Libya Paylasim Alani(Tanisma)

YAAA SEYYİDELEEEERRRRR SABAH ELHAYİR MİNE LİBYA :sm_cool: Hepinize çok güzel,huzurlu bir gün diliyorummmmm gönül arkadaşlarım :1hug:a.s.

Miracle döfücem heee nereye kaçtın yine
eve geçiyorsundur kesin
paydos..
:)

uzuun bı paydos oldu bu :1rolleyes: ama mecburıyetten.
evden baglanamıyom bugunlerde nette sorun var
hem burda kalmak akla zıyan
zaten kıloma kılo katıyom su gunlerde krepler pastalar sarmalar...
seytan durtuyo cokacimcoook

sevgıler oburcuklarım :roflol:

bende bugun ızınlıydım 23 nısan sebebıyle.kızçemle güzel bir gün geçirdik.önce dolaştık yemek yedık sonra bir arkadasta bulustuk ıs arkadaslarımla guzel gectı az once geldık.ama yurekten soyluyorum arkadaslarım benım yuregımde hepınızın yerı var ve uzak kalınca sızı de ozluyorum.eve gelır gelmez acıorm hemen forumu.allaha emanet olun hepınızı sevgıyle kucaklıyorum.:1hug::asigim:

Ayy Pınarım benim, bende kalkar kalkmaz açıyorum siteyi sizleri görebilmek için,hergün evimdesiniz. :1hug: Bugün bir ağırlık,yorgunluk vardı üzerimde sanki ama kendimi şööyylleee bi toplayıp geldim yine:dance: Senin de mi kızın var maşallah. Libyana ve sen 23 nisanı yavrularınızla geçirdiniz yani,ne güzel:asigim:

İNCİM GÜNAYDIN.ARKADASLARIM HEPINIZIN GÜNÜ AYDINLIK HAYIRLI VE HUZURLU OLSUN.KIZIMA BABASININ YOKLUGUNU HISSETTIRMEMEK ICIN MAKSİMUM ÇABA SARFEDIYORUM AMA YINEDE HISSEDIYOR.DUN SABAH OYLE SÖZLER SÖYLEDİKİ KESİNLİKLE 3 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN SÖZLERİ DEĞİLDİ.GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ UÇAĞA GİDELİM ANNE DEDİ NEREYE GİDELİM KIZIM DEDİM LİBYAYA DEDİ.ANNECĞM BABAN ŞİMDİ ÇALIŞIP PARA KAZANIYOR SANA CİCİLER ALDIK BAK O PARAYLA DEDİM BANA BİR DAHA BİRŞEY ALMA ANNE BABAM GELSİN DEDİ OARADA SÖZ TÜKENDİ ZATEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.GÖZÜMDEN YAŞLAR DÖKÜLDÜ.ONUDA SORDU KIZIM ESNEDİM YA ANNECGM ONDAN DEDIM.RABBİM KİMSEYE AYRILIK VERMESİN.HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.HAYIRLI CUMALAR.:1hug:

Pınarcığım çok akıllı bir kızın var maşallah. Allah sana ve babasına bağışlasın onu. O yaştaki bir çocuk bu cümleleri kurabilir çünkü annenin ve babanın yokluğunu farkedecek bir yaşta.. Bence bu cümleyi(BABAN ŞİMDİ ÇALIŞIP PARA KAZANIYOR SANA CİCİLER ALDIK BAK O PARAYLA ) ona fazla kullanma çünkü babasının yokluğundan kendini sorumlu hissedip bir suçluluk duygusuna kapılabilir. Bence ona doğruyu söyle yani gidememe nedenini. Allah tez zamanda hayırlısıyla seni Eşine, güzel yavrunu da babasına kavuştursun inşallaaaahhhhh. Allah başka ayrılık yaşatmasın..İnan kendi yavrummuş gibi duygulandımsenağlama Ama çok şükür vuslatı olacak bir ayrılık... alkisalkisalkis Kendinize dikkat edin.Allah yardımcınız olsun eşlerinden ayrı olan arkadaşlarımm:teselli:

çok doğru düşünmüşsün incim ben bunu düşünemedim o an gerçekten.bir anda tokat gibi geldi yavrumun sözleri ama senin yaklaşımın çok daha doğru kesinlikle.inşallah tez zamanda kavuşuruz hayırlısıyla da ne sorular olur ne cevaplar hayatımızda.ilgin ve güzel duaların içinde allah razı olsun arkadaşım.:1hug:

Pınarım ben gerçekten kendime güzel arkadaşlar bulmuşum burada anladım. Yüzyüze görüşemesek bile birlikte olduğumuza inanıyorum. Sıcak merhabalar,güzel ve içten dualar,tavsiyeler,tarifler... paylaştığımız ne kadar çok şey var aslında a.s. Hem sizlerle tanıştığımdan bu yana aileme olan özlemimde hafifledi.Allah hepinizden razı olsun güzellerim benimŞeniz Hem dünya küçük derler bakarsınız toplanmışız bir yerde.kaydirigubbakcemile5 . Burada olmazda Türkiye'de inşallah...kızışına öpücükler, inşallah bende size bu yönde güzel haberler veririmecrin_bebek: hayırlı bir bebek haberi gibi):1rolleyes:

Allahtan hayırlısı canım kardesım hayırlı zamanda gelsın ınsallah hayırlısıyla.kımseye mahrumıyetını yasatmasın rabbım.yuregımıze dusen ısık aynı yerden,kaydirigubbakcemile5a.s. bundandır bırlıktelıgımız.hepınızden Allah razı olsun.

libyalılarım yapın bakalım tatilinizi.yarında buradaki kardeşleriniz tatil yapacak inşallah.dün hep cumartesi sandım tatildi ya bugünde pazardı ne güzel kafamda.acı gerçeği sabah çalan saatin sesiyle ayırd ettim.ondan hazımsızlıım.öpüorm hepinizikaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel dedin,çok hoşuma gitti pınarım alkisalkisalkis Ben ve eşim hala alışamadık Cuma tatiline.. Biz tatili yarıladık bile ama sizin tatile de az kaldı...sırnaşık şey delikafadulden Çalışan için tatilin tadı çok ayrı değil mi? Bide çabuk geçmese..-tatlicadiarzu-

AYNEN BE CANIM SORMA PAZARTESIDEN CUMAYA YUZYILLAR GIBI CUMADAN PAZARTESIYEYSE SANKI 1SAAT.BU KADAR MI ÇABUK GEÇER.AMA BEN ZATEN EN ÇOK ŞU SAATLERİ SEVİYORUM VUSLATI BEKLEMEYİ YANİ.YAVRUKUŞUMLA GÜZEL VAKİT GEÇİRMEYİ.RABBİM BUGÜNÜMÜZÜ ARATMASIN İNŞALLAH.BUNADA ŞÜKÜR.:Saruboceq:

cuma diye bu kadarda iptal olunmazki arkadaşlarım ama,özledim gelinn artık yaaaafkaydirigubbakcemile2

merhabalar hepınıze
dınlenemedıgım bı tatıl sorası yıne burdayım.
cok haklısın pınarcım tatıl ne cabuk gecıyo demı bıde 1 gun olunca dınlenecegıme yoruluyorum
herseye yetısmek ıcın daha coookkk fırın ekmek yemem lazım :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
herkese merhabalar.umarım herkes iyidir.türkiyede özel sektörde 1 gün tatil.tabii o bir günde hiçbirşey yetişmez ve dinlenmek ne mümkün.ama bizim gibi bütün günü evde geçiren bayanlar için tatil gerçekten tatil gibi geçiyor.havalar çok kötü yağmur yağıyor.güneşli olsada parka bahçelere gitsek.çok özledim açık havada dolaşmayı....herkese güzel günler diliyorum:))))

canım mıraclem keske yanında olsaydım da faydam olabılseydı sana gercekten cok zor bırsey hem ıste calıs hem evde.benım kızıma da annem bakıyor.hafta sonu oldugu zaman dıyorkı benım tatılım basladı hem evıne yet hem cocuguna ben gıdıyorum.bende dıyorum kı anne benım mesaım ne zaman bıtecek?:1no2:hıc bıtmeyecek galıba.Rabbımde bıtırmesın bosver tatlı dert bunlar oyle degılmı?Allaha emanet ol cnm.:1hug:a.s.

Heeyyyyy merhaba arkadaşlarıııım hihoyyyt . Ooo glazemcim sende benim gibi çoğunlukla evdesin yaniii Çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin, özellikle havalar ısınıp heryer cıvıl cıvıl olduğu zamansositososito İstanbul'da çalışırken evimizin koltuklarını bilee öyle özlerdim ki, bazen evden çıkmadan şöyle bir bakardım odaya sırnaşık şey.. Ya her mesleğin zorluğu var muhakkak ama insanlarla uğraşmak,onlara laf anlatmak çok zoorrr. Şimdiki halimden memnunun galiba yerimseniben.. Allah hepinizin gönlüne göre versin canlar.

samımıyetın ıcın cok tesekkur ederım pınarcım :1hug:
bıde kızın var senın ısın daha zor ama bende acemıyım henuz naniknanik
maalesef cnm mesaımız hıc bıtmeyecek ve sanırım artarak cogalacak
annemızın evındeyken hersey cok kolay gıbı gelırdı
ne varmıs cnm yemekte temızlıkte derdım
hııccc de oyle degılmıs kafamçokkarıştı
ama dedıgın gıbı tatlı yorgunluklar bı aıle kurmak aılene sahıp cıkmak esınle cocugunla mutlu bı hayat surmek hıc kolay degıl. ve hersey bızım elımızde.
karsılıgında alınan bı guler yuz sevgı sozcuklerı dunyaya bedel :asigim:

Ooo glazemcim sende benim gibi çoğunlukla evdesin yaniii

eevet çoğunlukta evdeyim.çalıştığım günleri çok özlüyorum.bekarken çalışıyordum.evlendim işimden ayrıldım.evde oturmak gerçekten çok sıkıcı.kendi evim yok şu anda kayınvalidemde kalıyorum.libyaya gidince ilk evimiz orda olcak.çok heyecanlıyım.inşallah mutlu mesut günler geçiririz.huzur dolu bi evim olsun bana yeter.eşya mal mülk hiç umrumda değil.eşimle huzurlu olayım bana yeter.iyi akşamlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…