- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Ürün elden alıp o anda odeme yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün kargolarımdan birini yanlışlıkla başkası almış götürmüş içindeki ürün 55 tl falandı nasıl hayıflandım neyse ki fark edip geri getirmiş aksam güvenliğe sen diyorsun 300 tl önemli değil300 tl ama miktarın önemi yok. yapılan muamele zoruma gidiyor
Olsun canım.. Bazı şeyleri de tecrübe esiniyoruz işte böyle.. Siz bi bankayı arayın belki bir yoku vardır ama çok zaman geçtiyse çoktan parayı çekmiştir.. Acele etmek lazım eğer bir yolu varsa ivedilikle çözün..ah o kadar çok haklısınız ki
Banka iptal eder mi bilmiyorum ama letgoda daha konuşma başında para göndemeyin diye uyarı geliyor letgo yüz yüze buluşup anlaşıp satınalma uygulaması aklınızda bulunsunKızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
Ben letgoyu sadece elden teslim ve alım için kullanıyorum. Ama elden almama rağmen demonte ürün olduğu için eksik parçalı verdiğini farketmedik. Neyseki parçayı başka yerden bulduk. Ama o zaman o kişilere haram etmiştim parayı.Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
haram zıkkım olsun vallahi ya herkesi kendım gibi iyi sanınca böyle oluyorBen letgoyu sadece elden teslim ve alım için kullanıyorum. Ama elden almama rağmen demonte ürün olduğu için eksik parçalı verdiğini farketmedik. Neyseki parçayı başka yerden bulduk. Ama o zaman o kişilere haram etmiştim parayı.
tabiki para kazanmak kolay değil ama çok büyük rakamlarda dolandırılıyor insanlar.Dün kargolarımdan birini yanlışlıkla başkası almış götürmüş içindeki ürün 55 tl falandı nasıl hayıflandım neyse ki fark edip geri getirmiş aksam güvenliğe sen diyorsun 300 tl önemli değil
Havaya 300 tl gitti mühim olmaz mı ya inşallah çözersin
havale bugün olduysa banka ile görüşerek iptal edebilirsiniz, sakin olun.Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
aynı gün içinde alabiliyorsunuz.Giden gitmiş. Havale yaptığın bie parayı geri nasıl alacaksın ki ? Çok büyük bir miktar miydi
yorumunuzu okuyunca aklıma dolandırıcıya 4000 TL kaptıran babam geldi.Dün kargolarımdan birini yanlışlıkla başkası almış götürmüş içindeki ürün 55 tl falandı nasıl hayıflandım neyse ki fark edip geri getirmiş aksam güvenliğe sen diyorsun 300 tl önemli değil
Havaya 300 tl gitti mühim olmaz mı ya inşallah çözersin
Offf çok kötü yayorumunuzu okuyunca aklıma dolandırıcıya 4000 TL kaptıran babam geldi.
internete reklam vermişler lg 4k tv 899 tl diye
bizimki de reklamdaki numarayı aramış, telefondaki kadın kalkmış babamın internet bankacılığı şifresini istemiş babam da vermiş. kadın sürekli uygulama içinden işlem yaptıkça bizimkine onay kodu sms'i gidiyor bizimki de veriyor. birkaç işlem sonrası şüphelenmiş, sen beni dolandırıyorsun galiba demiş kız da estağfurullah abi (hangi kurumsal müşteri temsilcisi abi der??) deyip deyip çekmiş parasını. telefondaki kredi onay işlemlerine girince artık babam uyanmış anca, geçmiş olsun. savcılığa da gitti bir işe yaramadı. hayır 4000 tl de hesabında olan para değildi kredi kartı limitiydi. paşa paşa ödedi bankaya taksitlendirip.
ben öğrenince delirdim sinirden, 899'a 4k tv mi olur? hadi oldu diyelim bu internetten mi alınır? hadi aldın diyelim telefondan senin şifrelerini alarak yapılan satış diye bişey yok. hayatı boyunca ya kazıklandı ya dolandırıldı. yaşlı başlı aklı çalışmayan, internet telefon kullanamayan biri de değil üstelik. insanın ciğeri yanıyor. gerçekten babam olduğuna inanmak zor.