Libya Paylasim Alani(Tanisma)

:roflol:
Dobikler ordusu olduk desenize cümleten :roflol:
Gerçi 52 kg süper boyunu bilemiyorum canım ama ben de burada çok kilo aldım
Libyalılardan bulaştı zannımcadelikafadulden
Lakin emziriyorum hala onun da etkisi var ,desem de inanmayın obur hatunumdur en oburixinden-tatlicadiarzu-
arkadaşlar sosyal grubumuz mevcut Yoksa Muutfakta Bırı mı Var diye-
bekleriz sizi de günlük mönülerimizi paylaşıyoruz:sm_cool:
Hatta daaha az önce yazdım ben de..Ayrıca yemek bölümüne de bekleriz:dance:
Hiç boğaz düşünmem görüyorsunuz:dilcikar:
:roflol:

Ben iki çeşit hazırlıyorum biri bizim ,diğeri Bambinomuz için:teytey:

Son düzenleme:
Miracle döfücem heee nereye kaçtın yine
eve geçiyorsundur kesin
paydos..
:)

Lahana sarmasına bayılırım gürcü olaraktan:b
beyaz olsun kara olsun..of of..
sık sık yapıyorum ellerine sağlık ınci mercan cığım

Arkadaşlar teşekkür ederim, o halde sizi lahana sarması yemeye bize beklerim...yo yo korkmayın sadece sarma olmayacak . Biz oburlar ordusu olarak sizi sadece bir sarmayla ağırlamam.cokacimcoook Güzel pasta yaparım( ve güzel yerimsengözlerimebaksanab ) ya siz bi gelin börekler açarım sizeesositososito

Libyanacığım şu gruba bir bakayım bende, haftanın bir günü mutlaka 'acaba bugün farklı bişi ne pişirsemm:uhm: 'derim.

Evet hepimizin muzdarip olduğu bir mesele:)
Mutfakla pek alakam yoktu okul dönemlerinde falan bilirsiniz işte klasik öğrenci yemekleri fastfood lar ile geçindik Canım annem hergün sorardı bizlere bugün ne pişirsem diye ya annecim derdik sen ne yapsan biz yeriz ne canın istiyorsa pişir
ama yine sorardı defalarca anlam veremezdik ne kadar önemsiyor derdk:j
Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki hakikaten büyük dertmiş mönüyü belirlemek
oyy canım anemm

Ay evet kardeş, öğrenci yemekleri genelde geçiştirme olurdu ya da evde ne malzemesi varsa ona göre uyduruk bişilerr. Ah anacım ah,onu da çok öledim zatensenağlama. Birde kahvaltıdan kalkar kalkmaz sormaz mıydı 'ne istersiniz' diye. İnsan tok olunca bişi de istemiyor ki:sm_confused:.Şimdi aynı soruyu ben eşime soruyorum. Sağolsun kendisi de yemek seçmez, ama biz krepli yemeklere bayılıyoruz eşimle. İçine ıspanak,tavuk,et sote herşey yakışıyor,bide güzel bir şekil verince:dance:... üüfff bu satırları yazarken anlıyorum bu hızlı kilo artışının nedenini.a.s Amaaaannn sağlık olsun beh.

Can boğazdan gelir gülüm ya
Sağlığımıza dikkat edelim ama,yeter ki..
Krep mi dedin yauvvvvvvvvvvv
Krebin kakaolusunu denedin mi hiç canım
içine bir de muz koyup sarıyorsun
üste de dilersen farklı sos..
off

oy oy oy bana krep dedin mi tamam. Ama ben krebi tatlı olarak hiç denemedim. Libyanacğım tatlı olarak tavsiye ediyor musun gerçekten, denemeli miyimCADIARZU Evet evet böyle güzel anlattığına göre güzeldir. OKEYdir bu işsengözlerimebaksanab

Eşim birazdan gelir mama yiyeceğiz:)
Görüşürüz e mi dostlar..
Mujuxx

Ya Libyanacığım o ne güzel bir görüntü öyle ya,aman Allah'ım. arkadaşlaaaarrr Libyananın yaptığı çikolatalı cızlamayı gördünüz müüüüüü:dance: Ben bunu deneyeceğim inşallah. Sağol kardeş.

Libyanacığım,bana verdiğin link var ya.. oraya çok güzel görünen bir krepli pasta fotografı koymuşsun.Eğer tarifi varsa, müsait olduğunda yazabilir misin lütfen...

Tabi canım seve seve..Arkadas eklemişti onu
Herkese kocaman merhaba bu arada..

Krep Pasta

Malzemeler:

3 Yumurta
2,5 su bardağı süt
2 su bardağı un
1/2 su bardağı şeker
100 gr eritilmiş bitter çikolata
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 paket kremşanti
1 paket labne peynir
çikolata sosu
Yapılışı:

Yumurta, süt, un, şeker, kabartma tozu, vanilya, çikolta mikser ile çırpılıp krep hamuru hazırlanır. Çok az yağlanmış teflon tavaya kepçe ile dökülerek mümkünolduğuncaince bir kıvamda krepler hazırlanır. Ben 20 adet krep hazırladım. Aralarına sürmek için iki paket krem şanti hazırlanır. Mikserde bir paket labne peynir eklenerek iyice çırpılır. Soğuyan kreplerin arasına bu krema sürülerek krepler üst üste dizilir. En üste hazırlanan çikolatalı sos dökülür. Üzerini süslemek için bir çay bardağı toz şekeri teflon tavada eritilir. Karamelize olduktan sonra kürdana batırılmış fındık taneleri şekere bulanır ve ters çevrilerek soğuması beklenir. Kürdanların birbirine temas etmemesine dikkat edilmelidir. Soğuduktan sonra kürdanlar çıkartılır.

arkadaslarımmm nasılsınız yenı tarıfler ekledım bakmak ısterseniz.opuorm hepınızı allaha emanet olun

Takılıyorum sadece can...
İki lafın belini kıralım diyeŞeniz
Bu arada derler ya Reklamın iyisi kötüsü olmaz:roflol:
Summa Summa Summaaa bak duymayanlar da duydu:roflol:Bu eşimle aramızdaki samimiyet ve güzel iletişimden kaynaklanan minik bir takılma,espri idi..
Ciddiye almayınız lütfen:lepi:
Eşim inanılmaz prensipli,işinde ciddi ve azimlidir,hatta o olayda hemen müdahele etti,şirketine ve çalışan arkadaşlarına son derece bağlı o yüzden birçok teklifi de reddetti zaten..
İşler çok yoğun evet..
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun:teselli:

tabii bizim de eşimle aramızda yaptığımız espiriler var.orda çalışan herkes işinde eminin çok ciddi ve iyi iş yapıyorlar.işler yoğun ve bugün türkiyeden önemli bir misafirleri var.(isim vermeyelim:)
şaka yaptığınızı biliyorum lütfen çekinmeyin.her zaman ciddi olunacak diye bir kural yok:))size ii günler.hayırlı günler dilerim...:))))

ıyi günler Glazem,görüşmek üzere..
Pınar cıgım baktım tariflerin çok hoşlar bir de foto eklesen tam süper olacak

eklemeye calısacagım lıbyanam.ben hızlı hızlı sıze tarıf edeyım,sonrada fotoları eklıım dedım cnm.ama ben oraya gelecek olursam ınsallah kendı ellerımle yapar gosterırım sana butun kızlar toplanır yerız ben kendıme yandas arıyorum zaten dunya tombık olsun dıyedelikafadulden.opuyorum cok.allaha emanet canım.

Arkadaşlar tarifler için çok teşekkür ederim, ne becerikli hanımlarsınız siiiizzzza.s. Libyanacığım bu krep pasta muhakkak denenir, eşimle karar verdik cuma günü malzemelerini alıp yapacağım..Ellerinize sağlık...

Pınarcıgım bekliyorum seni inşaAllah..
Eminim çok hoş vakit geçireceğiz iki homini gırtlak hihihihi :*
ınci Mercan,evet hem kolay hem leziz can
denersin inş.
Biz de şimdi eve geldik alışverişteydik ,yemeğe diye çıktık..
çok hoş bir akşamdı..
Uğramadan uyumayayım dedim:*
iyi geceler kuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…