Libya Paylasim Alani(Tanisma)

sanada mrb glazem.a.s.Allaha şükür iyiyiz biz babamızı özlemek dışında.bugün hava güzel burada allaha şukur.kızımı bıraz gezdırmeye karar verdım bende allah ızın verırse.aksamda kızkardes gıbı oldugum bır dostum var ona gıdecegım bu aksam cevap yazamazsam kusuruma bakmayın.opuyorum herkesıkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sana iyi gezmeler canım.iyi akşamlar.............

Merhaba glazemim ay canım benim bende evlendikten sonra Ankara 'da kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum,Bir odamız var.Bizimde ilk evimiz Libya'da oldu 3 aydır da buradayız. Sana şunu itiraf edebilirim ki insanın kendi evi gibisi yok. İstediğin gibi evde rahat dolaşabiliyorsun,seninde tahmin edebileceğin gibi. çok güzel yaa,istediğin gibi düzen koyuyorsun kendine. Ama inşallah Allah hepimize sağlık ve hayırlı kazançlar versin bizimde Türkiye'de evimiz olur inşallah. Kendi ailenle aynı şehirde misiniz peki?

Merhaba canım.
Evet gelirler nasıl olsa sonra,sorarız onlaraasengözlerimebaksanab (aman iyi olsunlar da),buluşma noktamız burası :1hug:
Kızışın nasıl, ne zaman geleceksiniz buralaraa inşalllah

Merhaba canım.
Evet gelirler nasıl olsa sonra,sorarız onlaraasengözlerimebaksanab (aman iyi olsunlar da),buluşma noktamız burası :1hug:
Kızışın nasıl, ne zaman geleceksiniz buralaraa inşalllah

malum tukıyede pazar burda olanlarda lıbyalılar :lepi:
bı karısıklık oldu sanırım cnm ben lıbyadayım bebısım yok henuz yerimseniben

Evet ya, kusuruma bakma kardeş
Aslında biliyordum ( aayyy ) ama biran karıştırdım kafamçokkarıştı Ne diyelim, bebişinde olur inşallah. Nasıl geçiyor günlerin...

Evet ya, kusuruma bakma kardeş
Aslında biliyordum ( aayyy ) ama biran karıştırdım kafamçokkarıştı Ne diyelim, bebişinde olur inşallah. Nasıl geçiyor günlerin...
normaldır cnm gıttıkce kalabalık bı aıle oluyoz karısabılır yerimseniben
valla zaman nası gecıyo anlamıyom. ısten eve evden ıse.
bıraz monotonlastık ama normal sanırım
sen napıyosun hamarat kardesım :1hug:

Valla canım bende evin içinde oradaan oraya...kaydirigubbakcemile3 Dışarı da çıkıyoruz arada tabi,öyleee geçiyor. Azıcık tv nin karşısında kalınca bakıyorum ki oturup kalmışım,tembelleşmemek için kendime iş buluyorum bir şekilde.Senin İşin yorucu değildir umarım..

canlarımmm ben geldımm.sızı ıhmal ettım kusuruma bakmayın.aksam 6 gıbı geldık eve kızımla.ondan sonra yemek hazırladım babamlar geldı falan derken ancak fırsat oldu yazmaya.hepınızı cok ozledım.umarım herkes ıyıdır...kaydirigubbakcemile5

Hoşgelddiiiiiiinnnn,a.s. İyi olunda yeter bu.alkisalkisalkis Arkadaşlar içimizden birini bile göremeyince merak etmeye başlıyorum, sizleri görmeye alıştım...

Hoşgelddiiiiiiinnnn,a.s. İyi olunda yeter bu.alkisalkisalkis Arkadaşlar içimizden birini bile göremeyince merak etmeye başlıyorum, sizleri görmeye alıştım...

hoşbulduk incim.allaha çok şükür iyiyim.ama ne yazıkki yatmak zorundaım çünkü sabah 6 30 da uyanmam gerek malum pazartesı.yarın ısyerınden gorusuruz.opuorm.allaha emanet ol.:1hug:

annem ve abim dışında bütün akrabalarım buradalar.kendi evim olsun başka bişey istemiyorum.kader arkadaşıymışız.türkiye'ye dönünce elbette evimiz olcak ancak biraz sabırlı olmak gerek.annemi çok özlüyorum ama hergün telefonda konuşuyoruz.bazen msn den kameralı görüşüyoruz.libya'ya gidince de internetten görüşücez.abimler istanbulda oturuyor.biz türkiye'ye geldiğimizde kısmet olurda istanbul'da otururzsak annem de oraya taşınacak.çok güzel olcak herşey:))))))))

BENDE SİZİNLE KADER ARKADASIYIM CANLAR.EVLENINCE IKI YIL ESIMIN AILESIYLE YASADIK IRAKTA.TURKIYEYE DONDUK BURADA DA ANNEMLEYIZ.BIZIMDE HENUZ EVIMIZ OLMADI.ALLAH HEPIMIZ HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.HUZUR OLSUN GERISI BOŞ NE ZAMAN NE MEKAN OYLE DEGILMI??OPUYORUM HEPINIZI ALLAHA EMANET OLUN.kaydirigubbakcemile5a.s.

Olsun be kızlar buna da çok şükür,bizim için hayırlı olan budur. Pınarım, çok haklısın huzur olsun en başta ,Allah bizlere güzel evlilikler nasip etmiş, ev sonra da olsa olur. Ailelerimizle aramıza hoş muhabbetler versin.

Glazemcim, inşallaaaahhh istediğiniz gibi olur. Benim ailemde İstanbul'da oturuyor. Ama biz Allah nasip ederse eşimin memleketinde (Ankara) oturacağız.. Bende annemi çok özlüyorum ve özleyeceğim de...

Allah hepimize sabır, anlayış versin bu konuda. Yıllar sonrada yazıştığımız da kendi evlerimizden yaşışacağız inşallah, hatta birbirimize misafir bile olabiliriz.kaydirigubbakcemile5

İNŞALLAH İNCİM RABBİM AGZINDAN DUYSUN İNŞALLAH.AĞZIMIZIN TADI KAÇMASIN DA BEN HERŞEYE RAZIYIM.MADDİ OLAN HERŞEY GELİP GEÇİCİ YALNIZ MANEVIYAT BAKİ.RABBİM EKSIK ETMESIN.BI DE AYILIK OLMASAYDI DIYECEGIM AMA YUTUYORUM RABBIM BASKA AYRILIK VERMESIN.HEPINIZE HAYIRLI YUVALARDA HUZURLU GUNLER DILIYORUM..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

AZ DAHA UNUTUYORDUM GÖRMEK ıSTEYENLER ıÇıN KÖSTEBEK PASTAMI HAFTA SONU RESıMLEDıM GERCEKTEN GÜZEL OLDUalkisalkisalkisDENEMENIZI TAVSIYE EDERIM.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…