- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Olayın faili belli mi?Sen niye olayi eleştirmek yerine forumdakileri elestirmişsin ki .
3 defa oku, yorum yapmak istiyorsanOrtada çok acı bir olay var ama buna el atması gereken devlet. Caydırıcı ceza verecek olan devlet. Sen ben biz değiliz. Bunu yapan ruh hastası manyaklar. Biz burada ne kadar yazsak da o şahısları engelleyemeyiz. Yani burada insanların gündelik sorunlarını paylaşması mı sorun gerçekten? Hedefi doğru belirleyelim.
Bir de sizin konuları hep 3 kez falan okumam gerekiyor anlayabilmem için.
3 defa okumakla anlasiliyorsa iyi. Ben 5 defa okuyorum anlamiyorum.3 defa oku, yorum yapmak istiyorsan
Mesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?Sen neden hep bi saldırı halindesin anlatsana biraz.
Sana sadece gülümsüyorum:)3 defa okumakla anlasiliyorsa iyi. Ben 5 defa okuyorum anlamiyorum.
Türkçe anadili olan herkesin senin yazılarını okurken zorlandığına eminim ben3 defa oku, yorum yapmak istiyorsan
Ee sen niye profilinde tesettürlü kadın silüet olan kadının profil fotoğrafıyla alakasız konusuna girip neden bu var diye sorguladın o zamanMesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?
Bana ne?
Sana be?
Zorla mı okudun? Sanmıyorum. Kimsenin bilgisayarına bug göndermedim :)
Bilgisayara bug gönderilmez zaten. Bug oyun terimidir :)Mesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?
Bana ne?
Sana be?
Hmm sene doldurmak gerekiyor pro üyelik için peki :)Mesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?
Bana ne?
Sana be?
Anlamayana degil , anlatamayana bakacaksin.Sana sadece gülümsüyorum:)
Zamanında anlıyordun.
Sanırım algın zayıfladı :)
Zaten sahte gözyaşı olan konu yok bile burada.Evet yitip giden bir can var ortada.Kaliplasmis sozcukler kullaniliyor evet fakat sunu sormak istiyorum,Leyla kayboldu diye yemek yemekten vazgectiniz mi mesela ? Onun ailesi kadar kotu durumda misiniz suan ? Kayseride bir erkek çocuk taciz edildi diye halk ayaklandı bugün. Elden gelen başka bir şey yok çünkü. Insanlarin cabucak normal yasamlarina donmus olmalarina kiziyorsunuz ama sizde suan bu konuyu açacak durumdasiniz mesela. Demekki Leylayla o kadarda meşgul değil aklınız. Aksi halde ne ban dusunurdunuz nede diğer üyelerin yorumlarını..
Burdan Çan’ını sıkan üyelere yaz onlarıAnlamayana degil , anlatamayana bakacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?