Libya Paylasim Alani(Tanisma)

çok sağol Allah razı olsun beklemekten başka yapacak birşey yok heralde.yazılanları okurken baktım 2 hafta haber alamayan varmış ya nasıl biryerde burası bi tel etme imkanı yok.bide evlenip orda yaşayacağız 5 sene.Libya ile ilgili senin yazdıklarını okuduğumda çok mutlu olmuştum şimdi endişelendim biraz açıkçası.

Ah işte Libyanın olumsuz taraflarından biri de bu mamafi..
çok gevşekler arkadaşlar,bildiğiniz gibi değil hiç maddi kaygıları da olmadığı için işlerine bağlı değiller.
en BASıTı ev de telefon kesildi bir süre hergün postaneyi aşındır eşimonca yoğunluğun arasında sistemler geri kalmış ,sorumsuzluk var bir de..
1 ay bekledik..
ışler burada çok yavaş ilerler ama onun dışında hayat zor değil,resmi yerlere işiniz düşmedikçe ßrun yok inşallah:)

libyana sen ne sabırlı ve yardım sever bi insansın ya.Allah razı olsun.hala haber alamadım ama benim yaşadıklarımı anlayan birilerinin olması ne güzel.nişanlım ilk libya dediğinde sende geleceksin dediğinde ben bizden başka türk aile olacakmı ev nasıl olur nasıl yaşanır demiştim şimdi bu siteyi keşfettim bizim gibi ne çok aile ne çok gidecek olan yereşen varmış.hepimizin soruları sorunları nasılda benzeşiyor.ama sen harbi iyi birisin bıkmadan 100 kere sorulana 101 kez cevap vermişsin.kızınla eşinle uzun ömürler versin.Allah yar ve yardımcınız olsun.

,Amin ecmain arkadaşım,benim yerimde kim olsa aynısını yapardı,sağolsun sevgili Hanuna,Miraclem hep birlikte cevaplamaya çalışıyoruz soruları çünkü kaderimiz ortak bu noktada,gurbetçi sıfatını alıyor olmak,gurbet elde birbirimize yaren olmak ,iki kelam edecek arkadaşların olması hepsini geçtim BıR GÜLER YÜZ ve iyi niyet SAMıMıYET herşeyden önemli bu dünyada..

selam yeni üye oldum bu siteye.libyana uzun zamandır sanırım libyadasınız. bişey merak ediyorum,libya ülkesine girişte kan tahlili yapılıyormuş bu nekadar dogru merak ediyorum.sarılık hastalıgı geçirmiştim vakti zamınında ama bulaşıcı olmayan türden. libyayı merak ediyordum fas merakeş gibi bir gezi düşünüyorum. bunun nederece dogru oldugunu yazarsan sevinirim.laragalya@hotmail. teşekürler

Merhaba..
Kan tahlili ve genel sağlık kontrolleri ülkelerin geneline girişte,mecburidir..
Yanlız turist amaçlı mı oturum amaçlı mı vize alacaksınız bunlara da bağlı..
Ben eşimden sonra geldim buraya,vizemi bekledim,kan tahlili bir kez yaptırdım..
vize yenilemelerinde kan tahlilleri de tekrarlanıyor...
-bu arada mail adresi vermek yasak,bilginize-

Sevgiler

libyana öncelikle teşekür ederim cvp için. iş için birazda aslında ben burdan yapıldıgını biliyorum. ülke girişinde yapılıyormu yoksa türkiyedeki rapor yeterlimi vize için daha önceki çıktım ülkelere vermiştim.ben şöyle duyum aldım ülke sınırı içine girişte yani havaalanına girdiginizde libyada da ayrı bir tahlil yapılıyormu yani şibya hükümeti kan tahllili yapıyormu? çok teşekür ederim. kendinize ii bakın.türkiyeden selamlar

Hayır canım olur mu öyle şey..
Havaalanında yapıldığını hiç duymadım,yaşamadık böyle bir hadise
Selamlar

Türkiyede ki rapor dışında libya da da kan veriyorsunuz ama havaalanında değil tabi:)

merhaba. turıst vızesıyle gelıyorsanız eger herhangı bı tahlıle gerek yok dıye bılıyorum.
ama calısmak amacıyla gelıyorsanız oturma ıznı almak ıcın tahlıl gerekıyor. turkıyeden aldıgımız rapor burda gecerlı olmuyor maalesef. ama lıbyanacıgımın soyledgı gıbı havaalanında falan degıl :) hatta hemen bıle degıl. buraya geldıkten bır ay sonra gıttık hastaneye. sevgıler

Hemşim
senağlama
Kan kan dedik haftaya kan vericem iyi mi tırstım abboouuvvv:tomato:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:Saruboceq:
Hayır canım olur mu öyle şey..
Havaalanında yapıldığını hiç duymadım,yaşamadık böyle bir hadise
Selamlar
teşekkür ederim. sadece çekincem ,ülkede problem yaşamaktı.umarım bir aksilik çıkmaz

geçmiş olsun libyana.
dikkatli olun y.dışında belli bi süre yaşadım iş içindi.
saglık olarak türkiyeye gelip gitmek zorunda kalmıştım. igneler halen eskisi gibi kaynatılıp yapılıyordu.bir arkaadaşım dişçiye bile gidememişti 1 günlüğüne tr. gelmişti.6 saat uçak yolculugunu çekti.git gel 12 saat.umarım orda saglık alanında gelişmiştir. kendinize ii bakın teşekürler.a.s.

Çok teşekkürler..
Kan vermek de hiçbirşey yok takılıyorum sadece:)
Allah daha büyük ve ciddi dertler vermesin..
Burada sağlık sektoru çok gelişmiş olmamakla birlikte kötü de değil..
ısveç Amerika Brasil hastaneleri,poliklinikler mevcut..
Rica ederiz her konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

oovvv metin ol libyanamm. kaydirigubbakcemile3
ben kı kan verırken bayılan bı ınsanım. kolumu uzattım kafamı cevırdım beklıyom. "ok" dedı doktor
bı baktım aaa bitmiş. o gunden sora zaten saglık sektorune guvenım arttı.sırnaşık şey
nıye dıyecek olursa turkıyede bıle kevgıre cevırıyolar be kan alırken. Çok üzgünüm çoook

:roflol:

Ben şimdi seni bir güzel tırstırdım komedi olur du ama
arkadaşlara kıyamyorum zuahhaha:roflol:

H.g bu arada..:mymeka: neler yaptın bakalım..
Artık havalar ısındı ya pek bakamam nete akşamları paso dışarda oluruz:dance::teytey:

mesaj at bakalım merak eyledım :)
yav hem hosgeldn deyup hem enseme tokat cakıyon nassı ıs annamadım yıne de h.b. kaydirigubbakcemile3
ooh sen gez tabıı hatun. sımdı pıknıklere gıder bızede hava yaparsın :)

Ben diyorum buyrun gelin bize..
rutini yıkın..
Yarın misafilerimiz gelecek monu bulsaaaa bağaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…