Libya Paylasim Alani(Tanisma)

evet canım cok haklısın. anlatılanları duyunca bıle ınsan daha bı sarılıyo kendı degerlerıne
maalesef oyle empoze edılmıs kı batı hayranlıgı.
asyadan afrıkaya kadar hem de.
burdakı gencler de ozentı yetısıyorlar.

Eşimi aradım sordum
Ronesans firması imiş arkadaşım..
Ama 3 aylıkmış proje 3 aydan sonra Tripolide devam edeceklerdi bakalım hayırlısı..
Eşim gezmeeye gideriz istersen dedi
Ama sanırım Once Bıngazıye gitmemiz gerekiyormuş sonra oraya geçeceğiz..
Artık cümleten görüşmüş oluruz
çok sevinirim arkadaşlar buyrun gelin.libyanacığım eşin inşaat mühendisi mi summada. benim ailem istanbul maslakta yaşıyor, summanın ofisinin maslakta olduğunu duymuştumda...buarada kaç yıldır tripoli desiniz.

Hayır Elektrik mühendisi
aslında lakin eleman yokluğundan 4 kişinin işini daha yaptırıyorlar hırrr kızdım..
:)
Biz 1 senedir buradayız daaha canım..

Biş mama yişeş biyaşdan:)
geliriş şonaa..

ay ay ay afiyet olsun efendiimmm maşallah Allah bağışlasın canım.Rabbim inşallah hayırlısıyla bizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasib eder...

Biş mama yişeş biyaşdan:)
geliriş şonaa..

ay ay ay afiyet olsun efendiimmm maşallah Allah bağışlasın canım.Rabbim inşallah hayırlısıyla bizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasib eder...

oo super olur. burya gelırsınız hepınız once bende toplanırız.
sorada ıncımercana mısafır oluruz

b_miracle, olur tabi kısmetse beklerim seve seve. canım siz hangi şehirde hengi şirkettesiniz merak ettim...

selam
ofısten acele cıktım sohbetın ortasında kızma emı lıbyanam kaydirigubbakcemile3
ıncımercan ben bıngazıdeyım 4 aydan berı

Ofis girl seni hihihih:)
Estag.. kızmadım çünkü ben de yoktum Kızçemle hamurdann objeler yaptık:)
Şimdi gül tatlısı foto ekleyeceğim mucizem sonra da eşceğzim gelir zatiiii
hasret gideririz,o kadar özlüyor ki minik hanım babiişi..
öpücük

selam
ofısten acele cıktım sohbetın ortasında kızma emı lıbyanam
ıncımercan ben bıngazıdeyım 4 aydan berı

aa sende yeni sayılırsın canım. Hayırlı olsun. Sanırım sende çalışıyorsun...

bana musaade. hepınıze ıı aksamlar Şeniz

ooo çok iyi sevindim senin adına kardeş. Çok şükür benimde eşimin ofisi altkatımızda. Bunu duyunca çok sevinmiştim içim rahat geldim buralara. eşimin yakınımda olması beni rahatlatıyor. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar.. iyi akşamlar

bende orada olmak istiyorum ama yaaaa....hepinizi çok seviyorum ben canlarımmmm..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…