sıcak tavrın için çok teşekkür ederim libyana eşim üstay a geldi karayolu inşaatı için.yüksek end.müh.idari işler müdürü olarak görev yapacak inşallah.kızım 3 yaşında onun eğitimi orada nasıl olur.gercı sız onları tek tek yazmıssınız eksık olmayın ama bır anne olarak bılırsınız kı kuruntu hıc bıtmez.esımın ısı konusunda emın olmamız gereken seyler var buradayken 6 ay maaşını alamadı cok sıkıntı cektık.yenıden aynı seylerı yasamaktan korkuyoruz.allahtan hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın.bugun kızımla uyudum ve sabah kalktıgımda uyku sersemı olarak esımın yanımda oldugunu sandım kızım oldugunu gorunce ıcım parcalandı ılk kez yoklugunu derınden hıssettım.allah yardımcımız olsun.tekrar tesekkur edıyorum verdıgınız bılgıler ıcın.Merhaba ıpek hanım hoşgeldiniz.
Hanunam uzun zamandır yok maalesef ben de özlemekteyiKendisi Bingazide yaşamış bir müddet,Libya hakkında ki bilgi ve fotoğraflarından istifade edebilirsiniz tabi,böylece kulaklarını da çınlatmış olalım..
Şu raddede endişeli olmanız gayet normal,ailenizden ya da şehri ızmirden feragat etmek durumundasınız,benim nacizane fikrim her zaman ailemle birlikte olmaktır,yer zaman mekan tanımaksızın lakin bunu etkileyen çok faktor var,mesela kızım var demişsiniz Allah bağışlasın,yaşı eğitim durumu nedir bilemiyorum ,o yüzden en iyi kararı yine siz vereceksiniz..
Güzel görmek hayattan lezzet almak gerek.
Her konuda size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız,hangi şirkete geldi eşiniz,belki eşlerimiz tanışabilirler yakınlarsa..
Görüşmek üzere..
teşekkür ederim iyi dileklerin için miracle sen ne zamandır oradasın?merhaba pınar hosgeldın
umarım ıslerınız yolunda gıder de gelırsın. soz konusu trıpolı oldugu ıcın daha sanslısınız kanımca. ben bıngazıdeyım trıpolıyı hıc gormedım ama cocuklu oldugu ıcın orda daha rahat edebılecegınızı dusunuyorum.
teşekkür ederim iyi dileklerin için miracle sen ne zamandır oradasın?
merhaba miracle..siz mevki olarak nerede oturuyorsunuz?yani memnun musun bulunduğun yerden..bir de önerebileceğin yerler ya da siteler var mı canım?eşim biraz araştırma yapmak istiyor da?
hoşgeldin pınar..ben de eşimi 15 gün önce bingaziye yolcu ettim..benimde 15 aylık bir oğlum var..senin endişelerini çok ii anlıyorum.umarım herşey gönlünce olur..ben de hep miracle den bilgi almaya çalışıyorum..sağolsun her soruma cvp veriyor..senin de kafanda şu anda bir sürü soru vardır..benim eşim de tropolinin daha iyi ve gelişmiş biyer olduğunu söylüyor..sen ne zaman gideceksin libya ya, belli mi?
Merhaba İpek hanım hoşgeldiniz.
Hanunam uzun zamandır yok maalesef ben de özlemekteyiKendisi Bingazide yaşamış bir müddet,Libya hakkında ki bilgi ve fotoğraflarından istifade edebilirsiniz tabi,böylece kulaklarını da çınlatmış olalım..
Şu raddede endişeli olmanız gayet normal,ailenizden ya da şehri İzmirden feragat etmek durumundasınız,benim nacizane fikrim her zaman ailemle birlikte olmaktır,yer zaman mekan tanımaksızın lakin bunu etkileyen çok faktor var,mesela kızım var demişsiniz Allah bağışlasın,yaşı eğitim durumu nedir bilemiyorum ,o yüzden en iyi kararı yine siz vereceksiniz..
Güzel görmek hayattan lezzet almak gerek.
Her konuda size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız,hangi şirkete geldi eşiniz,belki eşlerimiz tanışabilirler yakınlarsa..
Görüşmek üzere..
handecim eşin begenmıs mı bıngazıyı. ılk ızlenımlerı nasılmıs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?