Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Merhabalar Glazem hoşgeldiniz aramızaxa.s.
Öncelikle mutluluklar dilerim,evliliğiniz bu dünyadaki cennetinize dönüşsün inşaAllah..
Umarım herşey güzel olur..
Aslında sıkılıp sıkılmamanız yaşam tarzınıza ve olaylara bakış açınıza bağlı burada..
Ben 3 gündür son derece yoğunum bugün de Libyalı komşularımız teşrif edecekler:1hug:
Libya lehçesi ile arapça konuşamıyorumçok iyi onlar da ingilizce bilmiyorlar bakalım gönül dili ile anlaşacağız yerimseniben
Burada olursak,siz geldiğinizde görüşürüz,hiç stres yapmayın..
Ayrıca ev konusunda hemfikiriz-en muzdarip olduğumuz mefhum bu ama bu şartları en güzele çevirmeye çalışarak yaşıyoruz ,aslında güzel evler var yok değil ama çok çok uçuk onların kiraları..Güzel diyebileceğimizbir dairenin kirası min 2bin dinar düşünün
Hakkımızda hayırlısı olsun
SevgilerŞeniz

hayırlısı olsun glazem bende senın gıbı tereddutteyım benım esımde 15 gundur trıpolıde.bız gıdelımmı gıtmeyelımmı kararsız kaldık sagolsn lıbyanam tatlı tatlı anlatıyor dıger arkadaslarda sayfalarca anlatmıslar gıtmeden gormus gıbı olursun okursan ve bencede muhım olan yasadıgın yer degıl orada neler yasadıgın yanı huzur varsa gerısı bos gercekten.ben bundan once 2 yıl Irakta kaldım trıpolı oraya gore Paris sayılır.ama esımle huzurlu oldugum ıcın bana gore cennet orasıydı.sımdı ızmırdeyım ve esım trıpolıde bence ızmır sımdı cehennem.hele hele yenı evlıyken hıc yalnız bırakma esını bır an once yanına gıt bence.Rabbim hakkınızda hayırlısını yazsın.Allaha emanet ol.

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.en kısa zamanda gidicem allah kısmet ederse.libyana hanımla da görüşmek isterim libya'ya gelince.ondan öğrenecek çok şeyim olacağına eminim.inşallah evlerimiz yakındır.eşim kendi olmadan dışarı çıkamayacağımı söylüyor.zaman ne göstericek bize bilmiyorum.ama eşimle heryer bana cennet olur zaten...:)))

ınşaallah:)
Nerede eviniz arkadaşım?
Eşiniz hangi şirkette

aslına bakarsanız eşim bundan önce moskovadaydı.şimdi libya onu çok sıkıyor ve çok mutsuz olduğunu hissediyorum.insanların yaşam tarzları bulundukları yere göre değişmiyor maalesef.ama yapacak bişey o yer sana uymazsa sen uyacaksın...

Beraber gitmiyor musunuz,yani siz Türkiyede mi kalıyorsunuz?
Burası Moskovadan sonra tabi farklı gelebilir,ben de daha önce Sovyet ülkelerinde yaşadığım için kıyaslayabiliyorum.
Yanlız beklentilere bağlı burası aileler için gayet uygun bir ülke,en azından benim fikrim bu
Moskova Rusya Ukrayna gibi yerler daha hızlı,renkli ..
Ben açıkcası buraları tercih ederim..
Ama herşey nasip meselesi.

Hoşbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim. Biz tobruk şehrindeyiz,Sanırım burada bulunan arkadaş yok. Eşim nişanlıyken tripolide çalışıyordu, oranın daha merkezi olduğunu söyler,ama buranın insanları daha sıcaklar..Ben çalışmıyorum ve sizlerle arkadaşlık kurmak beni çok memnun etti..:)

AAA Tobruk da mısınız arkadaşım inanamıyorum:)
Yani şöyle ki
Eşim geçen ay Tobruktan iş teklifi aldı yanlız kabul edemedik çünkü orada aile ile yaşamanın meşakatli olacağını söylediler
Ayrıca konaklama sorun olabilir dediler..
Ben istedim netten araştırdım buradaki arkadaşlarıma sordum
Türkiyemizin Çanakkalesi dedim bilgileri toplayınca..
Antik,tarihi bir yer resimlerini arşivledim..
Hoşuma gitti ben çok seviyorum bu tip şehirleri..
Savaş kalıntıları,eserler,oo egzantrik doku mevcut şehirde sanırım..
Mutlaka görüşlerinizi bekliyorum..
Ayrıca fotoğraf da eklerseniz harika olur..
Kim belir belki 4-5 ay sonra geliriz..

Uzun zamandır yazmamışsınız ınci Mercan diye okuyunca şaşırdım kim diye
tekrar hoşgeldiniz :)

merhabalar hepınıze kaydirigubbakcemile5
tobruktan ılk arkadasımız sensın ıncı mercan . tarıh derslerınden tanıdık gelıyo. derne ve tobruk.
sanırım bıngazıye yakın yanı ulkenın dogu tarafında.
nasıl pekı oralar. burda ınsanlar cok canayakın degıller sevındım senın adına .buyuk bı sans bence
lıbyanacım sana katılıyorum. bızımde rusya ıhtımalımız olmustu ama aıle olarak burda
daha rahat olacagımız dusundugumuzden burayı sectık

Nereye kaçtın bakiim dün sen klava:

Hım..
Benim eşim de Libya Summa da..

Hoşbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim. Biz tobruk şehrindeyiz,Sanırım burada bulunan arkadaş yok. Eşim nişanlıyken tripolide çalışıyordu, oranın daha merkezi olduğunu söyler,ama buranın insanları daha sıcaklar..Ben çalışmıyorum ve sizlerle arkadaşlık kurmak beni çok memnun etti..:)kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Libyana, b_miracle+, inci_mercan, pinaripekci+

Yaşasın yaşasın urrraa olleyyysüprizzzzz
:dance: :dance: :dance: :teytey:
4 hatun Libya topikinde toplandık toplandık toplandıkdelikafadulden
Gİt gide büyük bir aile oluyoruz ne mutlu..
Rabbim muhabbetimizi daim etsin ve hepimize sonsuz saadet nasip etsin
buluşalım Ya LibyadaŞeniz

kactımmı kı fisfisfis
yıne oklavayı yedık kafaya ıyı mı kaydirigubbakcemile3
sen benı mudurume sıkayet etcektın ya ondan hemen sıvısıverdım canımcımmmm :jeyyar:

oy oy oy oo gercek oklava değil balım benim
silikondan
vurar mıyım ben canaaa hiç:1hug:
Ama dur ensene bi tohat atayım madem çok istedin beni anarsın:mymeka:

:roflol:

alıstık samaroglanına donduk naniknanik
neyse cnm vurcaksan sen vur sırtımdan vurmuyon ya Şeniz
sen rusyada mı yasadın cıcım? nasıldı ortam?

alıstık samaroglanına donduk naniknanik
neyse cnm vurcaksan sen vur sırtımdan vurmuyon ya Şeniz
sen rusyada mı yasadın cıcım? nasıldı ortam?

Şeniz Estagf.ya Allah kolaylık versin guşum..
Hayır Ukraynada yaşadım okul için..
Bana çok şey öğretti orada yaşamak
belki nasıl yani diyeceksiniz ama kendi kimliğime milletime özüme yaşam tarzımıza daha çok aşık oldum
milli dini sosyal kültürel her değerimiz muhteşem ama
nedensen şu batı ve farklı ülkeler e olana hayranlığımızdan
özümüzü ve zenginliğimizi es geçiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…