirsey olmayacakk ... Bebegini saglikla kucaklayacaksin ins. :nazar: :1hug:

canım bende lekelnme yaşadım doktorum progestan adında ilaç başladı hemen ve istirahat verdi... bence bi doktoruna danış ve bu aralar sürekli yat. bebeğin iyice tutunsun sana....

arkadaşlar bende 6 +2 hamileyim maalesef benimde dün akşam 2 3 damla kahverengi bi lekenlenmem oldu progesteron iğnesine dön dedi hemen drum akşam ve bu sabah vurdurdum şuan lekelenmem yok fakat çok korkuyorum kontrolüm ptesi kalp atışlarını duymaya gidicektik şuan ne düşünüceğimi şaşırdım banada bi akıl verin ne olur böyle olup gebeliği devam eden bir sürü hamile arkadaşımız var değil mi ne olur benim içinde dua edin bebeğime bişey olmasın

benım dun kanama yı gectık artık buyuk buyuk parc<a dustu
hemen hastaneye tabı kanamayla beraber nası parca dsuyo ama görsenız aklını sasar ulturason a aldı doktor bebek ıyı kalbı atıyo bebekte sorun yok ama cıddı bı kanama yanı ıgne ve yatmaktan baska bısey yok yapılcak :1ninca:

benım dun kanama yı gectık artık buyuk buyuk parc<a dustu
hemen hastaneye tabı kanamayla beraber nası parca dsuyo ama görsenız aklını sasar ulturason a aldı doktor bebek ıyı kalbı atıyo bebekte sorun yok ama cıddı bı kanama yanı ıgne ve yatmaktan baska bısey yok yapılcak :1ninca:

canım yaa 10 dakka öncede benden büyük bi parça geldi.ve artık buraya kadarmış diye düşünmeye başladım.şuan iş yerimdeyim acaba ne yapsam ki ?

Merhaba Mambammm.Seni yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum canım kanda baktırmama 2 gün var halen dun kasıkta agrılarım kanamam oldu hemen ıdrar testi yaptım 2 cizgi ama şimdi de kahve rengi lekelenmem var :(.Acaba artık kan testi yaptıra bilirmiyim?

:) dedim sana hamilesin diye. yaptirabilirsin bence kan testini. yarin git.

kızlar korkmayın benim 10. haftadan 14. haftaya kadar kanamam ve lekelenmelerim oldu. herkeste nedeni farklıddır. benim 3 eembriyo konuldu.2 si tuttu. 1ninde kesesi oluşmuş.bu boş kese kanama yapıyormuş.çok şükür bebeklerle alakalı değilmiş.sizinde öyle bi şey olabiliriz. illa bebişlerle alakalı diye bir şey yok önemli olan moral.şimdi 22 haftalıklar...bi sorun yok..inşallah sizinkilerdede yoktur. dualarım sizinle...

kızlar

12 martta transferim oldu ve 2 bebiş tutunmuştu, benim de 6. hafta başında kahverengi hatta vişne rengi lekelenmelerim oldu, doktor kırmız renkte kan degilse ve kasıklarında agri yoksa sorun degil dedi. 4 gün kendimi takip ettim , lekelenmeler bir oldu bir olmadi, sonra 1 gün hiç bişey görülmedi ben de rahatlamıştım. Ertesi gün kırmızımsı bir sızıntı şeklinde kanama ve aynı akşama çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim. Şu an diğer bebeğim 7,5 haftalık ve çok şükür yola devam ediyoruz ama progestanın dozu artmış ve sürekli yatak istirahati şeklinde. Haftaya Pzt tekrar kontrolüm var doktor rah,min normale dönüp dönmediğini söyleyecek.

Demem o ki felaket tellallığı yapmak istemem ama her kahverengi lekelenme bence yerleşme kanaması değil, benim 2 bebğimin de kalp atışları çok güçlüydü ve görüntüde hiç bir sorun yoktu. 2 gün sonra 1 i aniden gitti. Bence kahverengi kırmızımtırak oldugu an doktorlarınıza gidin, sizi çağırması ya da davet etmesi gerekmiyor. Ben sinir olup gittim ve evet ufak bir kanama var demişti, aynı akşam da zaten kaybettim. Dikkatli olun, moralinizi yüksek tutun ama bu haftalar ( 6-7-8-9 ) düşüğün en yüksek olduğu haftalarmış, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar.

arkadaşlar hem kanamamız var diyorsunuz hemde iştesiniz sizin sürekli yatmanız gerekiyo ben 2 ay boyunca yattım sadece yemek yemek için ve doktora gitmek için kalkıyordum.. lütfen arkadaşlar kendinize dikkat edin bu dönemler çok önemli... moralde çok önemli....

Ben kaybettim ((:

Çok üzgünüm şu anda.Ağlamaktan gözlerimi açamaz haldeyim.Bu ikinci denememdi.Şunu yaşadım ki; ne ikinci kan testi ne üçüncü kan testi doğruluk payı yok.
Yanıltıyor.İçim paramparça artık.Çok mutsuzum
Doktorumun dediği gibi kan testi yaptırdım dün
175 ten 106'a düştüğünü gördüğüm an şoka girdim zaten...Çok üzücü.Yıkıcı.Ruhen ve bedenen öyle yorgunum ki...

Back
X