- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
İyi yaptin canmAy her yerim hamladi zor yürüyom anca bi mil yapabildm kizlar :))
Hareketsiz kalmadin en azinda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yaptin canmAy her yerim hamladi zor yürüyom anca bi mil yapabildm kizlar :))

Bekliyorum tatlisaman yapmayalım ayyy hoş 15 dk yürüyerek olmz ama farkında olmadan yapabiliriz de bak sana resimlerimi göndereyim
Tamâm yarin ya fazla yaparsin ya da pazar telafi edersin sorun yokkk:)))Çok üzgünüm
Biraz olsun rahatladım sağolTamâm yarin ya fazla yaparsin ya da pazar telafi edersin sorun yokkk:)))
 pazar tatil olduğunu unutmuşum telafi ıçin iyi bir şans.
 pazar tatil olduğunu unutmuşum telafi ıçin iyi bir şans. 
Yannda baska hareketlerde yapiyorm bi ay snraki halimi merakla bekliyorm. Bu arada secret88 in + si gorunmuyor kopyalrken sknti olmus sanirm onu bi duzeltirmisn :)İyi yaptin canm
Hareketsiz kalmadin en azinda :)
Duzenledim tatlimmYannda baska hareketlerde yapiyorm bi ay snraki halimi merakla bekliyorm. Bu arada secret88 in + si gorunmuyor kopyalrken sknti olmus sanirm onu bi duzeltirmisn :)
Cocukla belki zor olur tabi ben bekarim pazar yatış demek benim icinBiraz olsun rahatladım sağolpazar tatil olduğunu unutmuşum telafi ıçin iyi bir şans.

Olur valla bende 1 haftalık spor yaparım herhalde 1 gündeDuzenledim tatlimm
Hangi hareketleri yapiyorsun:)
Cocukla belki zor olur tabi ben bekarim pazar yatış demek benim icin

inan çocukla cok zor spor yapmak. Koşu bandına çıkıyorum hop arkamdan oda çıkıyor
 inan çocukla cok zor spor yapmak. Koşu bandına çıkıyorum hop arkamdan oda çıkıyor  oda spor yapacakmış.
oda spor yapacakmış.Moni
Turtle
Opscoil
Oynakbasi
Spedy
Kuruntumakinesi
Friolero
Nastasia
Neden yapilmadiii???
Duzenledim tatlimm
Bacak hareketleri+mekik+squat :)Duzenledim tatlimm
HahahaOlur valla bende 1 haftalık spor yaparım herhalde 1 gündeinan çocukla cok zor spor yapmak. Koşu bandına çıkıyorum hop arkamdan oda çıkıyor
oda spor yapacakmış.

KaCar set yapiyosun bakim:)Bacak hareketleri+mekik+squat :)

30 bacak hareketleri ama bes hareket var -20 mekik -90 squat olarak basladim hergun 10 10 arttirmayi dusunuyorumda bakalim.insallah yaparim :)KaCar set yapiyosun bakim:)
Senin ben:))
Artirarak yap bencede iyi gidiyorsum simdilikk:))30 bacak hareketleri ama bes hareket var -20 mekik -90 squat olarak basladim hergun 10 10 arttirmayi dusunuyorumda bakalim.insallah yaparim :)