LETGODA DOLANDIRILDIM

Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
300 tl bence çok büyük bir sayı, ürünü almadan keşke parayı atmasaydınız. Bu size ders olsun, bence iptal etmezler

Hemen bankaya vınlayın

Letgodan ekran görüntüsü alın, numaranın geçersiz olduğunu da söyleyin banka havaleyi iptal etsin

Ortada bir fatura yok, karşılıklı iş anlaşması değil yani bu banka gayet iptal eder.

Ben instagramdan satış yapıyorum. Bazı müşteriler ödemeyi önden yapmak istiyor.

Ben hazır ürün satmıyorum. Ürün hazırlanmadan göndermek isteyen müsterilere kesinikle iban filan vermiyorum. Yani ürünü hazirlarken ölebilirim de değil mi?

Ürün hazırlanır, fotoğrafı müşteriye gönderilir. Müşteri onay verir. Ücreti öder ve ben de derhal kargoya veririm .

Çok dikkat etmek lazım gerçekten. Ürün size özel hazırlamıyorsa eğer, ürünün kargoya çıkmasından önce ödeme yapmamak lazim.

Ben biraz daha fazla ödeyip trendyoldan alıyorum. En azindan iade şansım oluyor

Hemen bankaya vınlayın

Letgodan ekran görüntüsü alın, numaranın geçersiz olduğunu da söyleyin banka havaleyi iptal etsin

Ortada bir fatura yok, karşılıklı iş anlaşması değil yani bu banka gayet iptal eder.
Konu sahibi bak iptal oluyormuş. Hemen bankanin müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalış. Şansını dene. Olmazsa bile elimden geleni yaptım dersin. Parayi cekmediyse geri alinir belki

Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
kimseye güvenmemelisiniz. ikinci el çok alış veriş yapıyorum amma letgo için mutlaka elden alırım. diğerleri de dolap gardrops gibi güvenilir uygulamalar. anasını babasını dolandıran bile var bu dünyada. kendinizi üzmeyin ama artık dikkatli olun.

Ben bir tost makinesi almıştım. Kadın resmen makyajlamış resmî koyarken. Bildiğin sıfır yani. Bana da diyor ki iki kere kullandım bana göre değil dedim kaldırdım kutusuna. Markası da wmf sanırım. Bu makine bi geldi. İçi kapkara olmuş en az bir yıl kullanılması gerek. Üstünde geçmeyen su damlaları yanık lekeleri izler vs. Hergün en iki kez kullanılmış. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Yüzü kızarmış mıdır? Sanmam. Artık whatsapp tan video isteyip öyle alıyorum.
Terbiyesizler nasılda helal görüyorlar kendilerine

Ben instagramdan satış yapıyorum. Bazı müşteriler ödemeyi önden yapmak istiyor.

Ben hazır ürün satmıyorum. Ürün hazırlanmadan göndermek isteyen müsterilere kesinikle iban filan vermiyorum. Yani ürünü hazirlarken ölebilirim de değil mi?

Ürün hazırlanır, fotoğrafı müşteriye gönderilir. Müşteri onay verir. Ücreti öder ve ben de derhal kargoya veririm .

Çok dikkat etmek lazım gerçekten. Ürün size özel hazırlamıyorsa eğer, ürünün kargoya çıkmasından önce ödeme yapmamak lazim.

Ben biraz daha fazla ödeyip trendyoldan alıyorum. En azindan iade şansım oluyor

yorumunuzu okuyunca aklıma dolandırıcıya 4000 TL kaptıran babam geldi.
internete reklam vermişler lg 4k tv 899 tl diye :KK70:
bizimki de reklamdaki numarayı aramış, telefondaki kadın kalkmış babamın internet bankacılığı şifresini istemiş babam da vermiş. kadın sürekli uygulama içinden işlem yaptıkça bizimkine onay kodu sms'i gidiyor bizimki de veriyor. birkaç işlem sonrası şüphelenmiş, sen beni dolandırıyorsun galiba demiş kız da estağfurullah abi (hangi kurumsal müşteri temsilcisi abi der??) deyip deyip çekmiş parasını. telefondaki kredi onay işlemlerine girince artık babam uyanmış anca, geçmiş olsun. savcılığa da gitti bir işe yaramadı. hayır 4000 tl de hesabında olan para değildi kredi kartı limitiydi. paşa paşa ödedi bankaya taksitlendirip.

ben öğrenince delirdim sinirden, 899'a 4k tv mi olur? hadi oldu diyelim bu internetten mi alınır? hadi aldın diyelim telefondan senin şifrelerini alarak yapılan satış diye bişey yok. hayatı boyunca ya kazıklandı ya dolandırıldı. yaşlı başlı aklı çalışmayan, internet telefon kullanamayan biri de değil üstelik. insanın ciğeri yanıyor. gerçekten babam olduğuna inanmak zor.
Ayy yazık valla üzüldüm ya birde durumun farkına varıp hala devam ediyor babanız.

Arkadaşlar bankayla görüştüm iptal edilmedi malesef. dilekçe yazdım konusmaların ekran görüntüsü dekont fotokopisini aldım savcılığa başvurdum. umarım sonuç alırım valla uyuyamıyorum üzüntüden.
Dün bende instagramdna bisi alcaktım parayı gönderin dedi 240 tl öyle başlayım dedi. Hiç alıveriş yapmadım sosyal medyadan hep trendyok hepsi burada gitti gidiyor. Güvenemedim üstüne sizinkihide okudum yollamadij

Letgdan satış da yaptım ürün de aldım.
Ancak her ikisini de bulunduğum şehirden ve elden yaptık.
Ürünü gördük öyle aldık.
Bizden alan da ürünü gördü öyle satın aldı.
Dolandırmaya açık bir yol sonucta.
Geçmiş olsun ne diyelim.

Ben genelde konum olarak yakın satıyorum açıkçası. En so kahve makinesi sattım adam almaya geldi eşim teslim etti elden . Sonucta dolap uygulaması gibi değil..

Yaa bu çok kişinin başına geldi açıkçası.. Bende letgo kullanıyorum birçok şeyi hem sattım hemde aldım.. Ama ben uzak mesafelerdeki kişilerle alışveriş yapmıyorum.. Çünkü kargo takip istemek ya da kargoya verildiğine dair bilgi istemek ona göre ödeme yapmak falan da güvenilir değil.. Sonuçta kargoya ne verdiğini bilemiyoruz maalesef..
Kesinlikle bu en mantıklısı.

Konu sahibi karsi tarafin rizasi olmadan iptal olmuyor

Back
X