- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
haberi görürü görmez kocama ''tabanca istiyorum dedim şimdilik kendime sonra kızımaYaaa...
Sozun bittigi yer
Elektro şok cihazlari varmis aslindahaberi görürü görmez kocama ''tabanca istiyorum dedim şimdilik kendime sonra kızıma
biber gazı falan da olur ama öyle öküzlere şok mu işler hiçElektro şok cihazlari varmis aslinda
son alıntılayan benım cnm ama benım ismimde silinmiş senınkıde önceden silinmiştatlibikiz canım 2 mil yaptım son alıntılayan arkadaşlar silmiş galiba asıl listeye yaz adımı da silinip durmasın
Kimin sildigini biliyorum ama o da daha yeni bralardason alıntılayan benım cnm ama benım ismimde silinmiş senınkıde önceden silinmiş
sorun degıl cnm burda olunca ödev gibi oluyor yapıyoruz leslıe yı amacımız buKimin sildigini biliyorum ama o da daha yeni bralarda
baya ggeriden silinmiş canım acaba yazmadım mı diye kontrol ettim de neyse canı sağolsun silen arkadaşınson alıntılayan benım cnm ama benım ismimde silinmiş senınkıde önceden silinmiş
evet cnm neyse artık ben listeden çıkarıldım mı acaba diye sormuştumbaya ggeriden silinmiş canım acaba yazmadım mı diye kontrol ettim de neyse canı sağolsun silen arkadaşın
Kimin sildigini biliyorum ama o da daha yeni bralarda
Niye cikariym listeden kizz:)evet cnm neyse artık ben listeden çıkarıldım mı acaba diye sormuştum
Acaba ben mi sildim kendimden süpelendim vallaaa
Yeni nickin cok tatliymis bitanemmmmAcaba ben mi sildim kendimden süpelendim vallaaa
Yeni nickin cok tatliymis bitanemmmm
Tam sana uygun:)
Saol bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?