• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile forma giriyorum !

Madamu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3.135
3.522
133
merhaba.Burası benim Leslie ile forma girme günlüğüm olacak.Öncelikle suan 59.5. Kiloyum.21 aylık bir bebeğim var ve diyet yapamıyorum çok açlık bende tahammülsüzlüğe sebep oluyor.Kendimce şöyle bir yola düşme kararı aldım. Paketli gıda tüketmiyorum.Aralıklı oruç şeklinde ilerleyecegim. akşam 20.00 sabah -11.00 aralığında bir şey yemeyeceğim.40 dk 3 mil Leslie yapacağım.dengeli beslensem de karnımı doyuracağım akşam ekmek tüketmeyeceğim.Bu şekilde bir yol ile ilerlemeyi düşünüyorum.bu şekilde bir haftadır besleniyorum bugün leslieye de başladım.
İlerlemelerimi ve günlük yaptığımda not olarak yazacağım.

merhaba.Burası benim Leslie ile forma girme günlüğüm olacak.Öncelikle suan 59.5. Kiloyum.21 aylık bir bebeğim var ve diyet yapamıyorum çok açlık bende tahammülsüzlüğe sebep oluyor.Kendimce şöyle bir yola düşme kararı aldım. Paketli gıda tüketmiyorum.Aralıklı oruç şeklinde ilerleyecegim. akşam 20.00 sabah -11.00 aralığında bir şey yemeyeceğim.40 dk 3 mil Leslie yapacağım.dengeli beslensem de karnımı doyuracağım akşam ekmek tüketmeyeceğim.Bu şekilde bir yol ile ilerlemeyi düşünüyorum.bu şekilde bir haftadır besleniyorum bugün leslieye de başladım.
İlerlemelerimi ve günlük yaptığımda not olarak yazacağım.
hep benimde istedğim ama bir türlü yapamadığım yaşam şekli :D İş yerinde paketli gıdalar yemeye çok müsaitim. Öğle yemeği de yok. Kendime 2 gözlü erzak kabı ve termal çanta aldım bakalım onlarla motive olup iş yerine yemek getirmek istiyorum. Çünkü burda gerçekten çok sağlıksız besleniyorum.
LEslie de gerçekten çok işe yarıyor bende yapacağım.
Hangi videosunu yapıyorsunuz.
Kilonuzda çok yok bu arada boyunuz kaç ki? bende68 kiloyum

Back