C CansuD Şenşakrak:D Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 81 0 86 İstanbul 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CansuD #1 YA BENİM lenslerimi göze takınca biri büyük biri küçük duruo bi tarafı daha toplu bir tarafı daha yaygın oluyor sebebi nedir sizce ?
YA BENİM lenslerimi göze takınca biri büyük biri küçük duruo bi tarafı daha toplu bir tarafı daha yaygın oluyor sebebi nedir sizce ?
C CansuD Şenşakrak:D Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 81 0 86 İstanbul 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CansuD #2 ?????????????
daphne2165 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 481 1 96 45 İçel Mersin 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CansuD #3 Cansucum hangi markayı kullanıyon?birde markayı değiştirmeyi dene bakalım.Gözlerinde bir sorun yoktur bence.
Cansucum hangi markayı kullanıyon?birde markayı değiştirmeyi dene bakalım.Gözlerinde bir sorun yoktur bence.
E EU3 Ziyaretçi 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CansuD #4 sen açılırken gördün mü kutusunda canım yanındamı açtılar sana verdiler yoksa kutuyu açıptamı yanına getirdiler yoksa sen evde açtın taktınmı... bir gözünde inanılmaz seri bir kuruma olabilir diye geldi aklıma..
sen açılırken gördün mü kutusunda canım yanındamı açtılar sana verdiler yoksa kutuyu açıptamı yanına getirdiler yoksa sen evde açtın taktınmı... bir gözünde inanılmaz seri bir kuruma olabilir diye geldi aklıma..
C CansuD Şenşakrak:D Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 81 0 86 İstanbul 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CansuD #5 Markası Freshlook Eve gelince taktımorda bktım tabi içine rengine