Libya Paylasim Alani(Tanisma)

bacılar liby ile görüştm selamları var kendısının bıraz yogunmus ama bomba gıbı donecegını soyledı ınsallah...hihoyyyt

a.s.

merhaba çiğdemnaz şimdi neredesin??a.s.

Şimdi Türkiye de Adana da yaşıyorum cnm..Ailem Libya da beş yıl kalmış bende orda doğmuşum:CüvCüv:..ve ben 1 yaşındayken dönmüşüz..Yani ben hiç hatırlamıyorum:1no2: O kadar çok isterdim ki doğduğum ülkeyi görmeyii.
Annem hala çok özler Libya yı...

Pınarcığım,anlamıştım yoğun olduğunu yoksa senin aklın buralarda bilirim :1hug: Allah kolaylıklar versin canım.

Çiğdemnaz merhaba canım, ben de şuanda Tobruk'ta yaşıyorum eşimle. Söylediklerine göre buralarda çok şey değişmiş eskiye göre, ailen tekrar gelse tanıyamaz belkia.s . Kısmet belli olmaz tekrar gelirsiniz inşallah. Buarada dün bir rüya gördüm,kapımı bir genç kız çalıyordu, 'sana arkadaş olmaya geldim diyordu ' bana ( şeeyy burada benim komşum yok da ),demek ki seninle tanışacakmışım kaydirigubbakcemile5

Sağolsun kızlar bana çok iyi arkadaş oluyorlar,pınarım,libyanam,miraclem,glazemim hepinize teşekkür ederima.s.

sizde bana çok iyi arkadaş oldunuz.teşekkür ederim.sakın yalnız hissetmeyin kendinizi.komşunuz olmasa bile olsun biz varız:)))))))))))

incim benim dostluk arkadaşlık karşılıklı sen dostumsun ki ben dostunum cnm benim güzel yüreğin kilometreleri aşıp değiyor yüreğime..hiç yalnız değilsin yürüdüğümüz ışıklı yol aynı..kaydirigubbakcemile5:teselli:güzel duan içinde allah razı olsun.

NEREDESıNıZ YıNE CANLAR.BOŞLANMIŞ GÖRÜYORUM FORUMUMUZU SAHıP ÇIKALIM LÜTFENNNNNhihoyyyt

Sabahtan beri bağlantının açılmasını bekliyoruuummm:bbo: Evet pınarım ya, kızlar gelince sorarız onlara biiir biirr sengözlerimebaksanab . İyi haberlerini alırız inşllah. Buarada Türkiye' de havalar iyice ısınmış, kızışını da alıp çıkarsınız gezmelere yine...Ne güzel yanına küçük, şirin bir arkadaş oluyordur

ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR KIZIM YANIMDA O KÜÇÜCÜK BEDENİYLE ÖYLE KOCAMAN BİR YÜREĞE SAHİP Kİ ANNECİĞİNE DESTEK OLUYOR.O OLMASA BİRÇOK ŞEYİ YAPAMAZDIM.ANNE OLUNCA İNSAN YAVRUCUĞU OLMADAN BEŞ PARA ETMİYOR BENCE YANİ BANA BÖYLE GELİYOR...BİN ŞÜKÜR ONU VERENE...BİN DUA ONU HER İSTEYENE...:Saruboceq:

Pınarcığım harika ifade etmişsin duygularını alkisalkisalkis Sizi öyle güzel canlandırdım ki gözümde,Senin bu sözlerin üzerine yine tekrar tekrar 'anne olmak istiyoruuumm ' diyorum. O güzel duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Ya 'O' var diye hayatında, seni üzen şeylere bile takılmıyorsundur artık. Kendin için yaşamanın yanında O anne karnına düştüğü andan itibaren o'nun için de yaşıyorsun. Beslenmen ,davranışların,konuşman,koşuşturman 'o' var diye hayatında artık çok daha farklı oluyordur. 'herşeyin bellidir zamanı' diyorum ve bekliyorum:ecrin_bebek: Seni ve kızışını da öpüyorum..Şeniz

Pınarcığım, bugün neredeyse 8 saattir ayaktayım.. Dayanamayacağım ve uyumaya gidiyorum. Eşimin karnını doyurdum ve gönderdim, ben de bir güzellik uykusunu hakettim sanırım:jeyyar:Artık ne zaman kalkarım bilemem. Ama kalkar kalkmaz yine buradayımmmmirmirmirmir

arkadaşlar tripolide oturanlar acil kiralık ev arıyorum.eşyalı bana yardımcı olacak birileri var mı?

Bu sıralar internet bağlantısı sık kesiliyor, dün tekrar kesildi akşama doğru anca geldi..

Glazem kardeş, inşsllah bir ev bulursunuz, umutsuzlanma sakın. Birgün bu satırlara 'kızlaarrr bende geliyorum yazacaksın':lepi:

Bu sıralar internet bağlantısı sık kesiliyor, dün tekrar kesildi akşama doğru anca geldi..

Glazem kardeş, inşsllah bir ev bulursunuz, umutsuzlanma sakın. Birgün bu satırlara 'kızlaarrr bende geliyorum yazacaksın':lepi:.

Glazem kardeş, inşsllah bir ev bulursunuz, umutsuzlanma sakın. Birgün bu satırlara 'kızlaarrr bende geliyorum yazacaksın':lepi:.

Ya kızlar kusura bakmayın, yazdıklarım 3 defa iletiliyor sayfaya. Çok yer işgal ediyorumsırnaşık şey. Ama ilk denemem de iletimiyor, bende iletilene kadar gönderiyorum, sayfa açılınca bakıyorum ki, hepsi birden gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…