yorumunuzu okuyunca aklıma dolandırıcıya 4000 TL kaptıran babam geldi.
internete reklam vermişler lg 4k tv 899 tl diye

bizimki de reklamdaki numarayı aramış, telefondaki kadın kalkmış babamın internet bankacılığı şifresini istemiş babam da vermiş. kadın sürekli uygulama içinden işlem yaptıkça bizimkine onay kodu sms'i gidiyor bizimki de veriyor. birkaç işlem sonrası şüphelenmiş, sen beni dolandırıyorsun galiba demiş kız da estağfurullah abi (hangi kurumsal müşteri temsilcisi abi der??) deyip deyip çekmiş parasını. telefondaki kredi onay işlemlerine girince artık babam uyanmış anca, geçmiş olsun. savcılığa da gitti bir işe yaramadı. hayır 4000 tl de hesabında olan para değildi kredi kartı limitiydi. paşa paşa ödedi bankaya taksitlendirip.
ben öğrenince delirdim sinirden, 899'a 4k tv mi olur? hadi oldu diyelim bu internetten mi alınır? hadi aldın diyelim telefondan senin şifrelerini alarak yapılan satış diye bişey yok. hayatı boyunca ya kazıklandı ya dolandırıldı. yaşlı başlı aklı çalışmayan, internet telefon kullanamayan biri de değil üstelik. insanın ciğeri yanıyor. gerçekten babam olduğuna inanmak zor.