- 8 Ağustos 2018
- 132
- 23
- 48
- 35
- Konu Sahibi OmerYavuzun annesi
-
Olur tabi ben 68 'le hamile kaldım. Öncesindede bi kilo verme serüvenim var 78 kilodan 55 lere düştüm evlendiğinde 63 tüm. Kilo almayada vermeye de çok müsaitim. Fazla kiloda daha çok veriliyorBu arada 1 ay yapalim mi 1 ay sonra bakalim kac kilo gitti en azindan destek oluruz birbirimize
1 mil yaptim. 50 bacak hareketi 50 bel hareketi yaptim11.05.2020 leslie ile 2 mil yapildi
Bugun cok yemek yedim sonrada pisman oldum12.05.2020 leslie 3 mil yapıldı
Evet sanki bnde kaçırdım biraz offBugun cok yemek yedim sonrada pisman oldum
1 mil yaptim13.05.2020 leslie ile 2 mil yapildi
Tabi birbirimizden güç alırız hoşgeldiniz:) ins bol bol kilo vericezMerhaba ben de aranıza katılabilir miyim? Motive olmak için. 8 mayısta 65.5 kiloydum. İlk hedefim 58 kilo olmak. 8 mayıstan itibaren leslie yapıyorum. Leslie 1 mil ile başladım. 3 gün leslie 1 mil yaptım. 5 gün de leslie 2 mil yapacağım. Leslie ye devam ediyorum. Leslie 2 mil yaptım bu akşam. Sezeryan göbeği problemim var eritmem lazım.
50 mekik cektim 1 mil yaptimTabi birbirimizden güç alırız hoşgeldiniz:) ins bol bol kilo vericez
Bende 1 mil daha yaptim 100 plank yaptim2 mil daha yapildi
Teşekkür ederim inşallah veririz. Leslie nin çok iyi geldiğini düşünüyorumTabi birbirimizden güç alırız hoşgeldiniz:) ins bol bol kilo vericez
Kesinlikle gözle gorulur bi incelme var 2 haftada bndeTeşekkür ederim inşallah veririz. Leslie nin çok iyi geldiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?