Letu hap hamile kalanlar

Valla bende oyleyım hiç bişey bilmeden beklemek daha kolaydı ama busefer doktorda olumlu konusup süreç güzel ilerleyince daha bir zor gelıyo beklemek
O kadar iyi anlıyorum ki benimde öyle oldu hatta bir iki aydan gebe kalırsın doğal bir şekilde demişti bana. Hiç biseye gerek kalmayacak gibi dedi inşallah bu ay olur olmazsada diğer aya yine umudum var sağlıklı olsunda diyorum ben bir kimyasal yaşadım çok etkilendim üzüldüm o yüzden korkuyorum acele de etmek istemiyorum rabbim ne zaman verirse diyorum..

Benimde aşırı düzensiz asla günlerini bilemiyorum en son 3 ay sonra oldum mesela ama ne zaman yumurtlamayı gorsem 14 gun geliyor gebelık testı içinde aynı şeyi soyluyolar çatlamadan sonra 14 gun yapın diye
Senin yumurtlama olmadığı aylar olmuş o zaman ondan geç oluyodur. Pcos var mı sende? Benim adet düzenlidir çok şükür. Nasıl olduysa geçen ay iki gün erkenden olunca şaşırmıştım ondada yumurtlamam erken olmuş ondandır. Ya da stresim vardır biseydir

Benim için rahim filmi tedavıye başlamak zor bir süreçti onun öncesinde çıkarmıştım aklımdan hazırda hissetmiyodum takmıyodum yanı ama bi anda gelişti herşey simdi yine aynı heyecan aynı bekleyiş var umutluyum ama bı andanda olmazsa diye korkuyorum onada kendimi hazırlamaya çalışıyorum rabbım isteyen kimsenin kıcagını boş bırakmasın gerçekten zor bir süreç

Aynen pcos var bende ben aylarca ovi testlerındr pozitif goremedım oyuzden gerçekten bugunlerede şükrediyorum

Sen rahim filmi cektirmismiydin unutmuşum ya da sormadım . Amin canım amin zor bir süreç tabiki Allah'ım güzel bir şekilde mükâfatlandirsin bizleri sakın korkma akışına bırak

Sen rahim filmi cektirmismiydin unutmuşum ya da sormadım . Amin canım amin zor bir süreç tabiki Allah'ım güzel bir şekilde mükâfatlandirsin bizleri sakın korkma akışına bırak
Evet 28 hazıranda çektirdim elimden geldiği kadar yapmaya çalısıyorum amin inşallah

Aynen pcos var bende ben aylarca ovi testlerındr pozitif goremedım oyuzden gerçekten bugunlerede şükrediyorum
Normal o zaman ya pcoslarin hep şikayeti burda görüyorum Yumurtlama sorunu düzensiz adet. Zaten adet düzensizliği varsa Yumurtlama da sorun vardır. İnşallah bu ilaclar iyi gelecektir düzene de sokacaktır merak etme . Hep bu ilaçlar için olumlu güzel şeyler okudum rabbimde inşallah nasip eder bizlere

Evet 28 hazıranda çektirdim elimden geldiği kadar yapmaya çalısıyorum amin inşallah
Bişey çıkmadı temiz dimi... Kesin bu ay olur senin bak rahim filmi üstüne gebe kalani çok duydum. Hadi inşallah anestezi ile mi oldun acaba dayanılmaz falan diyolar genelde .. benim doktorum gerek duymadı kimyasal gebelik yaşadığım için şimdilik eledi

Aynen bende genelde olumlu şeyler okudum inşallah ağustosa güzel haberlerle başlarız

Çekilirken sorun yaşadım çunku sağ tüpte tıkanıklık rahım içindede yapışıklık varmiş 4 kez ilaç la açtılar suan temiz şükür ben anestesiz çekıldim acı eşiğine gore duruma gore degısıyo bence biraz ya agrılı bır adet agrısı gibi düşün benım uzun sürdüğü için beni biraz zorladı ama acı eşiğim yüksek benim herkes dayanamaya bilir bende çok korkuyla gittim ama çok şükür atlattım

Ayy maşallah canım benim Allahım sabrını vermiş selametini de görürsün inşallah. Çok geçmiş olsun böylece. Senin için gerçekten de iyi olmuş açılmış ve bundan sonrası artık beklemekte güzelce..

İnşallah canımmm dün okuduklarımdan çok korkmuştum 25 mm de çatlamıyo kıste cevırıyo saglıksız yumurta oluyo felan dıye ama bugun çatladıgını gördüm rahatladım pazartesiki sonucumda iyi çıkar inşallahda stressiz bi şekilde beklemeye devam ederim

Devamında okuma canım gerek yok ya ben öyle bişey okumadım aksine klomenin kist yaptığını okudum bende. Letu daha iyi bir ilaçmis.. hayırlısı olsun inşallah. Ben progesteron baktirmadim biara düşündüm ama vazgeçtim doktorumda zaten gerek duysa derdi diye düşünüyorum. Bekleyim bakalım

Ben ne oldugunu bile doktor isteyince öğrendim duyyodum ama ne oldugunu hiç araştırmamıştım okumuyorum zaten bıraktım bı problem olsa doktorda soylerdı zaten gebelıge çok hazırsın iş spermde inşallah ilk aydan sonuç alıcaz dedi

Süper canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla amin senden önce ben yazayım sonrada sen

Ne zaman test yapmayı dusunuyosun varmı belırtın felan
Sanırım daha erken test için. 12-13 gün geçsin istiyorum daha yarın çatlama üzerinden 10.gunum... belirti mi bilmiyorum ama kasık ağrılarım falan oluyor beyaz akıntım var.. bide iki gündür çok acikiyorum deli gibi. İnşallah tesadüf değildir inşallah biseyler oluşmaya basliyodur. Kimyasal yaşadığım ay da beyaz akıntım erkenden gelmişti ve acikiyordum ama tiksinti de oluyodu degisikti bilemiyorum fazla da umut yukleyip sonunda uzulmekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…