- 8 Ağustos 2018
- 132
- 23
- 48
- 35
- Konu Sahibi OmerYavuzun annesi
-
Amin ins veririz. Ramazan dolayısıyla biraz zor oluyor ama ins olumlu olurDün ben de diyete basladim iki sene once diyet ve leslie ile 12 kilo vermistim bakalim bu sefer basarabilecek miyim. Bol eksiler ikimize de
İnsallah :)Amin ins veririz. Ramazan dolayısıyla biraz zor oluyor ama ins olumlu olur
Ne güzel darısı başıma ins canım günde ne kadar yaptın acabaSelam canım bende 15 gündür leslie ve diyet yapıyorum 4 kilo verdimişe yarıyor bence
Ben leslie 30 dakika ile başladım ilk 5 gün sonra 11 dakikalık karın egzersizi var onuda yaptım 3 gündür de yarım sattlik bir kardiyo daha yapıyorumNe güzel darısı başıma ins canım günde ne kadar yaptın acaba
Nasil yapiyorsunuz bende dogum yatim basladim diyete dun bugun biraz ip atladim 64 kiloyumDün ben de diyete basladim iki sene once diyet ve leslie ile 12 kilo vermistim bakalim bu sefer basarabilecek miyim. Bol eksiler ikimize de
Leslie ssnsone var youtubeda videoları onunla birlikte yapılıyoNasil yapiyorsunuz bende dogum yatim basladim diyete dun bugun biraz ip atladim 64 kiloyum
BakiyorumLeslie ssnsone var youtubeda videoları onunla birlikte yapılıyo
Dun cok guzel yapmistim.ama bugun siddetli bir bas agrisi ve mide bulantisi arti 2 cocuk maf oldum bugun yapamadim05.05.2020 leslie sansone mil yapıldı
Benimde bugün gözüm alırsa yapicam dün gece oğlum hic uyumadi mahvoldumDun cok guzel yapmistim.ama bugun siddetli bir bas agrisi ve mide bulantisi arti 2 cocuk maf oldum bugun yapamadim
1 mil yaptim 100 defa ip atladim06.05.2020 leslie ile 2 mil yapildi
Süper bolbol kalori vermek nasip etsin allah bizlere1 mil yaptim 100 defa ip atladim
Amin amin pazar gunu 1 hafta olacak tartilayim kilo gittimi gitmedimi merak ediyorum yediklerimede dikkat ettimSüper bolbol kalori vermek nasip etsin allah bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?