- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
Ah işte Libyanın olumsuz taraflarından biri de bu mamafi..
çok gevşekler arkadaşlar,bildiğiniz gibi değil hiç maddi kaygıları da olmadığı için işlerine bağlı değiller.
en BASİTİ ev de telefon kesildi bir süre hergün postaneyi aşındır eşimonca yoğunluğun arasında sistemler geri kalmış ,sorumsuzluk var bir de..
1 ay bekledik..
İşler burada çok yavaş ilerler ama onun dışında hayat zor değil,resmi yerlere işiniz düşmedikçe ßrun yok inşallah:)
libyana öncelikle teşekür ederim cvp için. iş için birazda aslında ben burdan yapıldıgını biliyorum. ülke girişinde yapılıyormu yoksa türkiyedeki rapor yeterlimi vize için daha önceki çıktım ülkelere vermiştim.ben şöyle duyum aldım ülke sınırı içine girişte yani havaalanına girdiginizde libyada da ayrı bir tahlil yapılıyormu yani şibya hükümeti kan tahllili yapıyormu? çok teşekür ederim. kendinize ii bakın.türkiyeden selamlar
libyana öncelikle teşekür ederim cvp için. iş için birazda aslında ben burdan yapıldıgını biliyorum. ülke girişinde yapılıyormu yoksa türkiyedeki rapor yeterlimi vize için daha önceki çıktım ülkelere vermiştim.ben şöyle duyum aldım ülke sınırı içine girişte yani havaalanına girdiginizde libyada da ayrı bir tahlil yapılıyormu yani şibya hükümeti kan tahllili yapıyormu? çok teşekür ederim. kendinize ii bakın.türkiyeden selamlar
merhaba. turıst vızesıyle gelıyorsanız eger herhangı bı tahlıle gerek yok dıye bılıyorum.
ama calısmak amacıyla gelıyorsanız oturma ıznı almak ıcın tahlıl gerekıyor. turkıyeden aldıgımız rapor burda gecerlı olmuyor maalesef. ama lıbyanacıgımın soyledgı gıbı havaalanında falan degıl :) hatta hemen bıle degıl. buraya geldıkten bır ay sonra gıttık hastaneye. sevgıler
teşekkür ederim. sadece çekincem ,ülkede problem yaşamaktı.umarım bir aksilik çıkmazHayır canım olur mu öyle şey..
Havaalanında yapıldığını hiç duymadım,yaşamadık böyle bir hadise
Selamlar
oovvv metin ol libyanamm. kaydirigubbakcemile3
ben kı kan verırken bayılan bı ınsanım. kolumu uzattım kafamı cevırdım beklıyom. "ok" dedı doktor
bı baktım aaa bitmiş. o gunden sora zaten saglık sektorune guvenım arttı.sırnaşık şey
nıye dıyecek olursa turkıyede bıle kevgıre cevırıyolar be kan alırken. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?