Miracle döfücem heee nereye kaçtın yine
eve geçiyorsundur kesin
paydos..
:)
Ayy Pınarım benim, bende kalkar kalkmaz açıyorum siteyi sizleri görebilmek için,hergün evimdesiniz. :1hug: Bugün bir ağırlık,yorgunluk vardı üzerimde sanki ama kendimi şööyylleee bi toplayıp geldim yine:dance: Senin de mi kızın var maşallah. Libyana ve sen 23 nisanı yavrularınızla geçirdiniz yani,ne güzel:asigim:
Pınarcığım çok akıllı bir kızın var maşallah. Allah sana ve babasına bağışlasın onu. O yaştaki bir çocuk bu cümleleri kurabilir çünkü annenin ve babanın yokluğunu farkedecek bir yaşta.. Bence bu cümleyi(BABAN ŞİMDİ ÇALIŞIP PARA KAZANIYOR SANA CİCİLER ALDIK BAK O PARAYLA ) ona fazla kullanma çünkü babasının yokluğundan kendini sorumlu hissedip bir suçluluk duygusuna kapılabilir. Bence ona doğruyu söyle yani gidememe nedenini. Allah tez zamanda hayırlısıyla seni Eşine, güzel yavrunu da babasına kavuştursun inşallaaaahhhhh. Allah başka ayrılık yaşatmasın..İnan kendi yavrummuş gibi duygulandımsenağlama Ama çok şükür vuslatı olacak bir ayrılık... alkisalkisalkis Kendinize dikkat edin.Allah yardımcınız olsun eşlerinden ayrı olan arkadaşlarımm:teselli:
Pınarım ben gerçekten kendime güzel arkadaşlar bulmuşum burada anladım. Yüzyüze görüşemesek bile birlikte olduğumuza inanıyorum. Sıcak merhabalar,güzel ve içten dualar,tavsiyeler,tarifler... paylaştığımız ne kadar çok şey var aslında a.s. Hem sizlerle tanıştığımdan bu yana aileme olan özlemimde hafifledi.Allah hepinizden razı olsun güzellerim benimŞeniz Hem dünya küçük derler bakarsınız toplanmışız bir yerde.kaydirigubbakcemile5 . Burada olmazda Türkiye'de inşallah...kızışına öpücükler, inşallah bende size bu yönde güzel haberler veririmecrin_bebek: hayırlı bir bebek haberi gibi):1rolleyes:
Ay ne güzel dedin,çok hoşuma gitti pınarım alkisalkisalkis Ben ve eşim hala alışamadık Cuma tatiline.. Biz tatili yarıladık bile ama sizin tatile de az kaldı...sırnaşık şey delikafadulden Çalışan için tatilin tadı çok ayrı değil mi? Bide çabuk geçmese..-tatlicadiarzu-
merhabalar hepınıze
dınlenemedıgım bı tatıl sorası yıne burdayım.
cok haklısın pınarcım tatıl ne cabuk gecıyo demı bıde 1 gun olunca dınlenecegıme yoruluyorum
herseye yetısmek ıcın daha coookkk fırın ekmek yemem lazım :çok üzgünüm:
herkese merhabalar.umarım herkes iyidir.türkiyede özel sektörde 1 gün tatil.tabii o bir günde hiçbirşey yetişmez ve dinlenmek ne mümkün.ama bizim gibi bütün günü evde geçiren bayanlar için tatil gerçekten tatil gibi geçiyor.havalar çok kötü yağmur yağıyor.güneşli olsada parka bahçelere gitsek.çok özledim açık havada dolaşmayı....herkese güzel günler diliyorum:))))[/QUOTE
sanada mrb glazem.a.s.Allaha şükür iyiyiz biz babamızı özlemek dışında.bugün hava güzel burada allaha şukur.kızımı bıraz gezdırmeye karar verdım bende allah ızın verırse.aksamda kızkardes gıbı oldugum bır dostum var ona gıdecegım bu aksam cevap yazamazsam kusuruma bakmayın.opuyorum herkesıkaydirigubbakcemile5
canım mıraclem keske yanında olsaydım da faydam olabılseydı sanagercekten cok zor bırsey hem ıste calıs hem evde.benım kızıma da annem bakıyor.hafta sonu oldugu zaman dıyorkı benım tatılım basladı hem evıne yet hem cocuguna ben gıdıyorum.bende dıyorum kı anne benım mesaım ne zaman bıtecek?:1no2:hıc bıtmeyecek galıba.Rabbımde bıtırmesın bosver tatlı dert bunlar oyle degılmı?Allaha emanet ol cnm.:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?