Leman dergisinden iğrenç kapak

Ben de piramit takvime takildim.illiminatu simgesi.10 tane piramit takvim veriyormus leman. Belli yani bunlar.muslumani kötü göstermek.9yasindaki bu çocuk böyle mi çizilir

9 yaşında değil, 9.sınıfta.

Diğer yazdıklarınıza çok komik olduğu için girmiyorum, takdir ettim.

9 yaşında dedeğişir komikliksınıfta.

Diğer yazdıklarınıza çok komik olduğu için girmiyorum, takdir ettim.
Valla ben gayet ciddiydim yazdiklarimda.algiya ve bilgiye gore degisir komiklik.sizin bir önceki yorumunuz kadar komik olmasa da idare et iste

Valla ben gayet ciddiydim yazdiklarimda.algiya ve bilgiye gore degisir komiklik.sizin bir önceki yorumunuz kadar komik olmasa da idare et iste

Algınız ve bilginiz bir haberi doğru okumaya dahi müsaade etmemiş.

Zaten insanın algısı ve bilgisi yanlışı düzeltildiğinde verdiği tepkiden belli olur.

9 yaş değil, 9. sınıf dedim, geçiştirdiniz.

bende kızmam yada ciddiye almam diyeyim
neticede yeryüzün de bütün insanlar kendinden olmayanları kırmanın peşinde alıştık bu duruma

lakin diyorsak ki inancı sağlam olan kimse kırılmaz tepki göstermez diye ;
o zaman dindar bir insan da kalkar inançsızlarla ilgili bir karikatür paylaşır
din var Allah var şeklinde komiklik yapıp ateistlere gönderme yapar , o zaman buna da mı düşünce özgürlüğü diyeceğiz veya kırılmazlar mı diyeceğiz
gerek inanç olsun gerek inançsızlık olsun , bence her ne olursa olsun sonuna kadar saygı duyulması gereken durumlar

Hanımefendi dindar insanların günlük konuşma şekilleri bile inanmayanları hedef alıyor. ''Kafir'' mesela. Karikatür örneğinizde hiçbir tepki gelmeyeceğinin farkındasınız değil mi inanmayanlar tarafından?

Zaten maymundan mı geldin şimdi sen diye sürekli dalga geçilen insanlardan bahsediyoruz.

işte bende diyorum ki kimse kimseyle inancından ötürü dalga geçmesin
inanmayanla da geçilmesin , inanla da
o belli olmaz tepki gelmez derken ? tepki gösteren muhakkak olacaktır

işte bende diyorum ki kimse kimseyle inancından ötürü dalga geçmesin
inanmayanla da geçilmesin , inanla da
o belli olmaz tepki gelmez derken ? tepki gösteren muhakkak olacaktır

Mümkün değil. Zaten hakaret değil çünkü.

Karikatürde bir şeylerle dalga geçilir. Zaten dalga geçmek o kadar önemli ki kültürlerin müsamaha göstergesi için. İfade özgürlüğü burada başlar.

Her gün her saniye dalga geçiliyor inanmayanlarla. Dalga geçmeyi bırakın küfür ediyorlar. Bir tane tepki gördünüz mü? İslamın kendisi inanmayanlara kötü sıfatlar yakıştırıyor zaten. Bir adet tepki gördünüz mü?

özgürlük kelime anlamı olarak , başkasını rahatsız ettiğin de biter özgürlük
özgürlüğün önünde ifade sıfatı getirsekte durum değişmez
şahsen benim milli değerlerimi kimse karikatürine işlemesin
bayrağımı vatanımı toprağımı vs orda ifade özgürlüğüde dinlemem haha karikatür de diyemem !

kız bu topiği okusa gözleri yaşarırdı, eminim hiç sallamamıştır ben ilkin 9 yaş dendi diye 9 yaşında sanmıştım kız 16 yaşında, babası başbakan eğer erdoğanın kızı sümeyyeye benzemiyorsa umrunda bile olmamıştır, şahsen benim olmazdı

Ben de diyorum ki örneğin, ben inanmadığım için ezan duymak istemiyorum veya kilise çanı. Bu bir saygı meselesi ise, bu konu ne olacak?
Saygı dediğimiz şey sadece karikatür konusunda mı olacak? Bunu anlamak istiyorum. Herkesin müslüman olduğu varsayılarak ezan okunuyor bu ülkede, televizyonlara girmiyorum, kapatırsın seyretmezsin. Ramazanda ulaşımımıza kadar dine göre ayarlanıyor, bize sormadan nüfus cüzdanımıza islam yazılıyor. Daha bir sürü şey var.
E hani inanmayana saygı?

ama siz beni anlamadınız ki
ben zaten tek taraflı konuşmadım herkese saygı diyorum
ben inanmayanlara saygı var toplumda demiyorum ki siz bana hani saygı diyorsunuz ?
inanada inanmayana da saygı olsun diyorum özeti bu

Güzel. Ezan sesinden rahatsız olan insanlar varsa, ezan okuma özgürlüğü orada biter o zaman?
evet olması gereken o
rahatsız olan insan neden zorla ezan dinlesin ki ?
ezanı duyup tepkiler vereceğine duymaması daha iyi tabi

ama siz beni anlamadınız ki
ben zaten tek taraflı konuşmadım herkese saygı diyorum
ben inanmayanlara saygı var toplumda demiyorum ki siz bana hani saygı diyorsunuz ?
inanada inanmayana da saygı olsun diyorum özeti bu

İşte biz de bunun pratikte neden olamadığını anlatıyoruz. İnanmayana saygı olması için ezanın okunmaması gerekir. Siz de biliyorsunuzdur ki, bunu tartışmaya bile açamazsınız çünkü inananlar da kendilerine saygı olması için ezanın okunması gerektiğini düşünüyorlar.
O zaman bu işler nasıl olacak, diye soruyorum.

bir taraf duymak istiyor bir taraf duymamak
herkesi memnun etmek zordur buna imkan yok
mahalle mahalle ayrılalım mı ? veya il il , bunun oluru yok
ama nufüs cüzdanından din hanesi çıkartılabilir böyle olabilirliği olan şeyler elbette yapılabilir , yapılsın da zaten

evet olması gereken o
rahatsız olan insan neden zorla ezan dinlesin ki ?
ezanı duyup tepkiler vereceğine duymaması daha iyi tabi

E duymak isteyenlerin özgürlüğünü de duymak istemeyenler kısıtlamis olacak o zaman ?
O işler öyle olmuyo işte çoğunluğun özgürlük istegine göre karar verilir mahalle yöneltilmiyor neticede

din hanesini çıkarmakmı..kendini dindende çıkmış zanneden vatandaşlar ayağa kalkar

E duymak isteyenlerin özgürlüğünü de duymak istemeyenler kısıtlamis olacak o zaman ?
O işler öyle olmuyo işte çoğunluğun özgürlük istegine göre karar verilir mahalle yöneltilmiyor neticede
olmayacak şeyleri tartışmayın..bu kadar özgürlüğe bile şükretmek gerek bunu bulamayanda var

üstte yazdım ya
olabilirliği yok işte bunun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…