• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh yüzünden hamile kalamayanlar

nopri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
50
9
86
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve neredeyse 2 yıldır da bebek için uğraşıyoruz.pko'luyum adetlerim düzensiz ve lh değerim yüksek ( 14.95 )
benim gibi sorunu olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz önerilerimizi burda paylaşırsak çok sevinirim.mesela hayıt tohumu diyorlar adetleri düzenliyormuş ama kullanıp sonuç alan varmı acaba??

Polikistik overli kişilerde lh yüksek olur.Bu aynı zamanda yüksek erkeklik hormonu üretimine neden olur.Her ay düzenli yumurtlama olmaz.Bir kısırdöngü oluşur.Bu döngüyü normale döndürmek için kilo vermek çok faydalıdır.Çocuk isteği olan kişilerde tek sorun polikistik overse tedavi öncesi doğum kontrol hapları ile lh normal seviyelere çekilebilir.Hormon uyarıcı ilaçlarla yumurtaların gelişimi sağlanarak kendiliğinden gebelik olabilir.Daha dirençli vakalarda aşılama ve tüp bebek denenebilir.

evet benimki sanırım daha dirençli vakalar grubuna giriyor.doğum kontrol hapı da kullandım,klomen de rahim filmi de vs..şimdi bıraktım bu ay doktora da gitmiyorum bakalım nolacak..

benim de lh hormonum yüksek, hayıt kullandım 16,45 ten 11,23 e düştü.

yumurta oluşabilmesi için ne kadar daha düşmesi gerekiyor acaba

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve neredeyse 2 yıldır da bebek için uğraşıyoruz.pko'luyum adetlerim düzensiz ve lh değerim yüksek ( 14.95 )
benim gibi sorunu olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz önerilerimizi burda paylaşırsak çok sevinirim.mesela hayıt tohumu diyorlar adetleri düzenliyormuş ama kullanıp sonuç alan varmı acaba??
bende pco luyum aynı durumdayım.bir sürü tedavi denendi olmadı şimdi klomen+menegon verdi doktor ben aynı zamanda incir kürüne de başladım faydası olur mu bilmiyorum?

Back
X