Libya Paylasim Alani(Tanisma)

aah ah 2 gun tatıl bulsak bu fırsatı kacırmayacagmdan emın ol. ama canım kocacım 15 gunde bı gun hattabazen 15 gunde yarım gun tatıl yapıyo

Çaya..
Her zaman kararsız kalıyorum onu da bunu da yapayım derken coşuyor ..

Ya aynen bizde de 2 haftada bir bazen 3

al benden de okadar yapmaya varım ama menu belırlemeye gelnce sınıfta kalıom -tatlicadiarzu-
senın polkeke baktım bugun cok guzel duruo ılk mısafırıme yapım dedm hatta. o olsun mutlaka
becerıklı hatunsun guzel de bı borek yaparsın yanına. kıbeleyı takıp ettıgını bılıyom. patlıcanlı borek vardı orda. hıc fena durmuyo. yada bıngazıde yok ama orlarda varsa mılfoyden de yapabılırsın.
yeter zaten fazlası hem ısraf hem de kılooo delikafadulden

yaa o patlıcanlı pogacaymıs ben neden borek dedıysem
canım borek cektı sanırım cok severımde patlıcanlı cokacimcoook

Evet Banu hanıma sarmıştım bir ara baayağıdır bakmıyorum..
Şimdi evrensel sitelerde takılıyorum dünya mutfağından:)
Ya milfoy burda var berbat bir tat..
Türkiyeden getirdim bir paket kaldı kıyamıyorum zuahahahah
Yaa aslında bir koli hazırlatsak iyi olur yine
yaladık yuttuk ne varsa turk işi:b

iyi fikir. ben acıl bısı lazım olursa dıye dusunmustum ama bu yontem de supermıs.
ee karar verdınmı bakalım menune.
menulerını de paylas barı de yenı evlılere fıkır olsun

mrb yazmıştım ya nişanlım libyaya gitti diye hala haber alamadım bugün 5.gün.bu normal birşeymi lütfen yazarmısınız çıldırmak üzereyim çünkü

5.günde artık sana ulaşabilir aslında arkadaşım,işleri yoğundur belki,bilemiyorum ki nasıl ulaşabiliriz acaba?
Hangi şirkete ve hangi bölüme gelidiğini söylersen belki yardımıcı olabiliriz..

mrb nasıl bilgi alabilirim gama inşaat ile gitti

arkadaşım nereye gitti eşin..yani bingaziye mi, tropoliye mi, yoksa daha ücra biyere mi?firmanın türkiyedeki yerini arayıp bi sorsan..onlar sana yardımcı olurlar..

Gama inşaatın Türkiyedeki şubelerinden birine telefon açar sorarsınız arkadaşım,çok basit..

gamanın internet sitesinden tlf.nu ögrene bilirsiniz mail adresleride vardır.firma merkezi sanırım ankarada..

yamelek eşinin çalışabileceği yeri senin için araştırdım ve sonuç şu olabilir: çalıştığı yer semt olarak Al Khalij adında bir yer ve gama libya ofis adresi Burc el Fateh Tower block 2 floor 19/199 tripoli libya.tel no:00218213351288 umarım işine yarar.ben türkiyede olduğum için sana yardımım bu kadar olabiliyor.dilerim allahtan en yakın zamanda hayırlı haber alırsın.allaha emanet ol.

ve sen yine denendiğinde;ve yine kalbin daraldığında;ve yine bütün kapılar kapandığında;ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde; uzun uzun düşün..Ve hatırla yaratanını 'Allah kuluna kafi değilmi?(zumer,36)Gecenin sahibine sabahın Rabbine zorlukların ardındaki kolaylığın Malikine emanet olun.Hayırlı cumalar..

merhaba,
hayatımda ilk defa bir foruma üye oldum.ay sonu tripoliye gidicem.internette dolaşırken yazılarınız dikkatimi çekti.merak ettim üye oldum.eşim tripoli'de 3 aylık evliyim ve 2.5 aydır kocamdan ayrıyım.vizem yeni geldi.tripolide türklerin yaşamını çok merak ediyorum.ev kiralandı ama problem yaşıyoruz.evler çok büyük ve çok kötü.bütün gün evde geçireceğim için çok sıkılıcam herhalde.bana tripoli hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…