- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
değişik insanlar var iştedin hanesini çıkarmakmı..kendini dindende çıkmış zanneden vatandaşlar ayağa kalkar
vallahi vardır..demeyin böyle şeyler hazır değil T.C 2050 ye artıkdeğişik insanlar var işte
nufüs cüzdanında İslam yazınca inancı pekişmiş oluyor sanki
her iki çocuğunda ailesi var..ve onlardan aileleri sorumlu..eğerr karikatürüze edilen şey doğru ise bunun mevzu yapılabileceğini düşünmeleri gerekirdi..16 yaşındaki genç içinde benzer şeyleri söyledik..Ayrıca küçücük kızın karikatüre alet edilmesinde iyi olmuş tarzı tepki gösterip şurda su çocuğa şu olmuştu ses etmediniz o yuzden bunada iyi olmuş diyenler çocukları yarıştirmayi biraksaniz biraz vicdanınızla konuşsaniz inanin hersey çok daha iyi olacak bu ulkede..
her iki çocuğunda ailesi var..ve onlardan aileleri sorumlu..eğerr karikatürüze edilen şey doğru ise bunun mevzu yapılabileceğini düşünmeleri gerekirdi..16 yaşındaki genç içinde benzer şeyleri söyledik..
devlet okulunda maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle okuduğum için başbakan kızına bir karikatür nedeniyle empati yapamıyorum..ha birde çöp konteynırındaki Suriyeli çocuklar vardıAilelerin hatasını çocuklar da çekebilir diyip normal karsilayamiyorum ben bu durumları. benim kendi ic adaletim böyle işlemez.
olmayacak şeyleri tartışmayın..bu kadar özgürlüğe bile şükretmek gerek bunu bulamayanda var
devlet okulunda maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle okuduğum için başbakan kızına bir karikatür nedeniyle empati yapamıyorum..ha birde çöp konteynırındaki Suriyeli çocuklar vardı
tebrikler vicdanlısınızBenim için hepsi çocuktur ailesinin cezasını da cekmemeli Suriyeli çocukları neden işin içine kattiniz anlamadım ama ben maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle onları kiyas yapacak vicdana sahip değilim
haklıydılar öğretmenler 90 larda maaşlar düşüktü..Benim için hepsi çocuktur ailesinin cezasını da cekmemeli Suriyeli çocukları neden işin içine kattiniz anlamadım ama ben maaşlarından memnun olmayan öğretmenlerle onları kiyas yapacak vicdana sahip değilim
cryptiiiic ne alemsin. :)))din hanesini çıkarmakmı..kendini dindende çıkmış zanneden vatandaşlar ayağa kalkar
saol canımcryptiiiic ne alemsin. :)))
E duymak isteyenlerin özgürlüğünü de duymak istemeyenler kısıtlamis olacak o zaman ?
O işler öyle olmuyo işte çoğunluğun özgürlük istegine göre karar verilir mahalle yöneltilmiyor neticede
bunlara hazır değil halk candan aşırı şekilcilk var..bak cübbeli ahmed hoca futbol maçında sevinince secdeye duran futbolcuyada günah dedi neden biliyormusun yanlış yönde kapanmış secdeyeDuymak isteyenlerin özgürlüğü diye bir şey olmaz. Her türlü teknolojik aygıt mevcut artık. Ezan namaz saatini haber veriyor. Artık şu devirde buna gerek var mı? Çok ezan duymak isteyen yükler cep telefonuna dinler. Herkes dinlemek zorunda mı?
Çoğunluğun özgürlük isteği diye bir şey olmaz. Olmamalı fakat oluyor işte.
Çoğunluğun sigara içmek istediği yerde sigara içiliyor mu?
Demokrasi çoğunluğun isteğini değil tam tersine azınlığın hakkını koruyan sistemdir diye yazar kitaplarda fakat okuyan kim?
Duymak isteyenlerin özgürlüğü diye bir şey olmaz. Her türlü teknolojik aygıt mevcut artık. Ezan namaz saatini haber veriyor. Artık şu devirde buna gerek var mı? Çok ezan duymak isteyen yükler cep telefonuna dinler. Herkes dinlemek zorunda mı?
Demokrasi çoğunluğun isteğini değil tam tersine azınlığın hakkını koruyan sistemdir diye yazar kitaplarda fakat okuyan kim?
çok zamana ihtiyaç var ve konuyu çok dağıtmayalım mune uyarmıştı..Duymak isteyenlerin özgürlüğü diye bir şey olmaz. Her türlü teknolojik aygıt mevcut artık. Ezan namaz saatini haber veriyor. Artık şu devirde buna gerek var mı? Çok ezan duymak isteyen yükler cep telefonuna dinler. Herkes dinlemek zorunda mı?
Konu maaşlarsa haklılar tabi bende bi öğretmen adayı olarak katılıyorum.haklıydılar öğretmenler 90 larda maaşlar düşüktü..
bundan sonrası iyi olur inşallah..Konu maaşlarsa haklılar tabi bende bi öğretmen adayı olarak katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?