Libya Paylasim Alani(Tanisma)

mrb canım..işte napalım..biz türkiyede koçiş libyada bekliyoruz..sen nasılsın?

BENDE İİM HANDECGM ÇALIŞIORM İŞTE.ÇOK ÖZLEDİK.EŞİMİN OTURUMU ÇIKMIŞ ELİME PARA GEÇERSE HEMEN BİR ZİYARET DÜŞÜNÜYORUM ALLAH NASİP EDERSE.BİLET ORADAN ALINDIĞI ZAMAN DAHA UCUZ OLUYORMUS.BURADAN TEK GIDIS 800 CIVARINDA ESIMIN SOYLEDIGINE GORE ORADAN GIDIS DONUS 450 CIVARINDAYMIS OYLEYSE COK IYI OLUR.BAKALIM HAYIRLISI.BIR DE GEMİ BİLETLERİNE BAKACAGM ARASTIRMALARIM HIZLA DEVAM EDECEK.ALLAHA EMANET CNM.

canım kıyamamm
senden cok farkım yok benım de. sadece calıstıgım ıcın bıkac arkadasımız var ısyerınden
ama hepsı erkek
bız bırbırımızın arkadasıyız ya canım, yuzyuze gorusemesek de
enazından bu ulkede yalnız olmadıgımızı bılıyoruz
bırılerının de bızım yasadıklarımıza benzer seyler yasadıgını..
bunu bılmek bıle mutlu edıyo benı.
hem hayat bu.. bellımı olur
bakarsın bulusuvermısız bı yerlerde

miracleciğim,pınarcığım ve diğer arkadaşlarım beni çok memnun ettiniz,Allah razı olsun sizlerden :1hug: tabiki arkadaşız a.sÇok şükür birçok insana göre mükemmel hayatımız var ve birçok ülkeye göre de güzel bir ülkedeyiz. Eşimin buradaki işi henüz dizayn aşamasında olduğu için çok fazla çalışan yok, Türk ya da Libyalı komşumda yok,libyanacığımda öle güzel anlatınca biran arkadaşlarla bir ortam paylaşma isteği duydum. Ama geçtia.s. Hem bukadar geniş vaktim olmamıştı benim,burada zaman bol bana, henüz bebişimizde yok. çok şükür ki internet nimeti var,mesleğimin yeniliklerini buradan takip edebiliyorum,güzel dini,ilmi yazılar;araştırmalar buluyorum.Meğer Öğrenilecek okadar çok şey varmış ki yetişemiyor insan. spor ve cilt maskeleri yapmaya bol bol vaktim oluyorsırnaşık şey. Arkadaşlarım,aslında hepimizin yaşadığı mekan ve ilişkiler bizim için en hayırlısı olduğu için bunları yaşıyoruz ve çok şükür ki bunun hikmetini görüp memnun olan gurbetçi (tabiri caizse) arkadaşlarım varkaydirigubbakcemile5 Handeciğim,Pınarcığım en yakın zamanda eşlerinize hayırlısıyla kavuşmanızı diliyorum

a.s. :mymeka:
Hakkaten biz neciyiz..
Kalpten kalbe daima yol gider...
Asla yalnızım diye düşünme tabi ki kafan estiğinde çıkıp bir kahve içeyim gül yüzünü göreyim omzuna başımı yaslayayım diyeceğin dostların çevrende olması süper lakin gönül işi bütün mesafeleri eritiyorŞeniz
Biz burada bütün olduk ve çoğalıyoruz inşallah:asigim:

kaydirigubbakcemile3 Takılıyorum sadece can...
ıki lafın belini kıralım diyeŞeniz
Bu arada derler ya Reklamın iyisi kötüsü olmaz:roflol:
Summa Summa Summaaa bak duymayanlar da duydu:roflol:Bu eşimle aramızdaki samimiyet ve güzel iletişimden kaynaklanan minik bir takılma,espri idi..
Ciddiye almayınız lütfen:lepi:
Eşim inanılmaz prensipli,işinde ciddi ve azimlidir,hatta o olayda hemen müdahele etti,şirketine ve çalışan arkadaşlarına son derece bağlı o yüzden birçok teklifi de reddetti zaten..
ışler çok yoğun evet..
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun:teselli:

:Saruboceq:Amin benim güzel yürekli arkadaşlarım yürekleriniz kadar güzel dualarınız için amin.

Hakkaten biz neciyiz..
Kalpten kalbe daima yol gider...
Asla yalnızım diye düşünme tabi ki kafan estiğinde çıkıp bir kahve içeyim gül yüzünü göreyim omzuna başımı yaslayayım diyeceğin dostların çevrende olması süper lakin gönül işi bütün mesafeleri eritiyorŞeniz
Biz burada bütün olduk ve çoğalıyoruz inşallah

aahhh ensem acıdıııı kafamçokkarıştı Ama sorun değil nede olsa arkadaş eli vuran yerimseniben. Evet gün geçtikçe çoğalıyoruuuzzzz:teytey::teytey::teytey:

:roflol:

Evet efenim
Arkadaşın vurduğu yerde gül bitermiş diye değiştirdim ana formatı-tatlicadiarzu-
Ayrıca nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslayanmayanın hakkı kötektir
:roflol:
Alakası olmasa da dil zenginliklerimizi hatırlatalım istedimkaydirigubbakcemile3

Liby ve Mini Liby öğLe yemeğindecokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Bizi bekleyin kışlayyyyy :dance:

Evet efenim
Arkadaşın vurduğu yerde gül bitermiş diye değiştirdim ana formatı
Ayrıca nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslayanmayanın hakkı kötektir

Alakası olmasa da dil zenginliklerimizi hatırlatalım istedim

Arkadaşlar bana biraz müsade, eşceğizim,canım yolarkadaşım yemeğe geldi...sengözlerimebaksanab

MİRACLECĞM SEN NASILSN NASIL GIDIYOR ISLER.:teselli:

saol canım ıyıyım :1hug:
hersey yolunda şükür.
gozunuz aydın bu arada. cauk cıkmıs esının oturumu.
bence de bı an once ayarlayıp gıt gor yasayacagın yerlerı
eksıgını gedıgını kendın tespıt edersın
sansınız acık olsun cnm a.s.

Ben tereddÜt etmeye basladım sımdı bu cıkan Oturum degılmı acaba?buna benzer alınan baska bırsey varmıydı??

hayır canım oturumdur muhakkak
aslında cok uzun uzadıya bı ıs deıl sadece bu ıslerle ılıglenen elemanın hızıyla ılgılı bı durum
ve tabı bıraz da sans

ALLAH RAZI OLSUN CANIM ICIMI RAHATLATTIN.ESIMLEDE KONUSTUM ORADA SIRKETIN BIR ADAMI VARMIS O HIZLANDIRMIS DEDIKLERINE GORE BIRDE MÜHıMME VE AMEL ŞEKLıNDE ıKı ŞEKıL OTURUM OLUOMUŞ GALıBA ÇIKMA HIZI BıRAZDA ONA GÖREMı DEıŞıOMUŞ MU NE BEN BILEMEDM.NEYSE HAYIRLISI BAKALIM ALLAH NASIP EDERDE KAVUSURUZ INSALLAH.RABBıM KıMSEYE AYRILIK VERMESıN.:1no2:

aminn canım
allah tez zamanda hayırlısıyla kavustursun ınsallah
sanırım ırakta kalmıssınız ve oranın yemeklerınıde ogrenmıssın
ıraklı bı tanıdık var yemeklerı super
senden ogrencek cok seyımız var demekkı. tarıflerının devamını beklıyoruz a.s.

eveeeetttt buradayımmm kardeş. Türlü,makarna,salata ve lahana sarması vardı mönüde..yok canım ya çok hamarat sayılmam ama yemek yapmaya bayılırım.:1rolleyes:
Artık yemek yemeyi de çok seviyorum,hani derler ya 'evlilik yaramış' diye bakalım böyle giderse biraz zor toplarım kendimiyasakkelimesırnaşık şey

oo lahana sarması varsa tamam demektır sengözlerimebaksanab
lıbyanın havası yarıyo sanırım bende oburlastım burda kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum artık Libya'nın havasından mı Miracleciğim ama böyle gitmemeli. Ben hiç 46 yı geçmezdim birden 52 oluverdim:bbo: KOLKUYOLUUUUMMMM:1shok: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…