Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım valla aynı sorun bendede olur ama ben düzenli olarak yoğurt+biraz limon la maske yapıyorum haftada 1 kez çok faydası var. denemeni tavsiye ederim.

canım benım kardesımın tenı esmer ama yanakları elmacık kemıklerı kısmı bıraz daha beyaz o yuzden rahatsız oluyo bu elma sırkesı normal kullandıgımızmı bıde forumda kozmetık sırke dıye bahsedılern var onlardanmı

canım valla aynı sorun bendede olur ama ben düzenli olarak yoğurt+biraz limon la maske yapıyorum haftada 1 kez çok faydası var. denemeni tavsiye ederim.

ayşenur merhaba yoğurt ve limonun tam ayrıntılı tarifini bana yazarsan çok sevinirim. teşekkürler

Bu başlık ta benimde yazılarım var bakarsanız görürsünüz,derdim Güneş lekelerim baya azalmıştı yok denecek kadar seviniyordum,kapatıcı sürmmeden rahatlıkla dolaşabiliyordum,4yıldır uğraşıyorum dr gitmiştim şimdi sil baştan:çok üzgünüm:tatilden döndüm ve acayip moralim bozuk yüzümdeki lekeler yine çıktı sinir oldum!!!

piyanoya katılıyorum.benim aşırı çillerim var rengimde dengesizlik oluyor suna dumankayanın tarifini okudum.sirkeyle suyu kaynattım buhar maskesi yaptım sonra yüzümü sildim...ertesi gün süperdi...sirke kuru cildede iyiymiş...sevgiler

yapınca hemen çillerin geçti mi yoksa 1,2 hafta devamlı yaptın mı bide çillerin dpğuştan mı benimkiler sonrada çıkmış 5 yaşındayken ve hala da var eğer yardımcı olursan :dance: sevinirim

merhabalar bayanlar ben beyaz tene sahibim aslında ve 1-2 seneye kadar çok güzeldi stres nedeniyle bozuldu şimdi,sağ yanağımda sürekli iltihap oluşuyor ve o bölge kırmızı parmak ucu kadar,bronzluğumu da atıp kendi rengime kavuşmak istiyorum,çiller de var küçük leke leke ne yapabilirim bana yardım edin nolur lütfen yalvarırım....:(

cildinizi gülsuyuyla sildikten sonra bebe pudrası sürün biraz bekledikten sonra fazlalığı silin kadife gibi oluyor

piling yapmak için tuzla ovalayın arkadaşlar cildi temizliyor.katılda su kaynatıp buhara tutun cildinizdeki gözenekler açılıyor sodayla temizleyin pürüzsüs bir cilde sahip olursunuz.Ben öyle yapıyorum çok memnunum

arkadaşlar cildinizde gölgelenme veya farklı tonlarda açıklık koyuluk varsa ben yapıyorum denedim sonuç aldım elma sirkesini sabah akşam cildinizi temizledikten sonra sürün inanın renginizde bir farklılaşma göreceksiniz ve tek renk olacaksınız.
çok teşekkürler paylaşımın için en kısa zamanda deneyeceğim. benim de kollarımda ve sırtımda var yaklaşık 3 yıldır. koyu renkli lekeler sanki kirliymiş gibi görünüyor arttıkları zaman :( umarım sonuç alırım.

mrb arkadaşlar
yoğurt limon sirke karışımını burdan öğrendim ve kuzenimle denedik. çok yumuşattı cildimi 1 kez yapmama rağmen etkisini hemen farkettim. ama bi uyarıda bulunayım. bizim yüzümüz maskeden sonra kıpkırmızı oldu. suratımız ısındı. kızarma geçmiycek diye çok korktuk ama 1 saat falan sonra geçti. bol bol yıkadık tabi o panikle. yan etki yaptı sandık ama geçti. sizinde başınıza gelirse korkmayın. geçici bi durummuş:)):utangac::sm_cool:

güneş lekesi ve doğum lekesi bendede var ceviz yağını duydum onu denedim ama elma sirkesini bende denicem:nazar:

arkadaşlar et benine çare diye soruyorsunuz sakın topa tutmayın beni ama bi yakınım et benlerini naylon poşetle bağlardı bi kaç gündede ben düşerdi ama normal ben kalırdı yinede onun vücudu sürekli oluşturuyodu et benini oda ninelerinden öğrenmiş

bu arada benimde kırmızı sivilce lekelerim ve derin gözeneklerim var kimse çare bulamadı dedim ki kendi kendime beni ençok kırmız rengi rahatsız ediyo önce ona bi renk açıcı uygulayayım sonra gözenekelri kuruturum bana bi çözüm önerecek olan var mı bide sitede elma sirkesi okudum hem renk açıcı hemde gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanılabiliyormuş bilgisi olan var mıa.s.

slm arkadaşlar benimde sizlere tavsiyem elma sirkesi ben kendim haftada 3 gün sürüyorum gece yatmadan önce sivilce ve lekelere çözüm (gece yatmadan önce yüzünüzü ıslatın ve sirkeyi bir pamuk yardımıyla uygulayın hafif yanar ve kızarıklık yapar geçiçi tabii birkaç uygulamadan sonra farkı göreceksiniz ) kolay gelsin

arkadaşım elma sirkesini su ile karıtırıp mı kullanıyosun yoksa sadece elma sirkesini mi sürüyosun?ben su ile karıştrılıp sürülüyo diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum diye soruyorum.fisfisfis

piyano benim cildim beyaz yanlız doğum lekesi,sivilce lekesi ve hafif güneş lekesi anlayacağın mahvalmuş durumdayım.......üstelik cildim yağlı elma sirkesinin banada faydası olurmu sence,sirkeyi direkmi sürüyorsun cevaplarsan şimdiden teşekkürler

arkadaşlar sakın sirkeyi direk sürmeyin cildinizi tahriş edrsiniz.yarı yarıya sulandırmış olmanız lazım.güzelleşiyim derken olan cildinizdende olmayın

:emir_bebek:benim de cilt problemim var,her akşam yüzüme sade yoğurt sürüyorum 5-10 dk bekletiyorum ve ılık su ile yıkıyorum. haftada bir limon suyu ilave ediyorum cilt lekeleri için, faydasını gördüm, denemenizi tavsiye ederim. ve ayrıca kil maskesi yapıyorum.Bu maskeleri yaptıktan sonra tonik kullanın, asla alkollu olmasın, gül yapraklarını temiz bi suda bekletin 2-3 gün ve o suyu tonik olarak kullanın, ben faydasını görüyorum..........

kesinlikle elma sirkesini yüzünüze direkt olarak kullanmayın, sirkeli kaynamış suyun buharını yüzünüze tutun, cilt lekeleri için iyi, yoğut ve limonuda tavsiye ederim, haftada bi yapın, biraz sabredin tabi ve mutlaka cilt koruyucu krem kullanın.

tabiki buhar banyosundan sonra tonik kullanın, alkolsüz olanı tercih edin lütfen

35 yaşındayım ama hala sivilce ve lekelerle uğraşıyorum.öyle her şeyide kullanamıyorum.hemen kabarıp kaşınıyor.çok hassas cildim.geçen yaz bir ilaç kullandım ilaç süresince çok iyiydi ilaçı kesince gene başladı.sirkeyi denerim .umarım faydası olur inanın bıktım artık lekelerden.

Back
X