merhaba,
hayatımda ilk defa bir foruma üye oldum.ay sonu tripoliye gidicem.internette dolaşırken yazılarınız dikkatimi çekti.merak ettim üye oldum.eşim tripoli'de 3 aylık evliyim ve 2.5 aydır kocamdan ayrıyım.vizem yeni geldi.tripolide türklerin yaşamını çok merak ediyorum.ev kiralandı ama problem yaşıyoruz.evler çok büyük ve çok kötü.bütün gün evde geçireceğim için çok sıkılıcam herhalde.bana tripoli hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim:)
aslına bakarsanız eşim bundan önce moskovadaydı.şimdi libya onu çok sıkıyor ve çok mutsuz olduğunu hissediyorum.insanların yaşam tarzları bulundukları yere göre değişmiyor maalesef.ama yapacak bişey o yer sana uymazsa sen uyacaksın...
merhabalar hepınıze kaydirigubbakcemile5
tobruktan ılk arkadasımız sensın ıncı mercan . tarıh derslerınden tanıdık gelıyo. derne ve tobruk.
sanırım bıngazıye yakın yanı ulkenın dogu tarafında.
nasıl pekı oralar. burda ınsanlar cok canayakın degıller sevındım senın adına .buyuk bı sans bence
lıbyanacım sana katılıyorum. bızımde rusya ıhtımalımız olmustu ama aıle olarak burda
daha rahat olacagımız dusundugumuzden burayı sectık
Hım..
Benim eşim de Libya Summa da..
Nereye kaçtın bakiim dün senklava:
kactımmı kı fisfisfis
yıne oklavayı yedık kafaya ıyı mı kaydirigubbakcemile3
sen benı mudurume sıkayet etcektın ya ondan hemen sıvısıverdım canımcımmmm :jeyyar:
:1shok:
Öyle mi? Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey:
Tripolide misiniz,umarım keyifler iyidir..a.s.
[/QUOTE
libyanacığım eşinin mesleği ne? tobruktan hangi şirketten iş teklifi aldı eşiniz merak ettim. Evet buranın tarihi dokusu güzel gerçekten, 1 hafta önce nuradaki ingiliz,fransız ve alman mezarlıklarını görmeye gittik. Çok güzel korunmuşlar.. hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim.
:1shok:
Öyle mi? Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey:
Tripolide misiniz,umarım keyifler iyidir..a.s.
[/QUOTE
libyanacığım eşinin mesleği ne? tobruktan hangi şirketten iş teklifi aldı eşiniz merak ettim. Evet buranın tarihi dokusu güzel gerçekten, 1 hafta önce nuradaki ingiliz,fransız ve alman mezarlıklarını görmeye gittik. Çok güzel korunmuşlar.. hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim.
Eşimi aradım sordum kaydirigubbakcemile3
Ronesans firması imiş arkadaşım..
Ama 3 aylıkmış proje 3 aydan sonra Tripolide devam edeceklerdi bakalım hayırlısı..
Eşim gezmeeye gideriz istersen dedi
Ama sanırım Once Bıngazıye gitmemiz gerekiyormuş sonra oraya geçeceğiz..
Artık cümleten görüşmüş oluruzkaydirigubbakcemile3
alıstık samaroglanına donduk naniknanik
neyse cnm vurcaksan sen vur sırtımdan vurmuyon ya Şeniz
sen rusyada mı yasadın cıcım? nasıldı ortam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?