Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Cici akşamlar kızlar
Evlerinizde net yok mu?

merhaba libyana,hayırlı günler canım.. ben eşimle dışarı çıkmadığım sürece hep evdeyim a.s çok sükür evimizde net bağlantısıda var... görüşmeyi diliyorum.

buarada pınarcım, sen neredesin, Libya da değilsin sanırım..

eşim evlendikten 10 gün sonra libya'ya gitti.benim vizem yeni çıktı.onun oturumunu almasını bekledim.bende ay sonu gidicem.eşim bundan önce 2.5 yıl moskovadaydı.orası çok pahalı bir yerdi ve evler de çok küçüktü.sosyal hayat çok iyiydi.ben evde oturmasını çok seven biri değilim.alışveriş,gezmek,bir cafeye gidip nescafemi yudumlamak en büyük zevklerimden ama sanırım bunların hiçbirini libya'da yapamayacağım.bende evimde kahvemi yudumlarım artık sizi de beklerim birlikte kahve içeriz.inşallah eşlerimiz tanışıyordur.gidip gelmek kolay olur....

sizin gibi insanlarla karşılaşırsam tripolide daha ne isterim ki.keşke tripolideki türk kadınlar birlikte birşeyler yapabilseler.arada toplanıp görüşebilseler ne güzel olur.hiç olmazsa gurbette kimse yalnız hissetmez kendini...

sizin gibi insanlarla karşılaşırsam tripolide daha ne isterim ki.keşke tripolideki türk kadınlar birlikte birşeyler yapabilseler.arada toplanıp görüşebilseler ne güzel olur.hiç olmazsa gurbette kimse yalnız hissetmez kendini...

glazemciğim,pınara katılıyorum..eşinin yanında olunca orası sana yaşanılmayacak bir yer olmaz. bizde evlendikten 4 ay sonra Libya tobruk şehrine geldik eşimle...ben istanbulda yaşıyordum ve üniversiteyide ankarada okudum yani büyük ve hareketli şehirlerde gayet aktif geçti zamanım..ama burada çoğunlukla evdeyim,market alışverişine bile ben çıkmıyorum,üstelik şehrin merkezine de gayet uzağız..şunu öğrendim ki evde de yapacak o kadar çok iş buluyorsun ki ben bu halimden bu kadar memnun olacağımı zannetmezdim.Aslında biraz da bizim elimizde anı güzel görmek ve güzelleştirmek. diğer arkadaşlardan öğrendiğime göre tripoli Tobruktan daha güzelmiş sanırım.eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda kendiside tripolide çalışıyordu. bana fotolarını gönderirdi.. bence gayet güzel.. Allah aile içinde size huzur versin heryer çok güzel.

Tünaydın arkadaşlar
Herkese kocaman merhabalar!
Glazem benim eşim FınDık eL MaHAri yani Otel Maharinin renew in de görevli,oranın elektrik işlerine bakıyor..Mutlaka tanışıyorlardır...
Ayrıca burada türk arkadaşlarımız bayağı var,ben bu kadar çok olacağını zannetmiyordum hatta daha tanışmadıklarımız var türk okulunda 23 nisan balosu var ,eğer nasip olursa gideceğiz kızçemlekaydirigubbakcemile3
Gündüzleri çok rahat alışverişime çıkıyorum,arkadaşlarla Mısır Cafeye Suk Talateye gidip hem kahvemizi içiyor hem muhabbetimizi ediyoruz..
Hatta bayanlar daha rahat gezebiliyorlar,altınızda arabanız varsa hele...Yanlız trafik berbat ben hiç cesaret edemiyorum -tatlicadiarzu-
Tabi ülke nin dusturu belli o yüzden giyim ve hareketlerle yabancı olduğunuz anlarlarsa diikat çekebilirsiniz ,görmezden duymazdan gelin hiç sorun olmuyor,genelde iyi ve sıcak davranıyorlar..
Burada çok turist var ,son aylarda artmaya başladı Ruslar çok var Çinliler var...
İnşaAllah sıkılmazsın yani,ya da şöylediyim başta belki alışamazsın ama yaşadıkça atarsın üzerinden o ataleti arkadaşım..kaydirigubbakcemile2
Özellikle çevre ve arkadaşlar öok etkili...Eşiniz zaten akşama kadar işte oluyor..
Biz babamız gelince de zaman zaman akşam turlarına çıkıyoruzkaydirigubbakcemile5

İnci Mercan,evet,ev işi sonsuzmuş hiç bitmiyor hakikatenkaydirigubbakcemile3
Hele ki bir pıtışınız varsa..
Kozmik takılıyorsunuzdelikafadulden
Sıkılacak vakit bile kalmıyor bana inanın...Libya hareketli bir şehir Daha önce Aşkabatta da kaldık,orası da huzurlu dingin bir yerdi lakin burası çok daha kalabalık ve renkli..
Ayrıca gerçekten benim de daima fikrim Eşleri mizle nefes aldığımız her alanın her karenin bizlere cennet olması ama bu lafta değil hakikatte..
Çünkü evlilikeri beraberlikleri bu dünyadaki cennetimize çevirmek bizim elimizde..Bizler birbiriimize emanetiz,el elel olduk mu ,omuz omuz verdik mi ve gönül gönüle bağlandık mı herşey yolunda gider Allahın izni ile..

B Miracle nerdesin guzum,
Pınar hatunum...
İşlerinin başında olsalar gerek..
Hadi kolay gelsin..Pazartesi sendromu,hafta başı stresini en iyi şekilde atlatmanız ve enfes bir gün geçirmeniz dileği ilesırnaşık şey

merhaba libyana,hayırlı günler canım.. ben eşimle dışarı çıkmadığım sürece hep evdeyim a.s çok sükür evimizde net bağlantısıda var... görüşmeyi diliyorum.

buarada pınarcım, sen neredesin, Libya da değilsin sanırım..[/QUOTE]

incim ben şimdi izmirdeyim eşim tripoli de ve gitmek konusunda kararsızım.aslında yuregım oradan yana atıyor ancak ıkı taraflı dusunme asamasındayız..Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.

B Miracle nerdesin guzum,
Pınar hatunum...
İşlerinin başında olsalar gerek..
Hadi kolay gelsin..Pazartesi sendromu,hafta başı stresini en iyi şekilde atlatmanız ve enfes bir gün geçirmeniz dileği ilesırnaşık şey[/B][/QUOTE]

aynen öyle libyanam işler birikmiş çözeceğim diye uğraşıyorum aklımın yarısı oradayken biraz zor oluyor ama Allah yar ve yardımcımız olsun nabalm.Allaha emanet ol ceylişi öp yerime.güzel dileklerin içinde Allah razı olsun.:1hug:

o senin güzelliğin glazem güzel bakan güzel görür.Rabbim hayırlısıyla yüreklerimizi birleştirdi yollarımızı da birleştirsin inşallah.:1hug:

evet canım aynen ole. mılletın düğümlerini bız cozmeye ugrasıyoz :bbo:
guzel dıleklerın ıcın cook tesekkurlerŞeniz
ama burda cuma gunu tatıl oldugu ıcın ben bol bol cumartesı sendromu yasıyorum
esım o konuda cok sanslı hıc tatıl yapamadıgından sendrom gunu de olmuyo :roflol:
sen trıpolıyı bole guzel anlatmaya devam et emı kuzum
kanıma gırıyon, temellı cıkıp gelcem bu gıdısle ona gore
kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü Gelemez ki gelemez ki

lülülülülülü Gelemez ki gelemez ki

ööyle bi gelirim kiiii laelaelaelaelae
ilk fırsatta kapagı orya atmazsam.. dur senn
bu arada ne şirin isimmiş fındık el mahari :CüvCüv:
eşim nişanlıyken bikaç ay tripolide çalışmıştı. mahari marketten bahsederdi hep
demek bı de otel yapıyolar
bu arada burdan bı arkadas da orda kısa bı sure calısmıs otel ınsaatında yanı
güzel bi projeymiş

Dimi FınDuk EL-Mahari:)
Ama dehşet güzel olacakmış inşaAllah..
bu arada geçen ne oldu biliyor musun..
Otelin iki cephesine devasa boyutta branda gerdiler SUMMA yazıyordu uzerlerınde
ıyı reklam yaptılar yanı kaa km oteden goruluyordu ..COk sukse oldu..
Sonra bır gece fırtına cıktı bılırsın buradakı ıklımı neredeyse bız ucacagız,o ruzgarda..
Sabah bır bakmıslar oo yazıların yarısı yok,yırtılmıs dusmus
karızma cızıldı tabı heele gece o kadarkomık duruyordu kı ısıklar yanınca
koptum resmen
ne oldu dedım cancagzım
gıttı Summa nın yarısı:roflol: :roflol: :roflol:
kaldı Sum....

libyana hanım çok teşekkür ederim tripoli hakkındaki bilgileriniz için gerçekten oraya gelmeden korkuyordum.şimdi içim daha rahat.tripolideki tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.inşallah oraya geldiğimde de görüşürz.ilk zamanlar tabiki biraz zorluklar çekeceğim ama sonradan hemsi yoluna girecektir bundan eminim.yardımlarınızla bu sorunların üstesinden geleceğime eminim.herkese kolay gelsin.iyi akşamlar....

olsun yeter işte " sum of summa"
azalmamıs artmıs, daha karizmatik olmuş hatta

Ama bana yazık değil mi? eşimden başka hiç arkadaşım yok burada benneyaptımki
sizler adına seviniyorum, ne yapalım kısmet buna da şükür..

sizler adına seviniyorum, ne yapalım kısmet buna da şükür..[/QUOTE]

incim biz varız işte arkadaş deilmiyis yoksa??Allah büyük kimin yolu nereye düşer hiç belli olmaz...
kaydirigubbakcemile5

sizler adına seviniyorum, ne yapalım kısmet buna da şükür..

canım kıyamamm :teselli:
senden cok farkım yok benım de. sadece calıstıgım ıcın bıkac arkadasımız var ısyerınden
ama hepsı erkek :bbo:
bız bırbırımızın arkadasıyız ya canım, yuzyuze gorusemesek de Şeniz
enazından bu ulkede yalnız olmadıgımızı bılıyoruz
bırılerının de bızım yasadıklarımıza benzer seyler yasadıgını..
bunu bılmek bıle mutlu edıyo benı. :içelim:
hem hayat bu.. bellımı olur
bakarsın bulusuvermısız bı yerlerde :1hug:

Son düzenleme:

YAA
valla komik ama dalga geçmeyelim kötü reklam oluyor:)))) zaten işler kötüymüş.bu gidişle hiç iş alamayacaklar.neyse eşime anlattım bu yazdığını size hak verdi.ama zaten branda o kadar ii değilmiş.yenisi yakında asılır inşallah.size ii günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…