Letu hap hamile kalanlar

Beyaz akıntıda belırtımı sayılıyor hiç yasamadıgım için merak edıyırum gerçe kişiye göre değişiyor sanırım senın çogu gitmiş azı kalmış güzel haberler gelcek inşallah

Tabi canım o da belirti. Hatta regl belirtisiyle aynı işte. Regle yakın benden gelir ama iki üç gün kala gelir .. bu ay bilmiyorum ilacın bir etkisi mi yoksa gebelik mi bilemem erkenden gelmeye başladı üç gündür geliyor bakalım inşallah güzel haber veririm

Benden süreklı beyaz akıntı gelıyo zaten oyuzden ondan anlamam sanırım

Benden süreklı beyaz akıntı gelıyo zaten oyuzden ondan anlamam sanırım
Beyaz akıntı arada gelir zaten rahmin temiz sağlıklı olduğunu gösteriyor. Ama o sürekli değildir regl zamanı gelir bide bittiğinde falan geliyordu sanırım. Zaten ovulasyon döneminde yapışkan uzayan gelir hep bir akıntı içindeyiz aman yaa

Benim sürekli yumurtlamada bile beyaz akıntım vardı yumurtlamaladan ıkı gun once bir kere o uzayan akıntıyı gördüm sonra gine beyaz of sorma valla bıktım o akıntılardan

Benim sürekli yumurtlamada bile beyaz akıntım vardı yumurtlamaladan ıkı gun once bir kere o uzayan akıntıyı gördüm sonra gine beyaz of sorma valla bıktım o akıntılardan
O zamanlar normal ama şuan ben bekleme sürecindeyim ya gelmemesi lazımdı bence Adet yakını gelebilir daha 7 gün var neyse derdi anlarız

O zamanlar normal ama şuan ben bekleme sürecindeyim ya gelmemesi lazımdı bence Adet yakını gelebilir daha 7 gün var neyse derdi anlarız
Ay valla anlayamıyorum artık herkes farklı bışeyden bahsedıyo dıl altı ateş bilmem ne neyi neye baglıcagımızı şaşırıyoruz

Ay valla anlayamıyorum artık herkes farklı bışeyden bahsedıyo dıl altı ateş bilmem ne neyi neye baglıcagımızı şaşırıyoruz
Evet öyle gebeliği takipliyolar.. valla ben uğraşamam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…