Leman dergisinden iğrenç kapak

Ayrıca küçücük kızın karikatüre alet edilmesinde iyi olmuş tarzı tepki gösterip şurda su çocuğa şu olmuştu ses etmediniz o yuzden bunada iyi olmuş diyenler çocukları yarıştirmayi biraksaniz biraz vicdanınızla konuşsaniz inanin hersey çok daha iyi olacak bu ulkede..

her iki çocuğunda ailesi var..ve onlardan aileleri sorumlu..eğerr karikatürüze edilen şey doğru ise bunun mevzu yapılabileceğini düşünmeleri gerekirdi..16 yaşındaki genç içinde benzer şeyleri söyledik..

Ailelerin hatasını çocuklar da çekebilir diyip normal karsilayamiyorum ben bu durumları. benim kendi ic adaletim böyle işlemez.

Ailelerin hatasını çocuklar da çekebilir diyip normal karsilayamiyorum ben bu durumları. benim kendi ic adaletim böyle işlemez.
devlet okulunda maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle okuduğum için başbakan kızına bir karikatür nedeniyle empati yapamıyorum..ha birde çöp konteynırındaki Suriyeli çocuklar vardı

olmayacak şeyleri tartışmayın..bu kadar özgürlüğe bile şükretmek gerek bunu bulamayanda var

Olacak olmayacak meselesi değildi zaten benim derdim ben kendi açısından böyledir ancak işin birde karşı taraf açısından görülen kısmı var diyorum

acaba onlar neler hissdiyor..ne arıyorlar çöp konteynırında..egzos dumanıyla elinimi ısıtmaya çalışıyordu fotoraflanmıştı bir çocuk..o nele hissediyor acaba..ama onurun nedemek olduğunu bilmiyordur

devlet okulunda maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle okuduğum için başbakan kızına bir karikatür nedeniyle empati yapamıyorum..ha birde çöp konteynırındaki Suriyeli çocuklar vardı

Benim için hepsi çocuktur ailesinin cezasını da cekmemeli Suriyeli çocukları neden işin içine kattiniz anlamadım ama ben maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle onları kiyas yapacak vicdana sahip değilim

Benim için hepsi çocuktur ailesinin cezasını da cekmemeli Suriyeli çocukları neden işin içine kattiniz anlamadım ama ben maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle onları kiyas yapacak vicdana sahip değilim
tebrikler vicdanlısınız

haklıydılar öğretmenler 90 larda maaşlar düşüktü..

Hanımlar,
konu ordan oraya geçmiş, içeriğe yorum yapın ve lütfen polemiğe de girmeyin

E duymak isteyenlerin özgürlüğünü de duymak istemeyenler kısıtlamis olacak o zaman ?
O işler öyle olmuyo işte çoğunluğun özgürlük istegine göre karar verilir mahalle yöneltilmiyor neticede

Duymak isteyenlerin özgürlüğü diye bir şey olmaz. Her türlü teknolojik aygıt mevcut artık. Ezan namaz saatini haber veriyor. Artık şu devirde buna gerek var mı? Çok ezan duymak isteyen yükler cep telefonuna dinler. Herkes dinlemek zorunda mı?

Çoğunluğun özgürlük isteği diye bir şey olmaz. Olmamalı fakat oluyor işte.

Çoğunluğun sigara içmek istediği yerde sigara içiliyor mu?

Demokrasi çoğunluğun isteğini değil tam tersine azınlığın hakkını koruyan sistemdir diye yazar kitaplarda fakat okuyan kim?

bunlara hazır değil halk candan aşırı şekilcilk var..bak cübbeli ahmed hoca futbol maçında sevinince secdeye duran futbolcuyada günah dedi neden biliyormusun yanlış yönde kapanmış secdeye

Insanlar dinlerini devirlere göre yaşamıyorlar. Bu zamanda ne gerek var dediğiniz şey insanların değerleri. Siz cok kitap okumuşsunuz belli!ülkemizde her yerde insanlarin dijital imkanları tabletleri son model telefonlari var! kitaplarda böyle yazıyor heralde.. suan başkentte bazi köylerde çocukların okuyacak kitabı yok ama bu çağda teknoloji çağı tabi bla bla bla.
keşke cam fanusunuzdan kafanizi cikarip biraz dünyayi yada çok zor olur o size yaşadığınız ülkeyi gorebilseniz.

Demokrasi azinligin hakkına sahip çıkar malini canini korur ama azinligin kararlarına göre hüküm veremez

çok zamana ihtiyaç var ve konuyu çok dağıtmayalım mune uyarmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…