- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Kızlar-?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle yapmalıydım bir anlık dalgınlıgıma geldiBen birşey almadım ama sattığım oldu
Karşımdakine ben kargo takip nosu attığım an sizde ücreti yatırın diyorum kargoda takip noyu çekiyorum bekliyorum karşımdaki ücreti yatırdığı an ayrılıyorum kargo şirketinden.
Geçmiş olsun
300 tl ama miktarın önemi yok. yapılan muamele zoruma gidiyorGiden gitmiş. Havale yaptığın bie parayı geri nasıl alacaksın ki ? Çok büyük bir miktar miydi
Yanlış yaptım degilde parasını ödediginiz ürünün elinize geçmedigini dilekçe ile bankaya bildirinKızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
300 tl ama miktarın önemi yok. yapılan muamele zoruma gidiyor
kredi kartı ile yapılan ödemeler geri alınabiliyormuş.Yanlış yaptım degilde parasını ödediginiz ürünün elinize geçmedigini dilekçe ile bankaya bildirin
Belki böyle ödemeyi geri alabilirsiniz
Bizi pandemi öncesi bir otel böyle dolandırdı
Kredi kartıyla ödeme yapmıştık
Dilekçe yazdık ve banka paramızı geri ödedi
Sizin için de aynısı olabilir mi bilmiyorum
kargo olayını kabul etmedi çunku ben ısrar edince kabul etti. böyle birşeyi planlayan neden uzatsınki diye düşündümHiç tanımadıgınız birine direk para göndermeniz çok sacma olmus zaten nasıl guvendınız ki
Demek bu şekilde güven saglıyor. Yukarıda bir arkadasında dedigi gibi kargoya verıp kargoda alakasız birşey hatta kagıt parcasıda gonderebilirdi. 300 tl azımsanacak kadarda az miktar degil ama olan olmus artıkkargo olayını kabul etmedi çunku ben ısrar edince kabul etti. böyle birşeyi planlayan neden uzatsınki diye düşündüm
Hemen bankayı arayıp sorun bence. Letgo da müşteri hizmetleri var mı acaba. En azından başkalarına yapmaz belki.Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
ah o kadar çok haklısınız kiYaa bu çok kişinin başına geldi açıkçası.. Bende letgo kullanıyorum birçok şeyi hem sattım hemde aldım.. Ama ben uzak mesafelerdeki kişilerle alışveriş yapmıyorum.. Çünkü kargo takip istemek ya da kargoya verildiğine dair bilgi istemek ona göre ödeme yapmak falan da güvenilir değil.. Sonuçta kargoya ne verdiğini bilemiyoruz maalesef..
evet il içinde bende aldım saattımLetgo il içi elden satışlar için iyi diğer türlüsü çok risk
ilanı şikayet ettim dolandırıcı diyeHemen bankayı arayıp sorun bence. Letgo da müşteri hizmetleri var mı acaba. En azından başkalarına yapmaz belki.