- 8 Ağustos 2018
- 132
- 23
- 48
- 35
- Konu Sahibi OmerYavuzun annesi
-
Aynen bende çok ediyorum ne olacakAmin amin pazar gunu 1 hafta olacak tartilayim kilo gittimi gitmedimi merak ediyorum yediklerimede dikkat ettim
200 defa ip atladim bacak ve bel hareketi yaptim 100 defa07.05.2020 leslie ile 2 mil yapildi
Ben birde akşam yemeginden sonra limon yoğurt maden suyu içiyorum ksristirip200 defa ip atladim bacak ve bel hareketi yaptim 100 defa
Ne faydasi oluyor bu arada ben nan85 kullanicisiyim tel.mail adresi bozuldu yeni actim 100 defa mekik cektim bel ve basen icin 200 defa hareket yaptim 2.5lt su ictimBen birde akşam yemeginden sonra limon yoğurt maden suyu içiyorum ksristirip
Göbeği eritiyor bu karisimNe faydasi oluyor bu arada ben nan85 kullanicisiyim tel.mail adresi bozuldu yeni actim 100 defa mekik cektim bel ve basen icin 200 defa hareket yaptim 2.5lt su ictim
Bende yapayim.benimki sezeryan o gobek mas.Göbeği eritiyor bu karisim
Aynen benimde sezeryan öncesinde gobekliydimBende yapayim.benimki sezeryan o gobek mas.
1 mil yaptim 50 mekik 150 ip atladim09.05.2020 leslie ile 3 mil yapıldı
Yarin tartilirim kac kilo gitti diye ama ben incelmeyi farkettim09.05.2020 leslie ile 3 mil yapıldı
Kesinlikle göbeğim küçüldü daha 1 hafta oldu yarın bende tartıncam iyi sonuç çıkacağını düşünüyorumYarin tartilirim kac kilo gitti diye ama ben incelmeyi farkettim
63 kilo olmusum 1 kilo gitti ama bu 2.haftada benim bunyem zorluyor gitmek istemiyor o yuzden farkli bir yol denemeliyim normal dogum mu sezeryan miKesinlikle göbeğim küçüldü daha 1 hafta oldu yarın bende tartıncam iyi sonuç çıkacağını düşünüyorum
Sezeryan oldum ben bugün bende zorlandım oructa zorluyo tabi ama 73.7 olmuşum çok mutluyum:) birakacakmisiniz leslie yi63 kilo olmusum 1 kilo gitti ama bu 2.haftada benim bunyem zorluyor gitmek istemiyor o yuzden farkli bir yol denemeliyim normal dogum mu sezeryan mi
Hayir birakmiycam devam edelim bebek kac aylik baslangic kilonuz kactiSezeryan oldum ben bugün bende zorlandım oructa zorluyo tabi ama 73.7 olmuşum çok mutluyum:) birakacakmisiniz leslie yi
SuperHayir birakmiycam devam edelim bebek kac aylik baslangic kilonuz kacti
Bugun 1.mil yaptim 50 mekik 100 bel hareketi hedefim 55 olmak
Bende cok aldim ilk dogumda 20 kilo ikinci dogumda 16 kilo aldim ama 58 ile hamile kaldim siz baya vermissiniz ben 1 kilo verdim benim bunye zor veriyorSuperoğlum 16 aylık 76 kilo ile başladım bugün 1 hafta okuyor 73.7 çıktım. Süper sizin kilonuz çok daha iyi ben malesef hamilelikte çok kilo aldim
Bu arada 1 ay yapalim mi 1 ay sonra bakalim kac kilo gitti en azindan destek oluruz birbirimizeSuperoğlum 16 aylık 76 kilo ile başladım bugün 1 hafta okuyor 73.7 çıktım. Süper sizin kilonuz çok daha iyi ben malesef hamilelikte çok kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?