LETGODA DOLANDIRILDIM

Kızlar nasıl bu kadar saf olabildim bilmiyorum. letgoda biriyle anlaştım numaramı verip ödemeyi yaptım. numarası çalmıyor vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor.whatsahpta kapalı. insanlar neden bu kadar kötü olabiliyor. rakam çok büyük değil ama herkese böyle yapsalar. bankaya gidip havaleyi yanlış yaptım desem iptal ettirebilir miyim?
Geçmiş olsun.Ben let go ya ne bişey sattım ne aldım.Satacak olduğumda şehir içi elden teslim yaparım sadece.Guvenip para gönderilmez ki kimseye

yorumunuzu okuyunca aklıma dolandırıcıya 4000 TL kaptıran babam geldi.
internete reklam vermişler lg 4k tv 899 tl diye :KK70:
bizimki de reklamdaki numarayı aramış, telefondaki kadın kalkmış babamın internet bankacılığı şifresini istemiş babam da vermiş. kadın sürekli uygulama içinden işlem yaptıkça bizimkine onay kodu sms'i gidiyor bizimki de veriyor. birkaç işlem sonrası şüphelenmiş, sen beni dolandırıyorsun galiba demiş kız da estağfurullah abi (hangi kurumsal müşteri temsilcisi abi der??) deyip deyip çekmiş parasını. telefondaki kredi onay işlemlerine girince artık babam uyanmış anca, geçmiş olsun. savcılığa da gitti bir işe yaramadı. hayır 4000 tl de hesabında olan para değildi kredi kartı limitiydi. paşa paşa ödedi bankaya taksitlendirip.

ben öğrenince delirdim sinirden, 899'a 4k tv mi olur? hadi oldu diyelim bu internetten mi alınır? hadi aldın diyelim telefondan senin şifrelerini alarak yapılan satış diye bişey yok. hayatı boyunca ya kazıklandı ya dolandırıldı. yaşlı başlı aklı çalışmayan, internet telefon kullanamayan biri de değil üstelik. insanın ciğeri yanıyor. gerçekten babam olduğuna inanmak zor.
Babanızın canı sağolsun zaten vuran vurmuş bide siz vurmayın destek olun olan olmuş artik

Ayy yazık valla üzüldüm ya birde durumun farkına varıp hala devam ediyor babanız.
Hayatı boyunca hep kazıklandı.dilimde tüy bitti uyarmaktan. Koskoca adam yani. Bi telefon alır ederinin bilmem kaç kat fazlasını geçirirler. Hep diyorum öyle büyük bir harcama yapacaksan, teknolojik bişey falansa beni çağır beraber alalım ya da ver bana paranı ben alayım. Bilinen alışveriş sitelerini söylüyorum bak diyorum alacaksan buralardan al sorun çıkmaz. O inadına gidip kazıklanıyor ya da dolandırılıyor. Ben küçükken bir miras mı çekmi ne bi olayı vardı ailesinden kaynaklı, payına düşen miktar karşılığında bi araba itelemişler bizimkine. Ama nasıl araba meğer fena kazalıymış, ölümlü falan ve makyajlanmış. Satsan satamazsın ortaya çıkar yani. Annem kıyameti kopardı da aldığı yere geri verip hakkını para olarak aldı. Tabi ben o zamanlar çok küçüğüm araba gitti diye ağlamış ve anneme çok kızmıştım :)

Babanızın canı sağolsun zaten vuran vurmuş bide siz vurmayın destek olun olan olmuş artik
Ona hayatı boyunca vurdular çoluğunun çocuğunun rızkıyla sürekli kazık yediği için sakin kalamıyorum artık :) bir kerelik bişey değil. Canı sağolsun da sağken aklını kullansın çok zor bişey değil.

Başlığı görünce yazmadan yapamadım. Uzaktan alisveris yapilmaz. Bildiğimiz sitelerden sıfır bişey alirken bile tereddüt ediyoruz. 2.ele gormeden güvenmek çok zor. Telefonumu aldim letgodan acayip şüphelendim ama cok şükür sorunsuz çıktı. Elden teslim aldım. Bende çok urun saatim ama kusuru varsa en ince ayrıntısına kadar belirtirim. Kimsenin durduk yere vebaline girmeye gerek yok.

Kızlar savcılığa gidip şikayet dilekçesi verdim. ordan haber beklerken dolandırıcı bana letgo üzerinden dönüş yaptı paranızı geri iade edeceğim diye. umarım iade eder beklemedeyim :)

Back
X