leyla çabuktan tüy yok edici dogal çözüm

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.813
112
163
İstanbul
Karadeniz'de yetişen tane bitkisi kandavuz ve zambak'ın kökleri kurutulduktan sonra değirmende çekiliyor.Yaprakları kaynatılıyor.Aknıdırık bitkisi ile tüyler temizleniyor.Sonra üzerine bitki karışımı konuyor.Üç günde kıl kökleri kurutuluyor... denilmiş arkadaşlar deneyen varmı nereden bulcaz bu bitkileri bi fikri olan varmı kadın çok kendinden emin şekilde yok ediyor demişti

merak etme talep gösterilirse bu bitkilere en uzak şehirdeki aktarda bile bulursunuz yeterki işe yarasın ve reklamı olsun iki gün sonra her yerde olur

bana kalırsa bu bitkilerden ancak böle dogal şeylerle kurtulcaz aslında çözümü var dogada ama meydana çıksın istenmiyor bunun çözümünü buldugumuz epilatörler agdalar jiletler tüy dökücü kremler karınca yagları tüy azlatıcı kremler nasıl satılcak:)kuaförler nasıl iş yapcak:) hep bir döngü söz konusu o nedenle bitkisel çözümlere kulak verelim deneyelim derim ben

Ben inamıyorum işe yarayacağına. Arkadaşlar tüyler hormonlarla alakalıdır. Hormonal bozukluk varsa lazer epilasyon bile nafile

kıslaar ben bu kadının yanına bizzat gittiim, ürünlerini aldım denedim.. kesinlikle palavraa, inanmayın, hatta kendisiyle ilgili yorumlarım olmuştu önceden.. kanmayın, sadece para tuzağı.. ayrıca suratsızın teki ve inanılmaz pis bir mekan.. bilginizee

Back
X