Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Melisandre hoşgeldin aramıza..Arkadaşımızın da dediği gibi oturum işleri burada tam bir muamma..
Kafalarına göre takılıyorlar bazen..Ben 3 ay bekledim daha kısa da olabilir uzun da..ınsanı en çok bu strese sokuyor zaten,belirsizlik en büyük zaman hırsızı..ışin bu kısmını hallederseniz inşallah devamında problem olmaz..Biraz sabır inşallah..Bizim oturumumuzun yenilenmesi gerekiyordu,birtakım prosedurler sunuldu,halletik ardından sağlık kontrolleri oldu,tamamlandı...Bahsettiğiniz şehri ben de bilemiyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun,kolaylıklar ve mutluluklar dilerim..
B_Miracle,cancağzım zaten acuhtum makarna borçlusun şimdi bana:) tımam mı..
Neler yapıyorsun bakalım,nasıl gidiyor...
Sevgiler herkese

ay canım çok teşekkür ederim cevabın için..ben gavıscon şurup kullanıyorum midem için en büyük korkum onu bulamamak..
inşaallah oraya gelince tanışma fırsatımız olur..türkiyeden istediğiniz bişeyler var mı?eşimle ulaştırırım eşine..
yiyecek konusu nasıl peki..burada olup orada aradığınız neler var mı?bir de elektronik eşyalar havaalanında sorun yaratıyor mu getirme konusunda..

merhaba hande, ılacından burda kaldıgın surece yetecek mıktarda al bence. ben yıne de eczaneye yolum dustugunde sorarım senın ıcın eger varsa soylerım. tanısmayı ben de cok ısterım umarım yakın yerlerde oluruz. teklıfın ıcın tesekkurler ayrıca.. esyalar konusunda bı sıkıntın olmasın her turlu elektronık esya, yıyecek- ılac getırebılırsın. yıyecek konusunu sormussun. burda alıskın oldugumuz seylerı 3 asagı 5 yukarı bulmak mumkun daha once de genıs genıs yazmıstım zaten. burda et urunlerı yok bır ıkı cesıt dısında . onları da guvenıp almıyoruz oyuzden eger salam sucuk sosıs sevıyorsanız getırmenızı tavsıye ederım. ha bıde kasar peynırı ve ılk geldıgınızde tuketmek uzere beyaz peynır :))

lıbyanacım makarna borcum olsun sen yeter kı bıngazıye gel cokacimcoook ıyıyım ben de bahar gelsın dıye sabırsızlanıyom. yuzunu bı gosterdı kactı, soguk hala :bbo:

arkadaslarrrr cok az kaldı benimde gelmeme sanırım,eşim şu an libyada,libyanacım artık sen orda bana yardımcı olursun cok heyecanlıyım yaaaaa

ınşaallah Tugbacıgım.Çok tatlı heyecanlar bunlar..Hakkınızda hayırlısı olsun..Seve seve yardımcı olurum her konuda
Benim de bir arkadaşım buradan Bingaziye gidiyor yakın zamanda,orada devam edecekler işe..Bizim temmuzda projemiz bitiyor,gerisi Allah kerim,yurt dışı faslı devam eder büyük ihtimalle ama şehir veya ülke değişikliği olabilir,hepimizin Allah yardımcısı olsun..
Sevgilerimle..

Amin libyanacım inşallah,bende en kısa zamanda gelirim su oturma izni bi cıksa cok ii olur,bakalım nasıl olcak cok heyecanlıyım,eşim libyayı beğenmiş türkiyeye benzio buralar dedi yeşillik dedi onların şantiyesi şehrin dışındaymıs biraz

hayır canım o santiyede kalıyo işler belli olunca vize kalma işleri eve bakacak araba alırız birde ama ben nette simdiden bi bakıyım diorum hic bulamadım kiralık ev tripolide dubaide bir siürü vardı nette görmüstüm senin bildiin site var mı??

Ben sana verdimya geçen canım.DALEAL o açılmıyor mu.Gerçi o da işe yaramıyor güncellenmiyor..
Başka da yok..
Gelip bakmanız gerekiyor..
Dediğiniz bölgeyi de sordum eşime ,evet orada sadece yabancılar var.
sadece türkler değil..Kiralar da en aşağı 3bin dinar..

regata cok pahalı ya gerek yok neyse eşim bakar artık ucuz diil evler libyada keske ucuz olsa ,verdiğin site acılmıo canım ya

merhaba arkadaşlar,bende nişanlıyım..nişanlım şuan libyada,belki libyaya gideriz,yerleşiriz diyor..bu yaz düğünümüz olacak..ve libyadan dönüşte netleşecek herşey..nasıl bir yer arkadaşlarr.??

merhaba esra, nısanlın hangı sehırde calısıyor? ben bıngazıdeyım, lıbyana trıpolıde. daha once yazdıklarımıza bı goz at ıstersen. bı cok konuda yazmıstık. aklına takılan bısey olursa sorabılırsın.

Hosgeldın Esra..Allah cc tamamına erdırsın mutluluklar dılerız..
Evet Mıracle ım Bıngazıden Sorumlu Bakan ben de Tripoliden
Her konuda yardımcı olmaya calısırız elımızden geldıgınce..
Sevgıler..

arkadaşlar merhaba, bende bu siteye yeni üye oldum. yaklaşık 2 aydır eşimle libya dayız. sizleri gördüğüme çok sevindim.hihoyyyt

arkadaşlar merhaba, bende bu siteye yeni üye oldum. yaklaşık 2 aydır eşimle libya dayız. sizleri gördüğüme çok sevindim.hihoyyyt

:1shok:
Öyle mi? Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey:
Tripolide misiniz,umarım keyifler iyidir..a.s.

merhaba inci_mercan. hosgeldn
bende merak ettım hangımızın bolgesınde oldugunu kaydirigubbakcemile3
gıderek lıbyada olan gelecek olan ve bır sekılde lıbyayla baglantısı olan ınsanların sayısı artıyor ne guzel...

bu arada tam bır ay sonra yanı 5 mayısta thy nın bıngazı seferlerı baslayacakmıs arkadaslar. bilgilerinize..

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞU AN İZMİRDEYİM VE BUGÜN EŞİMİ TRİPOLİ YE YOLCU ETTİM.KENDİ İÇİMDE BOĞUŞURKEN İNTERNETTEN Bİ BAKİİM NELER VAR DEDİM VE YAZDIKLARINIZI GÖRÜNCE ORAYA MEYİLLENDİM.EŞİMİ YALNIZ BIRAKMAYI HİÇ İSTEMİYORUM AMA KIZIMA DA İYİ BİR GELECEK SUNMAK İSTİYORUM.BİRAZ AYDINLANMAMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÖZELLİKLE LİBYANA VE HANUNA İLE GÖRÜŞMEYİ ÇOK İSTERİM.BELKİDE ALLAH NASİP EDER DE ÇOK YAKINDA OLURUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.İYİ GÜNLER DİLİYORUM.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…