Aayy Pınarım,Libyanam valla bayıldım ben bu hikayelere, durtdışı macerasıda bir ayrı oluyor ya-tatlicadiarzu- Hala gülüyorum, sabah sabah günüme ayrı bir gülümsemeyle başlattınız beni, sağolun kuzularım....Evet Libyanam biz de yiyemiyoruz, görüntüsü bile yeditmiyor zaten.
Bu yumurta ve 'partiye islami buuumm' çok komik olmuş:roflol:sırnaşık şey,Eminim adamlar da bunu hala konuşuyorlardırsırnaşık şey
Bende aklıma gelmişken birkaç hikaye anlatayım barii, Eşim arkadaşarıyla birgün kebap yemeye gitmiş bir arap lokantasına, kebap istemiş ama 'kuzu kebabı' , elleriyle anlatmış anlamamış, sheep falan bizimki anlatamamış hala, en sonunda lokantanın ortasında başlamış 'mmeeee Meeee' demeye. Garsonun yerinde olsam bunu hiiçç unutmam:roflol:
Bu şirkette yeniydik, proje müdürümüz,eşimin cuma namazlarına gittiğini söylemiş bizim libyalı şöföre, cumaları onuda alıp gitmesini söylemiş kendisine. Cuma sabahı şöför arar, eşim ve şöför bey yarı arapça yarı ingilizce konuşup anlaşırlar,ikiside 'tamam' deyip telefonu kapattılar. Bizde nasıl olsa şöför gelecek diye kahvaltıyı ağırdan alıyoruz tabi. Ezan okundu zili çalan yok,neyse eşim 'bn çıkayım bari' dedi çıktı. Ertesi gün bizim şöför eşimden azıcık uzak tabi, eşim tercümana sormuş ne oldu diye. Tercüman bey şaşkın anlatmış ,meğer bizim şöför konuşmayı şöyle anlamış 'ben var gayrimüslim,cuma namazı yok':roflol:
Bende de var beden dilini kullanarak anlatmaya çalıştığım hikayeler ama sizinkiler kadar komik değilsırnaşık şey Sen birşey anlatmaya çalışıyorsun o bambaşka birşey getiriyor, en sonunda almadan çıkıyorsun marketten. Birde burada dikkati mi çeken ve bana çok garip gelen şudur. Ticari taksileri anlamak biraz daha farklı burada, şöförün oturduğu koltuğun yanındaki kapının camına bir Hortum parçası sıkıştırıyorlar, eee ne kadar uzunsa o kadar çabuk fark ediyorsun:roflol: