Libya Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba bu siteye yeni üye oldum nişanlım bugün libyaya gitti libyayı araştırıken tesadüf bu siteye tıkladım.6 ay sonra ilk izni var ve düğün yapmak istiyoruz.lütfen bana detaylı bilgi veririmisiniz çünkü ev kirası ve diğer ekonomik koşullar nasıl bilmek istiyorum.tabi hayatımı devam ettireceğim yeride çok merakediyorum.şimdiden çok tşk ederim.detaylı cevap verir bana yerdim ederseniz çok sevinirim.

Hoşgeldiniz..
Arka sayfalarda detaylı bilgiler mevcut,onlar dışında yine sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırız..
Allah tamamına erdirsin..

allah hakkınızda hayırlısını yazsın arkadasım.bende bu hafta esımı yolladım trıpolıye .rabbim hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın ınsallah.sagolsun arkadaslar sayfalarca yazmıslar detaylı bılgı var onun dısında allah razı olsun libyanacgm hıc yorulmadan cevaplıyor soruları.rabbım onuda hep aydınlatsın.

a.s.

Rabbimiz! Güçsüzlügümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizligimizi Sana sikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamizi da yalniz Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duydugumuz ihtiyaç, Senin zenginligine denk! Sana olan ihtiyacimiz Senin büyüklügün kadar...
Bildirdigin ve gizledigin tüm isimlerini ve Kur'an-i Kerim'i, kalbimizin bahari, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilaci yap.
Hepimizin hakkında en hayırlısını nasip eyle..
hayirli Cumalar

Bu gÜzel duayı paylaŞtıĞın ıÇın allah razı olsun.hepınıze hayırlı cumalar.

Merhabalar, Libya hakknıda yeni bilgiler var mı acaba,
Yaşam orada nasıl, eşiniz ve cocuğunuz ile gidecekseniz çok bekleyen zorluk var mı??
halkın kadınlara davranışı nasıl, insanlarla iletişim kurmak zormu??
evleri nasıl, hayat nasıl
bu konuda çok yardıma ihtiyacım var, bilgisi olan orkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, konu enson 2 yıl önce konuşulmuş, belki değişiklik olmuştur dedim....

valla benim esimde tripolide bende gelecegim inşallah ama cok korkuorum hala yapamıcam gibime geliyor ve eşimi cok özledim
eşimin işyerinden bazı kişiler eşlerini 6 aydır bekliyolarmıs oturma izni çıkmamıs Allah'ım cok bunaldım hakkaten ama sabırlı olmam lazım beklemekten baska care yok
sınavdan geciyoruz..

bu siteye üye oldupğuma çok memnun oldum.gerçekten herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yapıyor.çok teşekkür ederim.

nişanlım tripolide şimdi hala uçakta aslında.oda ilk kez gidiyor bir arap ülkesine çok tedirgin.ev kiralarıyla ilgili oda araştırmış kiralar çok yüksek demişti bu sitede yazılanlarda bunu destekliyor.hakkımızda hayırlısı olsun.bilgi veren herkese tekrar teşekkürler.

ALLAH uzun ayrılıklar vermesin,özlem zordur,burnunda tüter sevdiceği insanın..
Rabbim cc tez zamanda kavuştursun hepinizi,dualarımız sizinle..

ALLAH uzun ayrılıklar vermesin,özlem zordur,burnunda tüter sevdiceği insanın..
Rabbim cc tez zamanda kavuştursun hepinizi,dualarımız sizinle..

allah razı olsun libyanacgm.eşim bugün beni aradı yumuşatıcı makinenin hangi gözüne koyuluyor kac derecede yıkayayım falan deyınce ıcım acıdı.keske yanımda olsaydı..dısarıya cıkıp kamera alacaktı onada cıkamadı cok ozledık ama..lıbyanacgm ınternet ıcın orada bellı bır kota asılamıyor gıbı bırseymı varmıs ne haberın varmı boyle bırseyden sen evdekılerle nasıl gorusuyorsun?
fis

Merhabalar..
Biz Tripoli yaşıyoruz hemen hemen 1 sene oldu..2 yaşlarında bir kızımız var,yaşam sizin bakış açınıza,tevekkülünüze,tarzınıza ve olaylara yaklaşımınıza bağlı aslında..
Zorluklar var,yok değil ama üstesinden gelinebiliyor biraz sabır ve hoşgoru eşliğinde..
Kadınlara karşı olağanüstü bir yaklaşımları yok ecnebi olduğunuzu anladıkları zaman heryerde olduğu gibi dikkat çekiyorsunuz,ama türkleri çok seviyorlar..
Ihlamurlar Altında dizisi arapçaya çevrilmiş burada yayınlanıyor ve herkes müptelası,abartmıyorum..
Dükkanlara giriyorsunuz ezan vaktiyse-kuran okuyorlarsa ve bu diziyi izliyorlarsa ilgilenmiyorlar bile kaydirigubbakcemile3
Türküm dediniz mi hemen Yahya wa Lamisss queyz maşallah diyorlar.Baş karakterlerin ismini Yahya ve Lamis olarak değiştirmişler..
İnsanlarla iletişim kurmak zor değil daha önceden de yurtdışı deneyiminiz olduysa az çok bilirsiniz,vucut dili bile yetiyorgamyoncuiremsu İngilizce genelde anlıyorlar,türkçe bilenler de mevcut..
Ev hakkında geçmiş sayfalarda detaylı bilgilerimiz mevcut..Kiralar yüksek,evler vasat..
Akşa olunca kıpır kıpır oluyor Lİbya,alışveriş merkezleri dolup taşıyor..Gerçi genelde minik shoplar var,yeni yeni yatırım yapıyorlar büyük Alışveriş merkezlerine..
Şimdilik bunlar..
Sormak istedikleriniz olursa buyrun..
Hayırlı cumalar.

oy oy oyy..
Çok iyi anlıyorum seni,inş tez zamanda kavuşursunuz,ee biraz öğrensinler ama değil mikaydirigubbakcemile3
Burada 4 kez kamera aldık AL DAHRA diye bir yer var teknoloji merkezi,hepsi de kötü çıktı nasibimiz midir nedirgamyoncuiremsu Türkiyeden getirteceğiz haftaya inşallah..
Platoon diye bir marka var Fatihte,dandik sanarsın ama çözünürlüğü ve fake ler süperyerimseniben
Hım biz de hiç sorun olmadı kota hususunda,gayet sağlıklı görüşebiliyoruz..Anca her gün film indirirsen biter o kotaşakkıdı

buradan oraya birşey yollamak mümkün olurmu libyanacgm bırde bızım oraya gelebılmemız ıcın resmı olarak ne yapmamız gerekır?

Mümkün ama arkadaşlar ve şirket aracılığı ile olur,diğer türlü denemedik uzun sürebilir..
Buraya gelen kafileler oluyor,ıstanbulda da tanıdığınız varsa şirketinizle anlaşıp ,halledebilirsiniz..
En basit yolu bu..:)
Buraya gelmek için vize gerekiyor ben çok uzun süre bekledim -en fazla 4 gün ayrı kalmış bir çift olarak bize hayli işkenci geldi-
ha çıktı ha çıkacak derken 3-4 ay geçti aama kesinlikle nasip meselesi.
Herkes bu kadar beklemiyor kimi çok daha kısa kimi uzun..

nişanlım 17:30 uçak saati dedi ve yol 4,30 saat sürüyor öyle söylediler dedi saat 23:40 oldu ve hala aramadı.aktarma filan durumumu yada bu saatte bana ulaşacağı bi yermi yok çok merak ettim nasıl şu an hatta biri varsa bana bilgi verebilirmi lütfen

melekcıgm ınsallah hayırlı haber almıssındır cnm.allaha emanet ol.

hala haber alamadım bu normal bi durummu yani libyadan iletişim zormu 24 saat oldu ve habersiz bırakmaz mutlaka arardı.

hala haber alamadım bu normal bi durummu yani libyadan iletişim zormu 24 saat oldu ve habersiz bırakmaz mutlaka arardı.

sakın kotu seyler dusunme allah buyuk.allahın iznıyle en kısa zamanda arar senı.aktarmalı gıdıyorsa belkı yolda bır gecıkme oldu.ıyı seyler dusun ıyı seyler cagır.bılmedıgı bır ulke bılmedıgı yerler kolay degıl.arayacaktır meraklanma.:1hug:

Yamelek,endişelenme arkadaşım,inşallah sorun yok,çünkü eşim de buraya gelmeden önce söylemişti belki 1 gün ulaşamayabilirz birbirimize diye..
Uçak 1 buçuk saat sürüyor lakin işlemler ve sıra adamı perişan ediyor LHY de..
Nasıl ulaşabiliriz,yapabileceğim birşey var mı?
Merak etme ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…