- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
merhaba bu siteye yeni üye oldum nişanlım bugün libyaya gitti libyayı araştırıken tesadüf bu siteye tıkladım.6 ay sonra ilk izni var ve düğün yapmak istiyoruz.lütfen bana detaylı bilgi veririmisiniz çünkü ev kirası ve diğer ekonomik koşullar nasıl bilmek istiyorum.tabi hayatımı devam ettireceğim yeride çok merakediyorum.şimdiden çok tşk ederim.detaylı cevap verir bana yerdim ederseniz çok sevinirim.
ALLAH uzun ayrılıklar vermesin,özlem zordur,burnunda tüter sevdiceği insanın..
Rabbim cc tez zamanda kavuştursun hepinizi,dualarımız sizinle..
Merhabalar, Libya hakknıda yeni bilgiler var mı acaba,
Yaşam orada nasıl, eşiniz ve cocuğunuz ile gidecekseniz çok bekleyen zorluk var mı??
halkın kadınlara davranışı nasıl, insanlarla iletişim kurmak zormu??
evleri nasıl, hayat nasıl
bu konuda çok yardıma ihtiyacım var, bilgisi olan orkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, konu enson 2 yıl önce konuşulmuş, belki değişiklik olmuştur dedim....
allah razı olsun libyanacgm.eşim bugün beni aradı yumuşatıcı makinenin hangi gözüne koyuluyor kac derecede yıkayayım falan deyınce ıcım acıdı.keske yanımda olsaydı..dısarıya cıkıp kamera alacaktı onada cıkamadı cok ozledık ama..lıbyanacgm ınternet ıcın orada bellı bır kota asılamıyor gıbı bırseymı varmıs ne haberın varmı boyle bırseyden sen evdekılerle nasıl gorusuyorsun?
fis
oy oy oyy..
Çok iyi anlıyorum seni,inş tez zamanda kavuşursunuz,ee biraz öğrensinler ama değil mikaydirigubbakcemile3
Burada 4 kez kamera aldık AL DAHRA diye bir yer var teknoloji merkezi,hepsi de kötü çıktı nasibimiz midir nedirgamyoncuiremsu Türkiyeden getirteceğiz haftaya inşallah..
Platoon diye bir marka var Fatihte,dandik sanarsın ama çözünürlüğü ve fake ler süperyerimseniben
Hım biz de hiç sorun olmadı kota hususunda,gayet sağlıklı görüşebiliyoruz..Anca her gün film indirirsen biter o kotaşakkıdı
nişanlım 17:30 uçak saati dedi ve yol 4,30 saat sürüyor öyle söylediler dedi saat 23:40 oldu ve hala aramadı.aktarma filan durumumu yada bu saatte bana ulaşacağı bi yermi yok çok merak ettim nasıl şu an hatta biri varsa bana bilgi verebilirmi lütfen
hala haber alamadım bu normal bi durummu yani libyadan iletişim zormu 24 saat oldu ve habersiz bırakmaz mutlaka arardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?