Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Aaaammiinnnn canım inşallah. Ayyy pastamı dedin, hemen görmeliyim bunu :sm_cool:.. Ama nasıl görebilirim tariflerini canım. Bulamıyorum adını :sm_confused: Müsaitsen bi anlatabilir misin, sabırsızlanıyorum Şimdiden ellerine sağlık can canım.

incim benim ismimi tıkla sayfamda recıpes bolumunde ıstedıgıne bakabılırsın ama sadece kostebek pastam resımlı sımdılıkcokacimcoookhadı bakalım bır dene.eger olmazsa baska bır yoldan gıdelm
kaydirigubbakcemile5

Pınarım, aayy çok teşekkür ederim yaa Şeniz Başardım sayende...Pastan müthiş görünüyor ve hafifte sanırım a.s. Bu arada blog yazılarına da baktım özellkile ' benim mucizem ' adlı yazın beni çok duygulandırdı. Az önce 'akıl oyunları' filmini izlemiştim, filmin üzerine bu yazın tüylerimi diken diken etti. Rabbim 2 cihanda da hep mutlu etsin sizi.

ÜÜffff hamarat arkadaşlarım benim süper tarifleriniz var a.s.. Onlara bakmaktan yemek hazırlayamayacağım. Eşim gelince soracak ' günün nasıldı'. 'ay süper tarifler öğrendim canım bugün'..... AMA ORTADA BİŞİ YOK :roflol:
Pınarcım tekrar teşekkür ederim canım,böylelkle her tarifi görebiliyorum. Ellerinize sağlık.

Libyanacığım nerelerdesin sen ya, seninde süper ve çok farklı tariflerin var, hepsi için teşekkür ederim.. Ben gidipte şu havuç görünümlü patatesi yapayım:sm_cool:

PASTA ÇOK HAFıF ıNCıM DENEMENı TAVSıYE EDERıM.TARIFLERI BULABILMENE SEVINDIM.BıRDE DENESEN ıYı OLACAK SANIRIM YOKSA EŞıN KADINLAR KULÜBÜNÜ BOMBALAR MAZALLAHkaydirigubbakcemile3ÇOK ÖPÜYORUM Bı TANEM ALLAHA EMANET OL.hihoyyyt

:Saruboceq:AYRICA GUZEL DUAN ICINDE ALLAH RAZI OLSUN ARKADASIM RABBIM HERKESI MUTLU ETSIN INSALLAH.HUZURUMUZU EKSIK ETMESIN

Sağol canım. Haklısın sırnaşık şey Çok şükür ki eşim benim böyle arkadaşlarımla beraber olup bişiler paylaşmama çok memnun oluyor, O'da beni düşünüyor işte aman sıkılmasın diye:asigim: Ama dediğin gibi çokta kaptırmamak lazım, işin içinde aç kalmakta var di mi:roflol:

bitanem tamamen şaka takıldm.sakın ola kırmış olmayayım sözümle çok üzülürüm:1hug:.eşimde allah bin kere razı olsun anlayışlıdır ööle. önüne bir salata yapıp koysam bu niye böyle demez.ince eleyip sık dokumaz.allaha bin şükür bak anlayışlı eşlerimiz var demi kardeş.allah hepimizi daim mesut etsin inşallah.:Saruboceq:

Ay canım aşk olsun , kırıcak bişi demedin ki, hatta güldüm bile sırnaşık şey . Valla bende bugün aynen öyle yaptım, bir makarna,salata.. yerimseniben. Bazen bir uyuşukluk geliyor ama itiraf edeyim bugün ki meraktan oldu:roflol: oturdum, tariflerinizi kopyaladım hep. Ne zaman yapılıp masamıza gelecek bakalım...sırnaşık şey

Glazemcim, inşallaaaahhh istediğiniz gibi olur. Benim ailemde İstanbul'da oturuyor. Ama biz Allah nasip ederse eşimin memleketinde (Ankara) oturacağız.. Bende annemi çok özlüyorum ve özleyeceğim de...

Allah hepimize sabır, anlayış versin bu konuda. Yıllar sonrada yazıştığımız da kendi evlerimizden yaşışacağız inşallah, hatta birbirimize misafir bile olabiliriz.

inşallah allah dualarımızı kabul eder.yıılar sonra sizi evime beklerim inşallah türkiye'de olursanız.hepinizi çok çok öpüyorum...

buradayım....
bu hafta çok dolu geçti,haftasonu nasıl geldi anlamadım.yarında dahil 3 gün tatil.ben gene sıkılıcam ama.çünkü tatil günleri genelde sıkılıyorum.kayınvaldemler evde oluyor ve hiçbirşey yapmıyoruz.hafta içi çalıştıkları için evde kimse olmadığından çok rahat kendi kendime takılıyorum.görümcem de yok kapadokyaya gidiyor.ev sessiz anlayacağınız.(((

Olsun nete girersin sende, konuşuruz arasıra. a.s Anlıyorum seni bende Türkiye'de iken hergün hepbirlikteydik,görümcem,annem,babam...ama benim yanımda eşimde vardı çok şükür. Bazen çekilirdim odama kitap okurdum. Ee bambaşka bir evdesin, kişiler farklı, şehir farklı.. Ama Allah onlardan razı olsun hep anlayışla karşıladılar. Güleryüze güleryüzle karşılık verdiler. Bak ben hep buradayım,nette bir sorun olmadıkça konuşmaya hazırım seninle...:teselli:

kızlar ben geldım nıhayet ama kımsecıkler yok nerdesınısss?ben bır yogun calıstım anlatamam 2 gundur sankı ustumden kamyon gectıkaydirigubbakcemile.sgk sıstemınde bır degısıklık mı varmıs ne öldürdüler bizi gece 10 a kadar çaıştık dün kimse mağdur olmasın diye biz meftah oluoduk az daha.-tatlicadiarzu-işte böyle.sizler nasılsınız.

Sağol canım. Ama çalışmak iyidir ya,muhakkat zorluğu olur ama alışınca evde durmakta zor oluyor. Hele bilgisayarın karşısına oturunca kalıyorum öööyyleee. İyice şişeceğim vallaa:roflol:

Sağol canım. Ama çalışmak iyidir ya,muhakkat zorluğu olur ama alışınca evde durmakta zor oluyor. Hele bilgisayarın karşısına oturunca kalıyorum öööyyleee. İyice şişeceğim vallaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…