Merhaba canım.
Evet gelirler nasıl olsa sonra,sorarız onlaraasengözlerimebaksanab (aman iyi olsunlar da),buluşma noktamız burası :1hug:
Kızışın nasıl, ne zaman geleceksiniz buralaraa inşalllah
normaldır cnm gıttıkce kalabalık bı aıle oluyoz karısabılır yerimsenibenEvet ya, kusuruma bakma kardeş
Aslında biliyordum ( aayyy) ama biran karıştırdım kafamçokkarıştı Ne diyelim, bebişinde olur inşallah. Nasıl geçiyor günlerin...
Hoşgelddiiiiiiinnnn,a.s. İyi olunda yeter bu.alkisalkisalkis Arkadaşlar içimizden birini bile göremeyince merak etmeye başlıyorum, sizleri görmeye alıştım...
Merhaba glazemim ay canım benim bende evlendikten sonra Ankara 'da kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum,Bir odamız var.Bizimde ilk evimiz Libya'da oldu 3 aydır da buradayız. Sana şunu itiraf edebilirim ki insanın kendi evi gibisi yok. İstediğin gibi evde rahat dolaşabiliyorsun,seninde tahmin edebileceğin gibi. çok güzel yaa,istediğin gibi düzen koyuyorsun kendine. Ama inşallah Allah hepimize sağlık ve hayırlı kazançlar versin bizimde Türkiye'de evimiz olur inşallah. Kendi ailenle aynı şehirde misiniz peki?
annem ve abim dışında bütün akrabalarım buradalar.kendi evim olsun başka bişey istemiyorum.kader arkadaşıymışız.türkiye'ye dönünce elbette evimiz olcak ancak biraz sabırlı olmak gerek.annemi çok özlüyorum ama hergün telefonda konuşuyoruz.bazen msn den kameralı görüşüyoruz.libya'ya gidince de internetten görüşücez.abimler istanbulda oturuyor.biz türkiye'ye geldiğimizde kısmet olurda istanbul'da otururzsak annem de oraya taşınacak.çok güzel olcak herşey:))))))))
Olsun be kızlar buna da çok şükür,bizim için hayırlı olan budur. Pınarım, çok haklısın huzur olsun en başta ,Allah bizlere güzel evlilikler nasip etmiş, ev sonra da olsa olur. Ailelerimizle aramıza hoş muhabbetler versin.
Glazemcim, inşallaaaahhh istediğiniz gibi olur. Benim ailemde İstanbul'da oturuyor. Ama biz Allah nasip ederse eşimin memleketinde (Ankara) oturacağız.. Bende annemi çok özlüyorum ve özleyeceğim de...
Allah hepimize sabır, anlayış versin bu konuda. Yıllar sonrada yazıştığımız da kendi evlerimizden yaşışacağız inşallah, hatta birbirimize misafir bile olabiliriz.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?