Pınarcığım harika ifade etmişsin duygularını alkisalkisalkis Sizi öyle güzel canlandırdım ki gözümde,Senin bu sözlerin üzerine yine tekrar tekrar 'anne olmak istiyoruuumm ' diyorum. O güzel duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Ya 'O' var diye hayatında, seni üzen şeylere bile takılmıyorsundur artık. Kendin için yaşamanın yanında O anne karnına düştüğü andan itibaren o'nun için de yaşıyorsun. Beslenmen ,davranışların,konuşman,koşuşturman 'o' var diye hayatında artık çok daha farklı oluyordur. 'herşeyin bellidir zamanı' diyorum ve bekliyorum:ecrin_bebek: Seni ve kızışını da öpüyorum..Şeniz
GLAZEMİM www.daleal.com a bak bi istersen uçmuş fiyatlar ama belki bulabilirsin..faydalı olması dileğiyle.allaha emanet ol cnmkaydirigubbakcemile5
bi de kuzucuk babasının yokluğunu iyiden iyiye hissetmeye başladı hastanenin kreşi için konuştum bugün olursa bakalım getırecegım ınsallah.belkı kafası dagılır cocugumun bıraz...bu konuda fikirlerinizi bekliyorum sizce doğrusu kreşe gelmesi mi evde annemle kalması mı?CADIARZU
benim de kuzenim babası yokken kreşe gönderildi ve sonuç çocuk okuldan nefret ediyor şimdi.bence annenle evde kalması daha iyi yaşı gelince zaten okula gidecek ve yeterince bıkıcak.ve eminim babasının yokluğunu kreşe gittinden sanıcaktır ve herkesi suçlayacaktır.daha çok küçük bizim gibi düşünmesi imkansız.ve lütfen bazı şeyleri bastırmak için çocuğa yüklenmeyin ve istemedi şeyleri yapması için zorlamayın.sözlerimde kusur ettiysem kusura bakmayım benim görüşüm bu.tabii annesi olarak siz en iyi kararı vereceksiniz.iyi günler dilerim...
Merhabalar..
Pınarım,kreş hususunda hassas davranman çok yerinde,öncelikle bunun için bir demet gül sunuyorum bıyırrr:)
Gelelim naçizane fikir ve önerilerime..
Anneliğin kutsiyetini destanlarca yazsam,hece hece dokusam,nefes nefes işlesem yüreklere yine de az gelir..Onun pamuk teninde uyumak,minik elleriyle uyanmak,öpücükleri ile süslemek yaşamının her anını..
Sarılmak o cennet kokusunu içine çekmek...Anlatılabilir mi bu duygular?Kainattaki canlılar adedenice hamdu senalar olsun,anne olmak bambaşka,aile olmanın hazzı çok derin..
Ki bu güzellik insana müthiş bir içgüdü armağan ediyor,yavrunun neye ihtiyacı olduğunu neyden mutlu nasıl mutsuz olduğunu kolaylıkla anlayabiliyorsun..Değil mi?
Dilde değil gönüldedir bu sevda..
Kreşe göndermek güzel lakiin çok ince eleyip sık dokumalı..0-6 yaş eğitimi inanılmaz mühim..Zaten 2 yaş civarlarında sendromlar başlıyor,bunu en iyi şekilde atlatmak gerek..
Sabrı herşeyin meyvesi..Ben şuna inanıyorum Anne herşeyin ilacı,çocuk annede rahatlar annede kendine gelir..Taa rahimde başlayan bir eğitimdir bu..Babanın önemi ve aşkı da tartışılmaz tabi..
GÜL YETİŞTİRMEK İÇİN TOPRAK OLMAK LAZIM..
Kolay değil hayırlı ve her açıdan sağlıklı evlatlar yetiştirebilmek,Allah bu bilinci hepimize nasip etsin..
Uzun yazdım biliyorum umarım faydalı olabilmişimdir,uzun zamandır inanılazm yoğunum bu kısıtlı vaktimde buraya uğramadan çıkmak istemedim..
Senin kreş düşünce babişinin yokluğunu hissetmesin diye mi?
Eğer ortamına alışırsa herşey süper gider ama baştan kopukluk yaşarsa kreş korkuları kabusa dönüşür..
Herşey sizin elinizde..
Çalışmak üretmek harkulade biz kadınlar için hele ki Annelik..Bir insan yetiştirmek..
Ben bu nedenlerden ötürü,meslek hayatımı şimdilik rafa kaldırdım çünkü hiçkimse anne gibi olamaz,onu saramaz..
Sidre tabi biraz daha aklı başında,daha büyük..Bazı şeyleri artık daha iyi anlayacak durumda..
Miya henüz 18 aylık:) onunla büyüyoruz onunla doyuyoruz..
Neyse ben kaçım gelirim yine..
tarif eklicem de
İnci Mercan çok teşekkür ederim balım,sürekli meşgalem var,artık önceki kadar açamıyorum kk..
hele bir de yaz geldi,dışarlarda doğayı keşiflerde gezilerdeyiz..
Türkiyeden gelen gazeteci arkadaşlarımız,misafirlerimiz,turistlerimiz oluyor,davet ediyor naçizane yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Libya maceramız 1 seneyi doldurdu,su gibi geçiyor ömür..Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..
Bir yandan minik aşkımızı yetiştirmek,öte yandan yoğun sosyal yaşam,misafirler,okumalar yazmalar çizmeler derken hayatımız tatlı telaşeler ile geçiyor..
Pınar İpekçi,sağol arkadaşım,hayattan lezzet almak için güzel düşünmeli daima değil mi..
Tamam senin yaptığın da en güzeli tevekkül bizim taktir Rabbimizin..Herşey Onun emrinde,Onun himayesinde..
Allah verdiğimiz hiçbir kararda bizleri utandırmasın..
Eee muhtar siz olun bakalım,benimgözüm üzerinizde:*
Kuruculardasn demirbaşlardan sayılırız :b lakin bu ara çok takılamadık işte ayrıyeten takip ettiğim ve ilgilenmem gereken en az 20 topik daha var..
Sadece buraya yazmıyorum ki kuşlar..
Şimdi rusça topiğime koşuyorum
rusçaya ilginiz varsa bekleriz efem
[/QUOTE
canım benım sen başbakanımızsın biz nacizane muhtarkaydirigubbakcemile3hiç lafı bile olmaz dediin şeyin gönüllerin sultanıŞenizçooook öpüyorum seni misafirin olmayı bende çok istiyorum.inşallah rabbim nasip eder hayırlısıyla can kardeşim.allaha emanet ol ceylişi öpüyorum.
Evet Pınarcığım öyle oldu bu sıralar sırnaşık şey, Buarada karar verebildiniz mi kreş konusuna.. İnşallah canım hayırlısı olsun, her çocuğun yapısı aynı olmuyor,ama kızın tam oyun çağında...Evde onunla eğitici oyunlar oynayacak kişi yoksa kreşi sevebilir gibi. İnnşalllaahhh en hayırlı karara yönlendirir Rabbim.
Libyanacığım maşallah ne yoğunsun, hep hayalimdir senin şuanda yaptıklarını yapabilmek, ama ortamım gereği şimdilik uzağım bu koşuşturmacalara. Kısmet belki bakarsın bizde Tripoli'ye geliriz ve sadece yazışma arkadaşı olarak kalmayızyerimseniben
Ve şu anda kalemimi defterimi aldım senin tariflerini yazıyorummm, maşallah maşallah. Ellerine sağlık canım, bende denenmiş tariflerinizi arşivliyorum ki, tekrar misafirli zamanlarıma dönünce bunları şöööyyyle bir bir sergileyeyim delikafadulden. Eşim pek fazla yiyemiyor, eee bende kendim için yapmak istemiyorum çağu zaman.
Pasta börek bahane Muhabbet Dostluk şahane kuşumdelikafaduldenEvet Pınarcığım öyle oldu bu sıralar sırnaşık şey, Buarada karar verebildiniz mi kreş konusuna.. İnşallah canım hayırlısı olsun, her çocuğun yapısı aynı olmuyor,ama kızın tam oyun çağında...Evde onunla eğitici oyunlar oynayacak kişi yoksa kreşi sevebilir gibi. İnnşalllaahhh en hayırlı karara yönlendirir Rabbim.
Libyanacığım maşallah ne yoğunsun, hep hayalimdir senin şuanda yaptıklarını yapabilmek, ama ortamım gereği şimdilik uzağım bu koşuşturmacalara. Kısmet belki bakarsın bizde Tripoli'ye geliriz ve sadece yazışma arkadaşı olarak kalmayızyerimseniben
Ve şu anda kalemimi defterimi aldım senin tariflerini yazıyorummm, maşallah maşallah. Ellerine sağlık canım, bende denenmiş tariflerinizi arşivliyorum ki, tekrar misafirli zamanlarıma dönünce bunları şöööyyyle bir bir sergileyeyim delikafadulden. Eşim pek fazla yiyemiyor, eee bende kendim için yapmak istemiyorum çağu zaman.
İnci Mercan çok teşekkür ederim balım,sürekli meşgalem var,artık önceki kadar açamıyorum kk..
hele bir de yaz geldi,dışarlarda doğayı keşiflerde gezilerdeyiz..
Türkiyeden gelen gazeteci arkadaşlarımız,misafirlerimiz,turistlerimiz oluyor,davet ediyor naçizane yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Libya maceramız 1 seneyi doldurdu,su gibi geçiyor ömür..Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..
Bir yandan minik aşkımızı yetiştirmek,öte yandan yoğun sosyal yaşam,misafirler,okumalar yazmalar çizmeler derken hayatımız tatlı telaşeler ile geçiyor..
Pınar İpekçi,sağol arkadaşım,hayattan lezzet almak için güzel düşünmeli daima değil mi..
Tamam senin yaptığın da en güzeli tevekkül bizim taktir Rabbimizin..Herşey Onun emrinde,Onun himayesinde..
Allah verdiğimiz hiçbir kararda bizleri utandırmasın..
Eee muhtar siz olun bakalım,benimgözüm üzerinizde:*
Kuruculardasn demirbaşlardan sayılırız :b lakin bu ara çok takılamadık işte ayrıyeten takip ettiğim ve ilgilenmem gereken en az 20 topik daha var..
Sadece buraya yazmıyorum ki kuşlar..
Şimdi rusça topiğime koşuyorum
rusçaya ilginiz varsa bekleriz efem
[/QUOTE
canım benım sen başbakanımızsın biz nacizane muhtarkaydirigubbakcemile3hiç lafı bile olmaz dediin şeyin gönüllerin sultanıŞenizçooook öpüyorum seni misafirin olmayı bende çok istiyorum.inşallah rabbim nasip eder hayırlısıyla can kardeşim.allaha emanet ol ceylişi öpüyorum.
kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Buyrun gelin seve sev ağırlarız gelince sana yaptıracağım ama mamaları zuhaha
Irak mutfağından esintiler sunarsın artıkın..
Şaka bir yana hele bir gelin de,bir ekmeği yarar içine domatesi peyniri koyar koşarız sahil kenarına var mı daha güzeli güzel muhabbetimizi eşliğinde delikafaduldenşakkıdı
İnci Mercan hıı can eşin neden yemiyor ki ne bak sen çeşit çeşit yap firmada yemesin eve gelsin bööölee dalsın mamalara :roflol: Sen de ki canım cicim bak beraber yiyelim,sevdamız da aşımız olsun bir tabak yemeğimiz de..
çüünkü öyle öyle tatlanıyor herşey..
Allah sevginizi daim etsin..
Tarifleri not etmene de sevindim umarım iyi sonuç alırsın hepsinden gülüm
artık arkadaşlar bize gelirken not deftterlerini alıyor koparsın gülmekten:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?