Libya Paylasim Alani(Tanisma)

libya'da tatil kocam nette yok işyerinden girebiliyor sadece ama telefon etti konuştuk:) soalsun hergün görüşüyoruz.nette olmazsada telefon ediyor.burdada tatil bugün herkes evde.görümcem gece kapadokyaya gidiyor 3 gün yalnız yatacam odada:))) herkesin günü güzel geçer inşallah.....

Ooh ne güzel glazemcim, telefonlada olsa hasret giderebiliyorsunuz.Ama özlemişsindir eşini yaa:asigim: Eee ne zaman geliyorsun inşallah Libya'ya belli mi?

MRB KIZLAR.BENDE BOL BOL GEZIP DUN AKSAM GELDIM EVIME.AMAAAN INSANIN EVı GıBıSı YOK VALLAHı BıN ŞÜKÜR.SıZLERıDE ÖZLEDıM ÇOK NABIONUS BAKALIM HATUNLAR???2GUN KAPALI KALMIS BENIM YOKLUUMA DENK GELDI SUKUR YOKSA DAHIL OLAMADM DIE UZULURDM.EE ANLATIN BAKEM NELER YAPTINIZ ???ÖPÜORM HEPıNıZıhihoyyyt

GLAZEMCııM AYNI DERTTEN MÜZDARıBıZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADAŞIM RABBıM KıMSELERı AYRI KOYMASIN BıZıMKıNıDE TEZ BıTıRSıN HAYIRLISIYLA ıNŞALLAH...kaydirigubbakcemile5

Sağol canım. Ama çalışmak iyidir ya,muhakkat zorluğu olur ama alışınca evde durmakta zor oluyor. Hele bilgisayarın karşısına oturunca kalıyorum öööyyleee. İyice şişeceğim vallaaa:roflol:

HAKİKATEN ÖYLE İNCİM İNSAN ÇALIŞMAYINCA BUNALIYOR ÇOK .BEN IRAKTAYKEN KENDIMI İŞE YARAMAZ HİSSEDİYORDUM ŞİMDİ İSE KENDİME GÜVENİM ÇOK DAHA FAZLA.GERÇİ ORADA HİÇBİR SOSYAL FAALİYETİN OLMAYIŞININ BUNDAKİ ETKİSİ BÜYÜKTÜR AMA NETİCEDE BÖYLE HİSSEDİYORDUM YANİ.HAMİŞKEN BİDE DUYGUSALLIK EKLENİNCE İİCE BUNALMIŞTIM:CüvCüv: MAVİŞİM GELİNCE BAYAĞI BİR FAALİYET YARATMIŞTI SAOLSN.kaydirigubbakcemile3

Ayyy çok şükür ya, kaç dündür açılmıyordu sayfa. Hergün denedim, dünde bizim bağlantı yoktu. Artık görüşebiliriz caannlaaarrr kaydirigubbakcemile5 Pınarcığım, bizimkilerde bana 'bir bebeğiniz olsun sana yoldaş olur' diyorlar ama inşallah a.s Desene hem yoldaş hem tatlı bir uğraş oluyor sırnaşık şey Maşallah mavişine,öp onu benim için olur mu:asigim:

Ev ayarlamak baya zor galiba,Allah yardımcınız olsun. Çpk şükür biz buraya gelmeden şirket ayarlamıştı evi,bir takım eşyaları... Şimdi sen ne merak ediyorsundur buralarııı... İnşallah tez zamanda kavuşursun eşceğizine:1hug:

canım bizim şirkette ayarladı evi de ev çok kötü.biz orda oturmak istemiyoruz.şirkette ısrar ediyor orası olcak diye.bizde eksikleri yaptırmaya çalışıyoruz.yoksa ben çoktan ordaydım.eşimi çok özledim:)))

Ay ay ay kıyamaaam özlersin tabii:teselli:, vizen çıkmışya çok şükür, evde halledilir inşallah kavuşursunuz.. Eşim tripolide çalışırken bir ev tutmuştu (o zaman nişanlıydık tabi) sakın Türkiye'deki gibi hayal etme gelince beğenmeyebilirsin diyordu. Baya düzenleme yapmışlardı ama kısmet olmadı bile oraları görmek. Evlendik, kendisi de iş değiştirdi zaten, direk Tobruk'a geldik. Ama burada ki evimiz süper,yani tahminimden çok çok iyia.s Önemli olan içinde mutlu yaşamak. İnşallah herşey halledilir,biran önce hayırlısıyla yeni evinde oturursunuz:teytey:

zaten tahmin ediyorum burdakiler gibi evler olmadığını ve zaten resimlerini çekip yolladığından evi gördüm.büyük bir hayal kırıklığı.nede olsa bu ilk evimiz olcak.neyse allah herşeyin hayırlısını versin.iyi dileklerin çok teşekkür ederim.hayırlı günler dilerim....

Libya'dan hayırlı günler arkadaşlaaaarrrr, nerelerdesiniz? Anlaşılan yoğunsunuz bu sıralar.. Libyana uzun zamandır yoksunn, nerelerdesin kuzum seeennn?:sm_confused:

Merhaba kızlar Türkiye'den..Bir Tobruk/Libya doğumlu olarak hepinizi öpüyorum:1hug:

kaydirigubbakcemile3incim ancak bakabildm gerçekten hem hastanede hem evde çok yoğundum.fırsat olmadı bir türlü.ama eksıklıgınızı hıssedıyorum o ayrıııııı.cok ozledım hepınızı.

glazemim allah o evin içinde huzurla yaşamayı nasip etsin inşallah.ırakta süper lüks villalar vardı ama genellikle içinde İNSANlar yaşamıyordu.bu da onemlı.ınsallah guzel yureklı komsuların olur esınle de mutlu huzurlu bır yuvan olur.Rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın sızın ıcın...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…